Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 219
  • Total: 219

Τα αποτελεσματα των αναζητησεων μας στο δικτυο......

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 05, 2006, 04:10:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

μετα απο  πολλες ωρες στο ιντερνετ....
συμμετοχη σε διαφορα φορουμ.....
δημιουργια ειτε απο κοντα ειτε απο μακρια διαφορων σχεσεων....
γραψτε μας τι αποκομισατε.......
τις εμπειριες σας στο χωρο....
τα παραξενα.....
τα ασχημα....
τα πολυ ωραια.....
αλλα και οτι αλλο νομιζετε οτι θα ενδιεφερε...

Enia

Κατά μιαν έννοια ποτέ δεν έψαχνα κάτι, για να μπορώ να πω αν το βρήκα ή όχι.

Όσο όμως για το τι έχω αποκομίσει ως τώρα...

Σίγουρα πολλές γνώσεις. Είμαι τυχερή που ασχολείται ο πατέρας μου με τους υπολογιστές και με 'μύησε' από μικρή, αλλά σίγουρα από chat και forum έχω κατά καιρούς μάθει πάρα πολλά χρήσιμα πραγματάκια που κάνουν τη ζωή μου -και κυρίως τη δουλειά μου- ευκολότερη.

Εμπειρίες ζωής... Όπως και εκτός net, έτσι και εντός, έχω φάει τα μούτρα μου. Αλλά έμαθα από αυτά. Και αν ξεκινούσα από την αρχή, πάλι θα τα έκανα...

Φίλους. Έχω αρκετούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή στη ζωή μου που τους θεωρώ σημαντικούς και ούτε θυμάμαι κι ούτε έχει σημασία πως και που τους γνώρισα. Κι όμως η πρώτη μας επαφή ήταν από net. Ειλικρινά δεν μου κάνει καμμιά διαφορά από το να τους είχα γνωρίσει μια μέρα διακοπών στην παραλία ή σε κάποιο μπαράκι μεταξύ τρίτου και τέταρτου σφηνακίου...

Πάνω απ'όλα επικοινωνία. Πχ, εκείνες τις ώρες που νιώθεις πως θες κάπου να τα πεις να ξεσπάσεις - και όλως τυχαίως είναι πάντα τα ξημερώματα...! Χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχήσεις κανέναν, το ίντερνετ είναι πάντα εκεί... Είναι ένα μεγάλο αυτί. Κάποιες φορές είναι και ένας ώμος να στηριχτείς ή να κλάψεις. Και κάποιες -ακόμα λιγότερες- φορές μπορεί να σου δώσει και καμμιά καλή συμβουλή...

Εν ολίγης είναι σα να με ρωτάς τι έχω αποκομίσει από την επαφή μου με τους ανθρώπους!

energizer

...αν αντεληφθην ορθως...
 :lol:
...η διαφορα τουτου του θεματος απο το παρομοιο...
...ειναι η παραθεση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ...& ουχι γενικολογιων...
 :roll:
...2 χρονια & 5 μηνες σε site "γνωριμιων & επικοινωνιας"...
...περιπου καμια 30 τηλεφωνα...(δεν επεδιωξα να τα αποκτησω...τουλαχιστον φορτικα  :wink:  )...
 :twisted:
...καποιες βραχυβιες "φιλιες"...(δεν εχω κατι με τους ανθρωπους...αλλα ξερετε οι υποχρεωσεις της ζωης  :wink:  )...
 :roll:
...παιχτηκαν & "φασεις"...(προσωπικα δεν συνεχισα...γιατι δεν διαπιστωσα "ισορροπια"  :wink:  ) (κανα 2 που ξεκινησαν αισια καπου "χαλασαν" στην πορεια  :wink:  )...οχι βεβαια οτι αποκλειω την πιθανοτητα (απλα απεχω  :!:  ).
...αν δε συνυπολογισω & αλλα site...πιο εξειδικευμενα  :lol:  , θα αυξηθουν οι φασεις & οι τηλεφωνικοι αριθμοι...
...αυτο που τελικα συγκρατω & απολαμβανω αν θελετε...
 :shock:
...η ανευ οριων & ορων ΠΟΛΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...
...δεν υπαρχουν κοινωνικες ταξεις...
...οικονομικοι περιορισμοι...
...αισθητικοι περιορισμοι & "συμβατοτητες"...
...ηλικιες & "χασματα γενεων"...
...ιδεολογικοι φραγμοι & πλαισια...
...θρησκευτικοι φανατισμοι...
 :scratch:
...& το καλυτερο...οσοι συμμετεχουν (ασχετως προθεσης) ειναι ανοιχτοι (εκ προοιμιου  :!:  ) για ΠΟΛΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

xhmeia

επικοινωνια πολληηηηηη
χαβαλες και σοβαρες συζητησεις
επαφη με τοσο πολλους κ διαφορετικους ανθρωπους
παρεουλα
φιλιες
γνωριμιες
γελια
απογοητευσεις
παθηματα και μαθηματα
προβληματισμος
ξενοιασια
γνωσεις
λιγο απ ολα τελικα
 :D  :D  :D

Argiro

Εγώ πάλι, γράφοντας αυτά που είχα στο μυαλό μου, έμαθα να τα εκφράζω και προφορικά. Πάντα είχα δυσκολία στον προφορικό λόγο. Όχι ότι τώρα έγινα κανένας ρήτορας, αλλά τουλάχιστον βελτιώθηκα. Επίσης διαβάζοντας αυτά που γράφω είδα πώς περίπου με βλέπουν οι άλλοι, βλέποντας τα γραπτά μου σαν να ήταν κάποιου άλλου. Έμαθα επίσης κάποια πράγματα που δεν τα ήξερα για τον εαυτό μου και τις ανθρώπινες σχέσεις και πως οι άνθρωποι μπορεί να είναι τελείως διαφορετικοί αν δεν τους ξέρεις προσωπικά και κρίνεις μόνο από αυτά που γράφουν. Ο γραπτός λόγος πάντα ξεγελάει και αυτό είναι κάτι που δεν το ήξερα. Τώρα ξέρω πως το internet δημιουργεί μια εικονική πραγματικότητα που σπρώχνει τους ανθρώπους στην απομόνωση, γιατί μπορούν να παρουσιάζονται όπως θα ήθελαν και όχι όπως πραγματικά είναι και προτιμούν να έρχονται σε επαφή με άτομα που δεν τα ξέρουν προσωπικά, γιατί έτσι διατηρούν μια ωραιοποιημένη εικόνα για τους άλλους. Γι αυτό το λόγο και σε πολλά sites αποφεύγουν τις συναντήσεις και θεωρώ πως αυτό που γίνεται στον a33 είναι μια μορφή αντίστασης σε όλο αυτό το σκηνικό που πάει να επιβληθεί, να απομονωθούν δηλαδή οι άνθρωποι και να είναι συνέχεια πίσω από μια οθόνη όταν θέλουν μια οποιαδήποτε μορφή επαφής με τους άλλους.

Nikos28

Για μένα το διαδίκτυο-και πιο συγκεκριμένα το forum-είναι ένας χώρος όπου μπορώ να εκφράσω σκέψεις μου και να μάθω και κάτι απο τη σκέψη των άλλων. Είναι μια μορφή εκτόνωσης, σε έναν κόσμο που, εν πολλοίς, τρέχει συνεχώς και κυνηγάει τη σκιά του... μεταξύ άλλων, η συγγραφή είναι για μένα μια μορφή προπόνησης για πράγματα που θέλω να κάνω στο μέλλον.

Τώρα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μου με τους συνδιαδικτυακούς... μου έχουν προσφέρει και άσχημες και όμορφες στιγμές.
Όπως η ζωή, έτσι και το διαδίκτυο είναι μια γλυκόπικρη συμφωνία. Σαν το ομώνυμο τραγούδι των Verve...

Labrokratis

Εγώ βασικά ειχα πει στον εαυτό μου "δοκίμασε και αυτό για ένα χρόνο".
Και έτσι έπραξα. Από τον Νοέμβριο του 2005 έως και το Νοέμβριο του 2006, ψάχτηκα και πιστεύω εξάντλησα το "μέσο".

Τα συμπεράσματά μου:

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν άτομα που ψάχνουν ένα διέξοδο και άτομα που θέλουν να εκμεταλευτούν τους πρώτους για να περνάνε αυτοί καλά. Παράλληλα, υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για αυτοεπιβεβαίωση (εύκολο, φτηνό και ακίνδυνο υποκατάστατο, κυρίως για μεσήλικες και των δύο φύλλων) αλλά και άτομα που θέλουν να νιώσουν κάπου / κάπως "κάποιοι". Ζητούν μια επιβεβαίωση που δεν έχουν στην ζωή τους γενικότερα.
Τέλος, υπάρχουν και οι λάτρεις των "ευκαιριακών" πάσης φύσεως: Συνήθως μικρότεροι άντρες  και μεγαλύτερες γυναίκες.

Τραγική ειναι η διαπίστωση ότι για πολλούς αυτό το μέσο αποτελεί μορφή λεκτικής έκφρασης. Ίσως με σοκάρει γιατί η έκφραση μου ειναι ιδιαίτερα εύκολη και δεν ειχα συνηδητοποιήσει πόσο δύσκολη είναι για τους πολλούς.

Συνολικά, είμαι μάλλον από τους τυχερούς: Γνώρισα κάπου 20 κοπέλες, οι περισσότερες εμφανίσημες, σε διάφορες ηλικίες. Συνήθως τους έκανα, δεν μου έκαναν όμως αυτές (ειμαι πολύ συντηριτικός τελικά)
 Γνώρισα επίσης και αρκετούς που έκανα παρέα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μαζί τους. Χάθηκα σχεδόν με όλους, γιατί πέρα από την επικοινωνία, δεν είχα τίποτα άλλο κοινό μαζί τους.

Κατά τα άλλα:
- Ένα γενικό συμπέρασμα είναι οτι δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από αυτά τα άτομα, αντίστοιχες με τις απαιτήσεις που έχεις από τους γνωστούς σου εκτός διαδικτύου. Όλα εδώ ειναι επιφανιακά και λίγο να τα σκαλήσεις, θα μυρίσουν άσχημα....
- Ολοι όσοι μετέχουν σε αυτές τις δραστηριότητες του διαδικτύου, είναι έντονα επικοινωνιακοί και υπάρχει η αντίληψη ότι είναι εξυπνότεροι απο το μέσο όρο και τους άλλους γενικότερα. Ενας λόγος που πιστεύω ότι δεν κρατάνε οι φιλίες από εδώ μέσα, ειναι αυτός και οι παρενέργειές του.
- Το πλέον εύκολο στο ελληνικό διαδύκτιο, είναι το σεξ. Ειδικά για τις γνωριμίες που γινονται μέσω Chat. Από αυτό υπάρχει άφθονο, αν και η ποιότητα ειναι ιδιαίτερα χαμηλή σε γυναίκες. Οταν δεν έχεις αναστολές με τις ηλικίες, τα πράγματα γίνονται τραγικά απλά σε αυτό το τομέα...

Πλέον, ασχολούμε πολύ χαλαρά με το μέσο, επιδιώκοντας πολύ συγκεκριμένου τύπου γνωριμίες. Για μένα, αυτό το "μέσο", έκανε τον κύκλο του

Argiro

Λάθος πληροφορία έχεις. Αν κάνουμε όλοι εδώ μέσα από ένα τεστ IQ, αμφιβάλλω αν κάποιος βγάλει κάτι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Επίσης ποτέ δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις από τους άλλους είτε εντός είτε εκτός διαδικτύου. Ούτε και το σεξ είναι άφθονο στο διαδίκτυο, εκτός αν εννοείς το cybersex. Και δεν βλέπω το λόγο να σοκάρεσαι για τις τυχόν δυσκολίες αυτοέκφρασης που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος, δεν είναι όλοι τέλειοι. Όσο για το σκάλισμα που μυρίζει, αυτό συμβαίνει και εκτός διαδικτύου και δεν είναι ευγενικό να σκαλίζει κανείς τα προσωπικά των άλλων. Προσωπικά δεν πιστεύω πως είσαι συντηρητικός, ίσως όμως θα χρειαζόταν να προσπαθείς να δείχνεις λίγη ανοχή απέναντι στην ανθρώπινη φύση και σίγουρα ούτε κι εσύ είσαι τέλειος, πώς λοιπόν απαιτείς τελειότητα από τους άλλους;

minoraki

Παράθεση από: "xhmeia"επικοινωνια πολληηηηηη
χαβαλες και σοβαρες συζητησεις
επαφη με τοσο πολλους κ διαφορετικους ανθρωπους
παρεουλα
φιλιες
γνωριμιες
γελια
απογοητευσεις
παθηματα και μαθηματα
προβληματισμος
ξενοιασια
γνωσεις
λιγο απ ολα τελικα
 :D  :D  :D
κουκλα μου......περιγραφεις ακριβως ετσι οπως ειναι η ζωη και εκτος διαδικτυου......

Enia

Πέστα Αργυρώ μου, πέστα να μη τα λέω εγώ και συγχίζομαι!  :D

Labrokratis

Αργυρώ έγραψα ότι υπάρχει η αντίληψη, όχι οτι ισχύει απαραίτητα.
Και δεν κρίνω το IQ κανενός φυσικά.
Και βέβαια, όλοι έχετε υψηλότερο IQ από εμένα. Είναι γνωστό αυτό...

Σχετικά με τις απαιτήσεις, έχω χρονια μπροστά μου για να γίνω ένα συμβιβασμένο ον. Αλλωστε, για μια 10αετία, με παίρνει άνετα να ψάχνω μπας και βρω ακριβώς αυτό που θέλω και ταυτόχρονα χρειάζομαι.
Το χειρότερο σενάριο άλλωστε που έχω για την ζωή μου, είναι γύρω στα 40 μου, να μπλέξω με μια 25-27 ετών (που θα κάνει και κρά για να με τυλίξει). Σε αυτό το χείριστο σενάριο,  θα ανταλλάξω τα χιλιόμετρα που θα έχει γράψει το κοντέρ της, με τα 15 - 13 χρόνια διαφοράς ηλικίας που θα έχουμε. Δίκαια ανταλλαγή και μικρός σχετικά συμβιβασμός.

Το σεξ είναι άφθονο στο διαδίκτυο. Πολύ αφθονο. Πιθανώς λόγω ηλικίας δε το έχεις πάρει χαμπάρι...

Η έλλειψη λεκτικης έκφρασης με σοκάρει, γιατί πολύ απλά μιλάω πολύ και πάντα έκανα παρέα με αντίστοιχα άτομα. Ποτέ δεν ειχα καταλάβει ότι υπήρχαν και οι άλλοι, της μούγγας δηλαδή. Βλέποντάς τους μαζεμένους, με σοκάρισε!

Το σκάλισμα μυρίζει και εκτός διαδικτύου, αλλά εδώ μέσα επειδή το όλο σύστημα ειναι υπόθεση περίπου 300 ατόμων στην Αττική, μυρίζει περισσότερο. Πέντε γνωστούς στα πέντε μεγαλύτερα τσατομάγαζα και μαθαίνεις τα πάντα για τον οποιοδήποτε. Ειναι μικρός ο κύκλος...

Είμαι υπερσυντηριτικός, με ξέρω καλύτερα.  Ορίζω δε, ότι η "ανοχή απέναντι στην ανθρώπινη φύση" ειναι η αποδοχή και η συγχώρηση της πουτανιάς και της πουστιάς (ευτελή χαρακτηριστικά των δύο φύλλων). Ειπαμε, έχω χρόνια πολλά ακόμα για να χρειαστεί να συμβιβαστώ σε κάτι. Μετά θα το αλλάξω και εγώ - όπως και εσύ - και θα λέω "μα γιατί δεν δειχνετε λίγο ανοχή στην ανθρώπινη φύση". Τώρα ειμαι στην ηλικία που την στιγματίζω σε κάθε ευκαιρία

Τελος, με έχεις παρεξηγήσει: Δεν απαιτώ ποτέ από κανέναν τίποτα. Απλα αναζητώ και ασχολούμε με μια συγκεκριμένη -και σπάνια- "ράτσα" ανθρώπων, αγνοώντας επιδεκτικά όλες τις άλλες. Επιλογή μου. Με παιρνει λογο ηλικίας, εμφάνισης και φυσικά οικονομικής άνεση.

Τα παραπάνω τα έγραψα για να τα διαβάσουν κάποιοι που με γνώρισαν και "χαθήκαμε". Οι άλλοι, απλά παραβλέψτε τα...

Argiro

Φυσικά, όλα τα μαθαίνει στο τσατ -και εκτός τσατ- κάποιος που είναι κουτσομπόλης (συγνώμη... που κάνει κοινωνική κριτική ήθελα να πω). Δεν βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι και προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα. Και δεν νομίζω να σου είπε κανείς να συμβιβαστείς, εδώ δεν συμβιβαζόμαστε εμείς που κοντεύουμε να πάρουμε σύνταξη -αν υπάρχει σύνταξη όταν πάμε εξήντα.

Η ανοχή απέναντι στην ανθώπινη φύση δεν είναι αποδοχή αυτών που λες, αυτά κανείς δεν τα αποδέχεται ποτέ και πάντα τα στιγματίζει, άλλος έντονα και άλλος χαλαρά. Απλώς κατανοούμε πως η ανθρώπινη φύση είναι αδύναμη, όσο ισχυρός χαρακτήρας και αν είναι κάποιος και δεν κρίνουμε τους άλλους, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να κάνουμε κι εμείς αυτά που κατηγορούμε.

Όσο για "σπάνια ράτσα" μην περιμένεις να βρεις τέτοιο είδος, δεν υπάρχει ούτε κι εσύ είσαι κάτι τέτοιο, ο Χίτλερ θα σου απαντούσε πάνω σε αυτό το ζήτημα αν ζούσε. Όπως ξέρεις δεν κατάφερε να δημιουργήσει τέτοια ράτσα. Κι όσο για το IQ σου μια χαρά το βρίσκω, δεν υστερεί σε τίποτα από τους υπόλοιπους. Το να θεωρείς  πως ο μέσος Έλληνας έχει χαμηλό IQ είναι λάθος.

Και επιμένω, συντηρητικός δεν είσαι, εκτός αν εννοείς συντηρητικούς τους αντιδραστικούς τύπους όπως εσύ, αλλά αυτό μάλλον υγιές το βρίσκω. Και μη φανταστείς πως λόγω ηλικίας έχω στραβωθεί, βλέπω τι γίνεται όσον αφορά στο διαδικτυακό σεξ. Αν όπως λες όλοι έβρισκαν ό,τι ώρα ήθελαν, δεν θα κάθονταν με τις ώρες μπροστά σε μια οθόνη με μια webcam να κάνουν cybersex, αλλά θα το έκαναν στο κρεβάτι τους. :lol:

Enia

Πολλά 'αγαθά' μας προσφέρονται 'απλόχερα' σε αυτή τη ζωή, αυτό δεν πάει να πει όμως πως θα αρπάζουμε ό,τι βρούμε...!

Και συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μετρήσω την γνώμη επί ποιότητας κάποιου που είχε γνωριμίες με '20 κοπέλες, οι περισσότερες εμφανίσημες, σε διάφορες ηλικίες' μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Για εμένα αυτό δηλώνει επιπολαιότητα και έλλειψη επιλεκτικότητας -άρα είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο να μιλήσει για ποιότητα.

Labrokratis

Φίλτατη Ενια, εχεις την εντύπωση οτι ένας άντρας σε τέτοια site γνωρίζει πολλές κοπέλες; Αφου η αναλογία είναι 40 προς 1!
Και δεν μιλησα για πονηρά πράγματα. Για γνωριμίες μίλησα...
Πονηρό μυαλό έχεις τελικά  :roll:

Αργυρώ μου επιμένω: δεν ειμαι αντιδραστικός! Συντηριτικός ειμαι...
Και φυσικά, σαφώς και πιστεύω ότι το IQ του έλληνα είναι υψηλό!

Τωρα για τις έννοιες και πως τις εξηγούμε, σαφώς υπάρχει μια τεράστια απόκληση μεταξύ μας. Σέβομαι και δέχομαι την εκδοχή σου, σεβεσαι και δέχεσε την εκδοχή μου. Ενας τρίτος διαλέγει αυτή που επιθυμεί!

Τέλος, όχι δεν εννοώ Cyber Sex. Εννοώ κανονικότατο Sex. Οταν δεν έχεις αναστολες με τις ηλικίες, ακολουθείς τα πρέποντα στερεότυπα και εκπέμπεις την κατάλληλη εχεμύθια, από δαύτο έχει πολύ. Κυρίως με γυναίκες σε ηλικίες 27 - 42....  Ασε με να έχω άποψη για αυτό!
Απλά τυχαίνει και έχω άλλα γούστα. Κριμα, γιατί θα ειχα λύσει το πρόβλημα μου αν δε τα είχα!

Argiro

Μάλλον θα πρέπει να ελέγξεις αυτούς τους έως τριάντα χρόνων άντρες, που λένε πως έχουν πάει με γυναίκες πάνω από σαράντα (έως και εξήντα έχω ακούσει να λένε), γιατί ίσως ανακαλύψεις πως μετά ξύπνησαν και βρίσκονταν στο πάτωμα... :lol:  Ακόμη και αν το κάνει κάποια γυναίκα για να δει πώς είναι, σίγουρα δεν θα μείνει ικανοποιημένη και δεν θα το συνεχίσει, αν δεν τον παρατήσει βέβαια σύξυλο πριν γίνει τίποτα...

219 Επισκέπτες, 0 Χρήστες