Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 261
  • Total: 262
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stelios4u

glikoula distixos den boroume na ta exoume olla..an thes na ton sinadisis oposdipote, pestouto alli mia fora kai aston na psithi mipos kai katalabi..
(filika stelios 4 uuu...)

spellbound

Μπορει βρε Μουντακι απλα να μην εχει κεφια ο Χριστιανος  και γι αυτο να αποφευγει να συναντηθειτε!  Αλλα αντε τωρα να σου εξηγησει γιατι δεν εχει κεφια, δεν ειναι απαραιτητο οτι δεν θελει να σε δει.  Απλα δεν θελει να τον δεις στα "στραβα" του η στις "ακεφιες" του για να μην σε απογοητευσει.

Η παλι ενδεχεται να τα "εχει δει ολα" πια στο νετ και να λεει που να μπλεκω παλι, καλυτερα πισω απο μια οθονη, εκ του ασφαλους!!

Λεω τωρα εγω.... ]

black_velvet

Παράθεση από: "Moody"Μόνο εσύ, πίστεψέ με, JC μου μπορείς να απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις για τη ζωή σου....Κανένας άλλος....

Ο όρος "κατα φαντασίαν ασθενής" περισσότερο με παραπέμπει σε κάποιους ανθρώπους που συνειδητά χειρίζονται τους άλλους για να τραβήξουν την προσοχή τους , χρησιμοποιώντας φανταστικές ασθένειες.

Φαντάζομαι , λοιπόν, πως ούτε εγώ΄ούτε η αδελφή σου , καλή μου black velvet είμαστε "κατά φαντασίαν"...   ]

Για μένα, έχω να πω οτι πράγματι μετά από μια περίοδο έντονου στρες , όταν χαλάρωσα λίγο, το σώμα ξέσπασε ....

Για την αδελφή σου, ίσως να θέσω την ερώτηση ..."προσπαθεί να σας πει κάτι. την ακούτε?" Πώς είναι ένα παιδί που δεν το προσέχεις και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή???? ]

Όσο για τις παραινέσεις του τύπου "ηρέμησε...χαλάρωσε...κλπ", έχω να πω  οτι μέρα με τη μέρα προσπαθώ να τις βγάλω από το λεξιλόγιό μου. Αντί αυτών, χρησιμοποιώ το " πάρε μια αναπνοή...μείνε λίγο σε αυτήν την κατάσταση...μην προσπαθείς να βγεις..." :wink:  :wink:  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

apol

το μονο που με απασχολει αυτη τη περιοδο ειναι οτι εχω τοσα πολλα πραγματα να κανω σε τοσο λιγο χρονο ....

chriastina

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Moody"Για την αδελφή σου, ίσως να θέσω την ερώτηση ..."προσπαθεί να σας πει κάτι. την ακούτε?" Πώς είναι ένα παιδί που δεν το προσέχεις και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή???? ]

έχουμε κάτι με τα Κριάρια? :evil:
ρωτάωωωωωωωωωωωωω! :D

Moody

Μετά από μια νύχτα με πολλές σκέψεις και ...αρκετή θλίψη....κατέληξα στο συμπέρασμα πως ό, τι μας προκύπτει σε αυτή τη ζωή, όσο κι αν μας απογοητεύει πολλές φορές, είναι τελικά για καλό. Γιατί ]

minoraki

Παράθεση από: "Moody"[size=18]

Σας έχει συμβεί να...γνωρίζετε έναν άνθρωπο στο site ...σε ένα οποιοδήποτε site...

να επικοινωνείτε μαζί του, να έχετε φτιάξει μια ..."εικόνα" του , να έχετε πολύ καλή αίσθηση γι αυτόν

και όταν πια έρθει η στιγμή να τον συναντήσετε...εκείνος αποφεύγει...αποφεύγει...βρίσκει δικαιολογίες...αληθινές ή ψεύτικες - δεν έχει σημασία- και η συνάντηση δεν γίνεται ποτέ....

Δεν νιώθετε μια απογοήτευση?

Κάτι σαν...."δούλεμα"? (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί μπορεί να μην είναι πρόθεσή του)?

Δεν νιώθετε σαν ... ο διψασμένος που περπατά στην έρημο και νομίζει πως βλέπει στο βάθος το νερό...αλλά είναι οφθαλμαπάτη?
[/size]
δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο....αλλά σε καταλαβαινω απολυτα.....
δεν νομιζω οτι σε "δουλευει".....απλως μπορει να βρισκεται σε μια φαση που να μην θελει να ξεκινησει κατι καινουριο.....
εσυ εχεις την υπομονη και την επιμονη να συνεχισεις????εστω και πισω απο μια οθονη?????

minoraki

Παράθεση από: "Moody"Μετά από μια νύχτα με πολλές σκέψεις και ...αρκετή θλίψη....κατέληξα στο συμπέρασμα πως ό, τι μας προκύπτει σε αυτή τη ζωή, όσο κι αν μας απογοητεύει πολλές φορές, είναι τελικά για καλό. Γιατί ]
:arrow: σωστατατα.....next case.....

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"η παρουσίασή της τελείωσε
και η φιλενάδα μας

[size=18]ΕΣΚΙΣΕ !!!!!!!!!![/size]
ποτε δεν αμφεβαλα οτι θα γινοταν το αντιθετο..... :D  :D

μπραβο μουντακι.....και σε ανωτερα βρε...... :D

chriastina

για όλα υπάρχει ένας λόγος :wink:
ό,τι μας συμβαίνει μπορούμε να το δούμε
και να το αναλύσουμε και απο την άλλη
πλευρά του πρίσματος ανακλύπτοντας
έτσι τα θετικά που μας προσφέρει
ή ήρθε να μας διδάξει....

πάμε παρακάτωωωωωω :wink:

jcdenton

Σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε δύσκολη θέση (χωμένοι ως τον λαιμό στα σκ*τά), να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά να φοβάστε να το κάνετε;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

ΥΓ Υπό τον φόβο ότι μπορεί να μην είναι το σωστό
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

Μου έχει συμβεί πολλές φορές.
Αυτό που κάνω...είναι να πάρω μια βαθειά ανάσα και να κάνω αυτό που σκέφτομαι.
Στο κάτω - κάτω τι χειρότερο θα μου συμβεί?
Είμαι που είμαι στον πάτο....
Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο όλα να γίνουν καλύτερα...

black_velvet

Παράθεση από: "chriastina"
Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Moody"Για την αδελφή σου, ίσως να θέσω την ερώτηση ..."προσπαθεί να σας πει κάτι. την ακούτε?" Πώς είναι ένα παιδί που δεν το προσέχεις και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή???? ]

έχουμε κάτι με τα Κριάρια? :evil:
ρωτάωωωωωωωωωωωωω! :D

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

chriastina

μια ΩΡΑΙΑ ζωή μαζί τους περνάτε...... :lol:
δεν ζητάμε πολλά,λίγη στροργή και προδέρμ και...... πολύ υπομονή :wink:

261 Επισκέπτες, 1 Χρήστης