Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 688
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Κοπή της πίτας για το 2006 - Σάββατο 04-02-2006

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 26, 2006, 05:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Τραμ προς Σ.Ε.Φ. ή προς Γλυφάδα??????

See_Me

riaghul

Δεν σας το' πα....
Λέω να έρθω κι εγώ...

(σιγά μην κατάλαβα που και πως πρέπει να έρθω..
επραχιώτισσα ..τι να κανουμε??...:P
ευτυχώς που έχει τηλ. και θα βγάλω μια άκρη...)

minoraki

Παράθεση από: "riaghul"Δεν σας το' πα....
Λέω να έρθω κι εγώ...

(σιγά μην κατάλαβα που και πως πρέπει να έρθω..
επραχιώτισσα ..τι να κανουμε??...:P
ευτυχώς που έχει τηλ. και θα βγάλω μια άκρη...)
ψιιιιιιιιιιιτττττ.....τζουτζουκα μου.....εγω ειμαι εδω......ενα κλικ.....και εφτασααααααααα....... :D  :D  :D  :D

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Τραμ προς Σ.Ε.Φ. ή προς Γλυφάδα??????
γιαννουληηηηηηηηη μου!!!!! ο,τι εγραψα στην μαρια ισχυει και για σενα......παρε με ενα τηλ......και εγω θα ειμαι στη διαθεση σου!!!!!

chriastina

Παράθεση από: "fmas"Τραμ προς Σ.Ε.Φ. ή προς Γλυφάδα??????

από Αθήνα προς Σ.Ε.Φ

Sotis

Παράθεση από: "aiollus"Και εγω εκει θα ειμαι!!!!!
τον  κοστα  για  μια  βραδεια... :lol:  :lol:  :lol:

spellbound

λεω να ερθω, αλλα αργουτσικα, πρεπει να παω στο γαμο ενος συναδελφου... αν σας πετυχω σας πετυχα !!!  Λολ, και μη βαλετε τα γελια με τα ρουχα μου  εντατς???  απο γαμο θα ερχομαι  :tongue:

apol

Anonymous

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας θα δώσουμε ένα μικρό αναμνηστικό Δώρο σε οποίον –α βρει το ‘φλουρί‘
Το αναμνηστικό θα είναι δέκα από τα Games που υπάρχουν να μπορεί να τα έχει στο PC χωρίς να χρειάζεται να είναι on line. Θα μπορεί να διαλέξει τα δέκα Games οποία θέλει από τα συνολικά 211 που έχουμε βάλει έως τώρα.
Και φυσικά ο νικητής θα θεωρηθεί ο/η τυχερός  η μασκότ του a33.gr για το έτος 2006.

Επιπλέον όσοι παρευρεθούν θα λάβουν αναμνηστικά 3 Games που θα έχουμε προ επιλέξει από το a33.gr

Όσοι φίλοι μένουν ή βρίσκονται εκτός ορίων Αττικής και δεν μπορούν να παρευρεθούν αρκεί να δηλώσουν σε αυτό το post την νοητή συμμετοχή τους και την επιθυμία τους να τους έχουμε στην κληρωτίδα και θα έχουν την δυνατότητα να πετύχουν το ‘φλουρί‘ και τα δέκα κατ επιλογή games.
Φυσικά και όσοι δηλώσουν λόγο αποστάσεως συμμετέχοντες σε αυτό το post θα λάβουν τα 3 games που θα επιλέξουμε.

pingo

Δηλώνω την νοητή συμμετοχή μου στην συνάντηση του Σαββάτου (σε περίπτωση που δεν μπορέσω να κατέβω και να είμαι μαζί σας).
Αλλιώς να στρώσετε τα κόκκινα χαλιά για τους εκ Βορρά ερχόμενους.. :lol:  :lol:  :lol:

vasilis

Και εγω με την φλο δηλωνουμε νοητα την συμετοχη μας

sonia

apol

να δηλωσω και εγω τη νοητη συμμετοχη μου στην εκδηλωση αυτη ,να σας ευχηθω να περασετε οσο γινεται πιο ομορφα  και ο χρονος αυτος να σας φερει ο,τι καλυτερο.................

jcdenton

Νοητά θα είμαι και εγώ κοντά σας. Να έχετε ένα καλό έτος, γεμάτο υγεία, χαρά και πολύ... α33!!!!!!!!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

604 Επισκέπτες, 1 Χρήστης