Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αν δεν ανοίγει το παράθυρο των IM

Ξεκίνησε από fmas, Ιανουαρίου 28, 2006, 07:53:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Για την δικιά σας βοήθεια.... Τα Windows XP με SP2 πάνω τους έχουν μια μικρή ιδιοτροπία.... Δεν ανοίγουν τα pop-up παραθυράκια...... Όταν μπαίνετε λοιπόν σε ένα site σας βγάζει ένα μύνημα ότι έχουν απαγορευτεί τα αναδυόμενα παράθυρα από αυτήν την τοποθεσία. ΑΝ είναι site ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ μπορείτε να πατήσετε εκεί και να πείτε να επιτρέπονται τα αναδυόμενα παράθυρα από αυτήν την τοποθεσία Πάντα. Θα ζητήσει επιβεβαίωση και μετά κάθε φορά που θα μπαίνετε στο a33 θα βγάζει το παράθυρο του IM εκτός αν έχετε κάποιο ad-aware blocker ή άλλο πρόγραμμα που τα κόβει.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Bijoux

Συνεχίζοντας το ποστ του Γιάννη
να πούμε κάτι για τα im.

Πάντοτε όταν επιλέγουμε να στέλνουμε im σε χρήστη
βάζουμε ΘΕΜΑ ή ΤΙΤΛΟ στο im. Αν δεν το κάνουμε ο παραλήπτης
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το διαβάσει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το ανοίξει.

Επίσης όταν θέλουμε να διαβάσουμε τα im μας
από το παράθυρο του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ -ΙΜ
έχει όπως προσέξατε κάποια εικονίδια
αν αφήσετε το ποντίκι για λίγο στο καθένα
σας λέει τι κάνει το κάθε εικονίδιο..

Και τέλος καλό είναι σε τακτά διαστήματα,
αναλόγως βέβαια το πόσο το χρησιμοποιούμε
από το παράθυρο του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ -ΙΜ
διαλέγουμε το τέταρτο κατά σειρά από το τέλος εικονίδιο
για να σβήσουμε τα log.

LOG είναι τα αρχεία που κρατά το πισί μας
από IM που μας στάλθηκαν.

Enia

τελευταία δεν μου ανοίγει πάντα το παράθυρο του ΙΜ Messenger με το που συνδέομαι...  :roll: Θα πρέπει δηλ κάποιες φορές να το ανοίξω εγώ πατώντας το λίνκ στη γραμμή εργαλείων.
δεν έχω, ούτε είχα ποτέ πρόβλημα με τα pop-up (δεν τα έχω μπλοκαρει).
μου είχαν πει πως ίσως είναι προβληματάκι από trojan, spyware κλπ. ισχύει? γιατί δεν είδα καμμία βελτίωση μετά το καθάρισμα. δηλ, για να ακριβολογώ, δεν συμβαίνει τακτικά το να μην ανοίγει το παράθυρο. δεν έχω βρει κανένα παράγοντα που να το επηρεάζει. απλώς άλλες φορές ανοίγει κι άλλες όχι...

έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? είναι ενοχλητικό να νομίζεις οτι συνδέθηκες και μετά από ώρα να βλέπεις πως δεν άνοιξε το παραθυράκι όπως θα έπρεπε!

568 Επισκέπτες, 1 Χρήστης