Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 595
  • Total: 596
  • Leon

Κοπή της πίτας για το 2006 - Σάββατο 04-02-2006

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 26, 2006, 05:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Για την κοπή της πίτας για το 2006 θα βρεθούμε το Το ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΘΕΑΤΡΟ (cafe Spell) βρίσκεται στη Λεωφ. Ποσειδώνος Έναντι 33, στο Παλαιό Φάληρο
Τηλ][/b]

(συμπλήρωση του θέματος 02-02-2006)

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας θα δώσουμε ένα μικρό αναμνηστικό Δώρο σε οποίον –α βρει το ‘φλουρί‘
Το αναμνηστικό θα είναι δέκα από τα Games που υπάρχουν να μπορεί να τα έχει στο PC χωρίς να χρειάζεται να είναι on line. Θα μπορεί να διαλέξει τα δέκα Games οποία θέλει από τα συνολικά 211 που έχουμε βάλει έως τώρα.
Και φυσικά ο νικητής θα θεωρηθεί ο/η τυχερός  η μασκότ του a33.gr για το έτος 2006.

Επιπλέον όσοι παρευρεθούν θα λάβουν αναμνηστικά 3 Games που θα έχουμε προ επιλέξει από το a33.gr

Όσοι φίλοι μένουν ή βρίσκονται εκτός ορίων Αττικής και δεν μπορούν να παρευρεθούν αρκεί να δηλώσουν σε αυτό το post την νοητή συμμετοχή τους και την επιθυμία τους να τους έχουμε στην κληρωτίδα και θα έχουν την δυνατότητα να πετύχουν το ‘φλουρί‘ και τα δέκα κατ επιλογή games.
Φυσικά και όσοι δηλώσουν λόγο αποστάσεως συμμετέχοντες σε αυτό το post θα λάβουν τα 3 games που θα επιλέξουμε.

:blobs16:

:blobs16:

fmas

Εγώ θα είμαι εκεί........ Αν αργήσω λίγο κρατήστε μου θέσηηηη...

Enia

Γιαννάκο, θέση θα έχεις -όλοι οι καλοί χωράνε- πίττα δεν ξέρω αν θα βρεις! :lol: :P

Εμένα πάλι..... κρατήστε μου το κομμάτι μουουουου.... (και στείλτε το με courier) :P

Δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί, αλλά πολύ καλά να περάσετε!  :D

pingo

Ίσως έχετε επισκέψεις και από τα βόρεια :wink:  :wink:  :wink:

gbyzf1000

χμμ...χμμμμ

λες να φέρω και την πριγκηπέσα μου?

Enia

επισκέψεις? πριγκιπέσσα?
[size=18]ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕ!!! [/size]
(ε, κι ένα κομματάκι πίτα - με το φλουρί κατά προτίμιση :P)

See_Me

Να μαζευτείτε...να πάτε...να κόψετε την πίτα σας....

Εγώ είναι η 3η μέρα που είμαι αποκλεισμένη...έρχεται & ξαστεριά που θα κάνει τον πάγο γυαλί...λένε από την άλλη εβδομάδα ότι θα έχει πάλι χιόνια....που να τρέχω με ταξιά από Γαλάτσι-Φλοίσβο ]

Εγώ το κομμάτι με το φλουρί, το έχω ήδη

gbyzf1000

Παράθεση από: "See_Me"Να μαζευτείτε...να πάτε...να κόψετε την πίτα σας....

Εγώ είναι η 3η μέρα που είμαι αποκλεισμένη...έρχεται & ξαστεριά που θα κάνει τον πάγο γυαλί...λένε από την άλλη εβδομάδα ότι θα έχει πάλι χιόνια....που να τρέχω με ταξιά από Γαλάτσι-Φλοίσβο ]

Εγώ το κομμάτι με το φλουρί, το έχω ήδη

ενα...μόνω θα σχολιάσω

εμείς θα πάμε...για να περάσουμε ΚΑΛΑ...άρα όποιοι δεν έχουν διάθεση...μένουν σπήτι.
Νασαι κάλα...

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Εγώ θα είμαι εκεί........ Αν αργήσω λίγο κρατήστε μου θέσηηηη...
τζουτζουκοτσιπιρικακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυ.....αφου θα εισαι εσυ στη συγκεντρωση.....απο και κλειεται να λειπω εγωωωωωωωωωωω...... :D  :D  :D  :D  :D  :D .......θα φαμε και τριγωνα στη ζουλα????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll: .......μη μας παρουν ειδηση οι αρμοδιοι του φλοισβου????? οχι τιποτα αλλο, αλλά θα μας ζητησουν να φανε και αυτοι....και θα λειψουν σε μας.....
 :arrow: καλη ανταμωση γιαννακο μου....φιλια πολλα!!!!!!

spellbound

Το ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΘΕΑΤΡΟ (cafe Spell) βρίσκεται στη Λεωφ. Ποσειδώνος Έναντι 33, στο Παλαιό Φάληρο
Τηλ: 210 9814245

χε χε..... να δεις που ζουλεψαν το νικ μου  :P   :P  :P  :P

ASSOS

Argiro

ASSOS

Όποιος κερδίσει το φρουρή τι θα πάρει ?

:?:  :?:  :?:

aiollus

Και εγω εκει θα ειμαι!!!!!

xhmeia

ε λεω να ερθω κ εγω ... εεεεεε μην φατε ολα τα τριγωνα  ε????????ερχοοοομαιιιιιι :D  :D

595 Επισκέπτες, 1 Χρήστης