Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Ξεκίνησε από niktolouloudo, Φεβρουαρίου 12, 2006, 12:51:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

niktolouloudo

Πιστεύετε ότι μια σχέση από απόσταση μπορεί να κρατήσει? :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Labelle

Anonymous

niktolouloudo

Δεν απάντησες στο ερώτημα μου φίλε rickymartin, παρά μόνο πέταξες μια ατάκα, που δεν κατάλαβα το νόημα της.

Bijoux

Παράθεση από: "niktolouloudo"Δεν απάντησες στο ερώτημα μου φίλε rickymartin, παρά μόνο πέταξες μια ατάκα, που δεν κατάλαβα το νόημα της.

Σήκωσες το θέμα σου στην θεματική ενότητα
Θέματα κατηγορίες, Ομάδες
και ο συντονιστής rickymartin σου το μετέφερε στο σχέσεις
που είναι η κατάλληλη ενότητα!!

το νόημα της ατάκας :P

Nikos28

:shock:  :shock:

Βρε νυχτολούλουδο, συμπάθα με δηλαδή, αλλά εσύ μέχρι πριν λίγο δήλωνες ερωτευμένη στο φουλ... τώρα το σκέφτηκες αυτό, κατόπιν εορτής; Ή ρωτάς έτσι, εγκυκλοπαιδικά;  :?:  :?:  :?:

Τέλος πάντων... για μένα όχι, δεν μπορεί να κρατήσει. ''Μάτια που δε βλέπονται...'', λέει η παροιμία.
Ωστόσο, δε θέλω να είμαι απόλυτος γιατί η κάθε σχέση είναι μοναδική. Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να κρατήσει ή όχι...

Φιλικά

Anonymous

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "niktolouloudo"Δεν απάντησες στο ερώτημα μου φίλε rickymartin, παρά μόνο πέταξες μια ατάκα, που δεν κατάλαβα το νόημα της.

Σήκωσες το θέμα σου στην θεματική ενότητα
Θέματα κατηγορίες, Ομάδες
και ο συντονιστής rickymartin σου το μετέφερε στο σχέσεις
που είναι η κατάλληλη ενότητα!!

το νόημα της ατάκας ]

LoL basoulam!!!!!!!!!!!!!! :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Labrokratis

Βασικά στο μυαλό μας ειναι όλα

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Αγαπητη μου ....   :)

Η αποσταση   .....

Σβηνει τα μετρια παθη    ....

Μα δυναμωνει τα μεγαλα    ....    

Οπως ο ανεμος    ......

Σβηνει το κερι   ....

Μα δυναμωνει τη φωτια      ......

Anonymous

Παράθεση από: "TaKs|D|_PoLyTaRaXo"........

Οπως ο ανεμος    ......
Σβηνει το κερι   ....
Μα δυναμωνει τη φωτια      ......[/b]

Συμφωνώ ............

μόνο που η φωτιά με δυνατό άνεμο τρώει όλο τα δάσος και στο τέλος μένουν μόνο τα αποκαΐδια......

Nikos28

Το θέμα είναι να ζεσταινόμαστε. Ούτε να καούμε, ούτε να παγώσουμε...

:wink:

Panagiotis

Αγαπητο νυχτολουλουδο καλησπερα.εβαλες ενα θεμα που σιγουρα θιγει ευαισθητες χορδες.αν μπορει να υπαρξει ερωτας απο αποσταση λοιπον ε;ισως απαντησω προκατειλημενα επειδη μου εχει συμβει παρομοιο περιστατικο.θα σου ελεγα οτι κρατησε η και κραταει ακομα [αν και ειναι στην αρχη του....].επισης θα σου εθετα και με την σειρα μου ενα ερωτημα.``μπορει να κρατησει ενας ερωτας απο κοντα;``ας κοιταξουμε τριγυρω μας και ας δουμε τι συμβαινει....και για να μην σε κουραζω αλλο με την φλυαρια μου πιστευω οτι το κομματι το ερωτικο βρισκεται στο μυαλο και οχι στα χιλιομετρα.νασαι καλα και ευχαριστω που με δεχτηκες στο θεμα σου. ΠΑΝΟΣ

niktolouloudo

--------------------------------------------------------------------------------
Παναγιώτης έγραψε
Αγαπητο νυχτολουλουδο καλησπερα.εβαλες ενα θεμα που σιγουρα θιγει ευαισθητες χορδες.αν μπορει να υπαρξει ερωτας απο αποσταση λοιπον ε;ισως απαντησω προκατειλημενα επειδη μου εχει συμβει παρομοιο περιστατικο.θα σου ελεγα οτι κρατησε η και κραταει ακομα [αν και ειναι στην αρχη του....].επισης θα σου εθετα και με την σειρα μου ενα ερωτημα.``μπορει να κρατησει ενας ερωτας απο κοντα;``ας κοιταξουμε τριγυρω μας και ας δουμε τι συμβαινει....και για να μην σε κουραζω αλλο με την φλυαρια μου πιστευω οτι το κομματι το ερωτικο βρισκεται στο μυαλο και οχι στα χιλιομετρα.νασαι καλα και ευχαριστω που με δεχτηκες στο θεμα σου. ΠΑΝΟΣ
-------------------------------------------------------------------------------------
 ][/color]

balland

με την καμια ομως.........
αργα η γρηγορα κουραζει η αποσταση..
μην πω περισσοτερα κ επαναλλαβω τα ιδια που ειπαν η θα πουν κ αλλοι...

apol

559 Επισκέπτες, 2 Χρήστες