Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 593
  • Total: 594
  • Leon

Κοπή της πίτας για το 2006 - Σάββατο 04-02-2006

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 26, 2006, 05:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

δημοσιογραφικη καλυψη ειχαμε?

Argiro

Είδες... δεν σκέφτηκα να φέρω και τους δημοσιογράφους μαζί... :roll:  Αυτά τα λένε από πριν, ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα καλοκαίρι... :lol:

minoraki

Παράθεση από: "apol"δημοσιογραφικη καλυψη ειχαμε?
οχι βεβαια....τι να την καναμε???? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

apol

λες οι δημοσιογραφοι να ακουγανε τα νικνειμ και να μας περναγανε για τρομοκρατικη οργανωση...

Argiro

Γιατί, αμφιβάλλεις; Αφορμή ψάχνουν... :twisted:

TetiQ

Και εγω που νομιζα οτι ο pita man ]:blobs16:

Παπιε αν δεν κανει λαθος το Q μου...εσυ εκανες δουλεια παπαρατσιιιιι...ε???? ]

papi

ναι αλλα δεν εβγαζα ολο τον κοσμο φωτο γιατι φωναζουν :roll:

Ενω εσυ ζωντανεψες την φωτογραφικη μηχανη μου!
Το σαββατο την αγορασα και λεω γμτ μου γιατι βγαινουν με κοκκινα ματια! :cry: αλλα εσυ ειχες το κολπο με την καρτα και ετσι δεν φαινονται τα ματια :clown:

Εχεις φωτογενεια(μηπως εχεις και μουσι; :bball: )

Το βραδυ θα σου στειλο αυτες τις ομορφες και τελεις φωτο μας :oops: (εμ ειμαστε μοντελα με μουσι..(φωτογενεια) :clown:

TetiQ

Fwtografe fwtoxalia me ebgales me duo kefalia... :mrgreen:  

Papaki...kale poia matia :oops: ...egw ena xeri boh8eias sthn kartoula ebala.... :scratch:   :roll:

papi

οπως καταλαβατε το χερι που κραταει την καρτα στην Βασιλοπιτα ειναι τις tetiQ(να βρε,κατι θα εχουν και απο σενα να θυμουντε :clown: )

Sotis

επιτελους  σε  ειδαμε  και  σενα  μια  φορα  απο  κοντα  τετουλα... :wink:

Panagiotis

τελικα τα καταφερα και ηρθα.και χαρηκα πραγματικα οταν ειδα τις ``φατσουλες``σας και παλι μετα απο αρκετο καιρο...και οχι μονο εσας.ειδα και αρκετο νεο κοσμο κατι που δηλωνει οτι η ανανεωση που εχει γινει δεν ειναι απλα ``ψιθυρος``αλλα πραγματικοτητα.βεβαια περιμενα να δω και μερικους αλλους φιλους μου αλλα ατυχησα.δεν πειραζει εχω την εντυπωση οτι στην επομενη συναντηση [ελπιζω κατα την ``τσικνοπεμπτη`]θα μου κανουν την τιμη να με δουν.αυτα απο εμενα.περιμενω λοιπον τον φιλο μου τον κωστα να ορισει το νεο μας ραντεβου που αν ειναι οπως και περυσι ``τσικνοπεμπτη``θα κρυβει μεγαλες εκπληξεις...[κωστακη ελπιζω να θυμασαι τον ``παπα πανο``που ευλογησε το τραπεζι την περυσινη τσικνοπεμπτη...]φιλια σε ολους/ες.   ΠΑΝΟΣ

Anonymous

Η γιορτή ήταν όμορφη και οι παρέες ήταν ακόμα πιο όμορφες
ήμασταν περίπου 60 άτομα και είχαμε παρέα και από Θεσσαλονίκη κι από Πάτρα

για κληρωτίδα και το φλουρί
έγιναν δυο κληρώσεις.
Η μια με χαρτάκια όπου συμπεριλάβαμε και όσα άτομα που βρίσκονταν μακριά και είχαν δώσει έγκαιρα την επιθυμία να συμμετέχουν
και φυσικά η κλασική περίπτωση με το νόμισμα στην πίτα στην οποία μπορούσαν να λάβουν μέρος μόνο οι παριστάμενοι. (φαντασου να κόβαμε και στην πίτα για τους μακριά ευρισκομένους και άντε να ψάχνουμε τα κομμάτια από την πίτα μετά)

Για την κλήρωση με τα χαρτάκια, τα μάζευε στην γιορτή η  black_velvet με την riaghul. Είχα δώσει εγώ γραμμένα και τα παρακάτω ονόματα που είχατε δηλώσει. Δηλαδή των

Enia (Αγγλία)
Bijoux (Κοζάνη)
Apol (Καναδάς νομίζω!!)
Vasilis (Δράμα)
Flower732 (Βουλγαρία)
Jcdenton (Σέρρες)
Calma (Χανιά)
Drperi (Θεσσαλονίκη)
Muratti (Έδεσσα)
Geloba (Έδεσσα)
Evitaki (Βόλος)

Και οι παρόντες με δική τους ευθύνη έπρεπε να δώσουν χαρτάκι για να μπει στην κληρωτίδα.
Ανακατωθήκαν καλά τα χαρτάκια από 5 διαφορετικά άτομα και τράβηξε ο Full stop
Έβγαλε εμένα  αλλά κόπηκα από την επιτροπή δεοντολογίας  ]Minoraki[/size]:moonwalk:  :moonwalk:  :blobs16:  :blobs16:

Άρα έχουμε τις δυο τυχερές μας μασκοτ του a33.gr για το 2006
Την
Και οι δυο δικαιούνται να διαλέξουν δέκα από τα Games και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην ζωή τους.

Constantine

ante kai tou xronou tekna... :salut: [/img]

jcdenton

Κοστας έγραψε:
Enia (Αγγλία)
Bijoux (Κοζάνη)
Apol (Καναδάς νομίζω!!)
Vasilis (Δράμα)
Flower732 (Βουλγαρία)
Jcdenton (Σέρρες)

Δεν είμαι Σερραίος Κώστα. Θεσσαλονικιός είμαι. Ζητώ να ανακαλέσεις άμεσα!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

ai re.....

I epitropi deontologias itan i afentia mou pou ta epsala ston kosta molis vgike to onoma tou apo mesa.......... :) :) :)

PROKA....

593 Επισκέπτες, 1 Χρήστης