Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 270
  • Total: 270

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ !

Ξεκίνησε από snoopy, Απριλίου 24, 2004, 04:12:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Με το βλέμμα φαίνεται να μιλάνε Γερμανοί και Γερμανίδες όσον αφορά την αναζήτηση του ερωτικού
τους συντρόφου καθώς τα μάτια είναι το πρώτο χαρακτηριστικό το οποίο προσέχουν.
Αυτό αποκάλυψε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Μπιλντβόχε σύμφωνα με την οποία
κατά βάση οι γυναίκες προσέχουν ιδιαίτερα τα μάτια του υποψήφιου συντρόφου τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πορίσματα της μελέτης το 36% των ανδρών δήλωσε ότι το πρώτο που προσέχουν
σε μία γυναίκα είναι τα μάτια, ενώ στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται στο 43%.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι και στους άνδρες και στις γυναίκες τα μάτια έρχονται πρώτα
έναντι των άλλων κρίσιμων σημείων του σώματος όσον αφορά την έλξη που ασκούν στο άλλο φύλο.
Ακολουθούν τα μαλλιά, τα χέρια, οι γάμπες και τα οπίσθια.

Εδώ αξίζει να τονισθεί ότι ένα 23% των γυναικών υπογραμμίζει ότι και το ντύσιμο αποτελεί έναν σημαντικό
παράγοντα στον οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία εν αντιθέσει με τους άνδρες για τους οποίους δεν παίζει
και τόσο σημαντικό ρόλο

pws sas fainetai? :roll:  8)  :idea:  :idea:

Teo

[size=16].....Εεεπ!!! τα μάτια κοιτάμε τώρα......... Ορίστε μας!!!![/color][/size]

snoopy

vre den ntrepesai na vgazeis prive photos mou !!!!EEEEE!!!!!!! kai mou eixes iposxe8ei oti 8a meinei metaksu mas....... :shock:

skou70

to eixe pei kai o notis paliotera...me ta matia milame emeis...tis photo tou thodwrou vevaiws 8)

snoopy

ontws....wraios sunirmos.....
me ta matia milame emeis.....

Love first site :?:  :?:  :?:

Teo

Παράθεση από: "snoopy"vre den ntrepesai na vgazeis prive photos mou !!!!EEEEE!!!!!!! kai mou eixes iposxe8ei oti 8a meinei metaksu mas....... :shock:

Τέτοια ομορφιά δεν κρυβεται!!!

snoopy

auta mou les kaime kaneis kai  :oops:  :oops:  :oops:
kai toso kairo epitides den evaza photo sto profil mou......

LOIPON!!!! ARXISTE NA MILATE ME TA MATIA....MERIKES FORES EINAI KALYTERA APO TA LOGIA.....
POLLES FORES ALLA UPOSXONTAI TA LOGIA...KAI ALLA TA MATIA :!:  :!:  :!:

minoraki

Παράθεση από: "snoopy"ontws....wraios sunirmos.....
me ta matia milame emeis.....

Love first site :?:  :?:  :?:
love at first sight....βεβαιως βεβαιως....
το εγραψα και πριν λιγο σε αλλο θεμα....μπαινουμε μεσα σε ενα χωρο γεματο κοσμο....τον/την βλεπουμε....οι ματιες μας διασταυρωνονται....και...αυτο ειναι....νιωθεις σεισμο 9 ριχτερ μεσα στη ψυχη σου....τσουναμι ολοκληρο....αυτη ειναι η μια αποψη....
η αλλη ειναι οτι "ο καθε ενας ανθρωπος αγαπιεται με τις χαρες του"....οπως και να το δουμε ομως, εεεεεε ερωτας ειναι αυτος! χαρα θεου και ζωης!

Sotis

ΜΙΑ  ΜΑΤΙΑ  ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΩ  ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ............

minoraki

:D  :D  :D  :D γεια σου βρε σοτι μου, νταλγκαδιασμενε αντρα.....καψουρα εεεεεεε?????

Ntama

Mατια, ματια, ματια... και ξανα μάτια !!!

PoiSoN_GiRL

axm... gkouxou gkouxou ... twra na pw egw to allo ?? auto pou leei ...
''Ta matia sou ta plana ta aftia sou ta aeroplana'' h 8a me dernete oloi mazi ??  :shock:  :shock:

spellbound

Χμ...

Δηλαδη να παω αυριο να παρω πρασινους φακους επαφης???

]

kuria

εγώ πάλι γιατί όταν είμαι ερωτοβαρεμένη δε βάζω γλώσσα μέσα;         :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kuria"εγώ πάλι γιατί όταν είμαι ερωτοβαρεμένη δε βάζω γλώσσα μέσα;         :P

egw pali... eimai den eimai... auto to mplampla 8a me faei ! LoooL !  :lol:

270 Επισκέπτες, 0 Χρήστες