Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 285
  • Total: 286
  • Leon

αχ κρυασα!σνιφ κλαψ....αχ με ποναει...αχ αρρωστησα...

Ξεκίνησε από papi, Φεβρουαρίου 06, 2006, 02:07:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Εδω γραφουμε τον πονο μας :(

αχ με ποναει η μεση μουυυυυυ

αχ με ποναει το στομαχι μουυυ μου ερχετε ενα μπλιαχ :evil:

(ευτυχος δεν εχω γριπη ακομα :clown: )

minoraki

σου εχω πει να κανεις ομοιοπαθητικη για το στομαχι σου.....αλλά εσυ δεν με ακους....... :roll:  :roll:

naiada05

ΒΡΕ ΠΑΠΑΚΙ Μ ΠΟΥ ΤΑ ΨΩΝΙΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ...................ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΒΡΕ!!!!!!!!

papi

ομοιοπαθητικη;δλδ θα βαλω διπλα μου του ραμος την κοιλια και θα γινω καλα; :clown:

naiada05

ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΠΑΚΙ Μ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ............... :P  :P  :P

Sotis

παπι  σε  εχουμε ματιασει... δεν  εισαι  αρωστος..τετιος  σεξυ αντρας...καταλαβες...ολες η γυναικες σε  γουσταρουν... :wink:

papi

αχ αληθεια;επιτελους θα μου κανουν μασαζ!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι(ναι ρε γμτ γιατι εγω κανω παντα στις φιλες μου :evil: ) το μαλλι δεν με χαλαει απλα να εχει καλα δαχτυλα..αχ και βαχ :oops:

οσο για την κινεζουλα..αχμ...εχεις φωτο να την δω;;Απολλλλ η κινεζουλα που λεγαμε καποτε την θυμασε;;;;

αχ Ναιαδακιμ σε ευχαριστω :hug2:

Anonymous

molis kolhseis kai griph pe me na fero to dikano.....

papi

αμαν!heeeeeelpppppppppppppppppppppp :roll:

Ramos

Παράθεση από: "papi"ομοιοπαθητικη;δλδ θα βαλω διπλα μου του ραμος την κοιλια και θα γινω καλα; :clown:

Apo tote poy eides tis gramwseis .....den mporeis na tis ksexaseis e? :D

papi

kuria

τωρα που θα αρπαξεις και ιλαρα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papi

minoraki

Παράθεση από: "papi"ομοιοπαθητικη;δλδ θα βαλω διπλα μου του ραμος την κοιλια και θα γινω καλα; :clown:
καλααααααααα......κοροιδευε εσυ......εγω παντως βρηκα την υγεια μου με την ομοιοπαθητικη......ας ειναι καλα και η κρις που μου το ειπε......κρις!!!! φιλω σε!!!!!!

papi

285 Επισκέπτες, 1 Χρήστης