Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 224
  • Total: 225
  • Leon

Tα μεγάλα λόγια... τα ωραία σου

Ξεκίνησε από snoopy, Απριλίου 24, 2004, 04:19:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

[size=24]Κάτσε ρε φίλε...[/size]

Και γιατί όλα πρέπει να πληγώνουν; Να μας πληγώνουν... να πονάμε και τούμπαλιν; Ε, αυτό δεν το καταλαβαίνω...

Χαρίζουμε ψεύτικες ελπίδες και μεταξωτές κορδέλες, και μετά η μαγεία πετάει και χάνεται!

Κάτσε ρε φίλε... εμένα με ρώτησες τι θέλω και πως αισθάνομαι, πριν μου χαρίσεις τον ουρανό με τ' άστρα;

Μετά, με ρώτησες για να τα πάρεις πίσω; Λύσσαξες να με πείσεις και τώρα την κάνεις. Και πού πας; Εμένα με σκέφτηκες για μια στιγμή, ή μόνο το χρυσό εαυτούλη σου;

Μόλις ικανοποιήθηκε το αυστηρό εγώ σου, στο καλαθάκι όλοι οι άλλοι... Κι όσα είπες, ούτε αυτά δε σεβάστηκες. Μόνο το εγώ σου...

Ξύπνα, η ζωή περνάει και χάνεται!

Σίγουρα όλες μας έχουμε ακούσει λόγια και λόγια.... για να μας πείσουν ότι είναι τα καλύτερα παιδιά και ότι αξίζουν να είναι μαζί μας..... για να δούμε μερικά από αυτά τα λόγια.... τα μεγάλα, την συμπεριφορά την κόσμια και καλή που χρησιμοποιούν αν όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι άντρες για να "ρίξουν" μία γυναίκα.....και αφού την ρίξουν, παύει πια να έχει ενδιαφέρον ! Το κάστρο έπεσε, το κατάστημα κατέβασε ρολά.....και μετά το πουλάκι πετάει γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα, γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει εσένα ή την άλλη, γιατί ξαφνικά πρέπει να μείνει μόνος του ! ... και να σκεφτεί με τι τρόπο θα ρίξει την επόμενη.....

"να φοβάσαι τους άντρες που στο πρώτο ραντεβού φαίρονται τέλεια και σαν Κύριοι.... είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που δείχνουν" ....

Είναι έτσι ? Ή απλά μεγαλοποιούμε κάποια πράγματα ?

Εδώ σας θέλω.... αλλά θέλουμε και τους άντρες.... όχι να έχουν πάντα απ' έξω την ουρά τους

ενα ωραιο 8εματακι που βρηκα

Dance in the moonlight

Συνεχίζω να επιμένω σε ότι είχα γράψει τότε  :wink:
Και συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφτηκαν σαν σχόλιο.

Η λέξη ειλικρήνεια και "μπέσα" μάλλον έχουν διαγραφεί από το λεξιλόγιο πολλών αρσενικών, τουλάχιστον όσον αφορά τη κατάσταση "ρίχνω το κάστρο" :evil:

snoopy

den apoktas andiaferon meta....se RIXANE....ton petuxan to skopo tous....kai meta.... :?:  :?:  :?: ......ti?epomeno "kastro"opws kala eipes....

224 Επισκέπτες, 1 Χρήστης