Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 650
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 614
  • Total: 614

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.......

Ξεκίνησε από niktolouloudo, Φεβρουαρίου 14, 2006, 06:11:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

niktolouloudo

KΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ Η ΜΕΡΑ ΚΥΛΙΣΕ......

Nikos28

Υπομονή...

Τα πάντα έρχονται σ' αυτόν που περιμένει-εκτός αν έχουν ταχυδρομηθεί!  :wink:

spellbound

Οταν λες λειπει..
Εφυγε απ την ζωη σου η μενει καπου μακρια??......

Φιλικα
Σπελλ

papi

παει και αυτο...καιρος για νεες περιπετειες καθε κυριακη μετα τις 00:00 :oops:

apol

ουτε και σημερα ειναι εδω?

niktolouloudo

-------------------------------------------------------------------------------------
Spell έγραψε
            Οταν λες λειπει..
Φιλικα
Σπελλ
-------------------------------------------------------------------------------------

Μένει μακριά Σπελλ

TetiQ

Νυχτο :flower: ...οχι για παρηγοριας λογια...αλλα πιστευω οτι τουλαχιστον εσενα ειναι μακρυα...χιλιομετρικα...και δεν μπορει να ειναι εδω... :?  Φαντασου να ειναι διπλα σου και να λες..."και σημερα δεν εισαι εδω"...  :cry: ...Δεν βαριεσε..υγεια να εχουμε και υπομονη... Καθε εμποδιο σε καλο μας... :D

minoraki

Παράθεση από: "niktolouloudo"-------------------------------------------------------------------------------------
Spell έγραψε
            Οταν λες λειπει..
Φιλικα
Σπελλ

Μένει μακριά Σπελλ
γιατι δεν πας εσυ κοντα του????

kaith

Ενας χρονος περασε απο τοτε που εφυγες .Ενας ολοκληρος χρονος
που δεν εισαι εδω. Ομως θελω να σου κανω μια ερωτηση και ξερω οτι θα την ακουσεις.Η γειτονια των αγγελων που διαλεξες να πας ειναι τοσο
ομορφη οσο λενε?

niktolouloudo

flower:

Μινοράκι θα έρθει αυτός κοντά μου για την ώρα....... :flower[/color]:

kuria

Παράθεση από: "niktolouloudo"

KΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ.  ] θα εχω ολο το κρεβατι δικο μου...

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ Η ΜΕΡΑ ΚΥΛΙΣΕ......[/color]    :arrow: τι ευτυχια Θεε μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Foivi63

Κυρια εγραψε
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ Η ΜΕΡΑ ΚΥΛΙΣΕ......[/color]  τι ευτυχια Θεε μου...  

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ...........ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kodikas

Ρε σεις…

Ποια είναι η ευτυχία;;   :roll:

spellbound

Μεταξυ των υπολοιπων.... να εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας και σε αγαπαει και να τον αποδεχεσαι (φυσικα να σε αποδεχεται και εκεινος) οπως ακριβως ειναι.

Πολλα ε????

niktolouloudo

TETIQ έγραψε
Νυχτο  ...οχι για παρηγοριας λογια...αλλα πιστευω οτι τουλαχιστον εσενα ειναι μακρυα...χιλιομετρικα...και δεν μπορει να ειναι εδω...  Φαντασου να ειναι διπλα σου και να λες..."και σημερα δεν εισαι εδω"...  ...Δεν βαριεσε..υγεια να εχουμε και υπομονη... Καθε εμποδιο σε καλο μας...  

614 Επισκέπτες, 0 Χρήστες