Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 577
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Για αυτους που ξενυχτανε ..... μονο

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 15, 2006, 02:32:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

ενα θεμα για αυτους που ξενυχτανε μονο....

τους λογους που ξενυχτανε  .........
τη διαθεση τους....
τις αναζητησεις τους...

φυσικα εσυ που το διαβαζεις αυτη τη στιγμη βλεπεις οτι δεν εισαι μονος/η μεσα στη νυχτα....υπαρχουν παντα και αλλοι που ακολουθουν νυκτερινες διαδρομες.....

apol

και κατι αλλο ...καλο ειναι να γραφετε σε αυτο το θεμα μονο νυχτα..........

ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ  
γιατι η νυχτα ειναι εντελως διαφορετικη και αυτο το ξεχωριστο της νυχτας θα βγαινει και στα κειμενα σας...........

apol

'Εχω στα δάχτυλα λίγη δροσιά.
Και μιαν άλλη πόρτα
να βρίσκω αιθρίες.
Τη νύχτα ξέρω ποιοι κλαίνε.
Ποιοι φεύγουν μ' ένα κομμένο
όνειρο στα δύο.
Βλάφτω τη σιωπή μου
όταν είμαι πολύ μόνος.
Ειδικά τις Κυριακές
στραγγίζω σα σύννεφο.
Τότε ανάβω στο ταβάνι
τ' άστρα και μιλάω με το Θεό
που ξέρει από μοναξιά...

aiollus

Ξερω και εγω ...ξερω πολυ καλα τι σημαινει μοναξια!!!

Nikos28

Για μένα είναι θέμα βιορρυθμών, συνήθειας και δουλειάς. Οι βάρδιες, βλέπετε, δε σ' αφήνουν να κοιμάσαι πάντα τη νύχτα, με αποτέλεσμα να συνηθίζεις ακόμα κι όταν δεν έχεις βάρδια...

Πέραν αυτού, τη νύχτα σκέφτομαι πάντα καλύτερα, άσε που έχει και περισσότερη ησυχία-οπότε μπορώ και να προσηλωθώ σε κάτι πιο εύκολα.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ηράκλειτος ονόμαζε τη νύχτα ''ευφρόνη'' (ευ+φρονώ, σκέφτομαι καλά)...  :wink:

jasper

η νύχτα για τους 'φυσιολογικούς' ανθρώπους είναι μια αυλαία στο σίριαλ που παίζεται καθημερινά με το φως του ήλιου...
επεισόδιο 14819 (μια απ τα ίδια)
για τους 'αλλοπαρμένους' όμως...που δεν πολυγουστάρουν τον φώσκολο.. η νύχτα είναι λευκή κόλλα χαρτιού και το σενάριο που θα γραφεί δικό τους

spellbound

μμτ μου...

εγω που ξυπνησα απο τις 4 συμπεριλαμβανομαι για νυχτοβια?? :roll:

apol

εσυ καλη μου δικαιωματικα  ανηκεις στους νυκτοβιους.......γιατι εισαι παλια καραβανα της νυχτας

naiada05

Παράθεση από: "Nikos28"Δεν είναι τυχαίο που ο Ηράκλειτος ονόμαζε τη νύχτα ''ευφρόνη'' (ευ+φρονώ, σκέφτομαι καλά)...  :wink:

Ο λαός μας λεέι κι μια παροιμία <<Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα κι γελά..............>>

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: εγω απλως μπηκα σε αυτο το τοπικ για να σας πως μια καλημερα.....καθοτι απεχω απο πολυ απο τις νυχτερινες αποδρασεις.....φιλω σας!!!! :)

apol

Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε
Αλλάζουν ονόματα και πάλι απ΄ την αρχή...

spellbound

Παράθεση από: "apol"εσυ καλη μου δικαιωματικα  ανηκεις στους νυκτοβιους.......γιατι εισαι παλια καραβανα της νυχτας

]

minoraki

ειδες που λενε : πες πες κατι μενει????
στο τελος θα με καταφερετε να ξενυχταω και εγω..... :shock:

spellbound

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "apol"εσυ καλη μου δικαιωματικα  ανηκεις στους νυκτοβιους.......γιατι εισαι παλια καραβανα της νυχτας

]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:   (διορθωνω το λαθος χρωμα .... η αχαιρευτη ως και εγω στραβωθηκα  :shock: )

Ε οχι και καραβανα!!!!   χα χα χα χα χα χα!!!

Να σαι καλα βρε απολ, οχι μονο μου κανεις παρεα τα βραδυα, αλλα μου φτιαξες και το κεφι σημερα !!!  ]

Nikos28

Παράθεση από: "naiada05"
Παράθεση από: "Nikos28"Δεν είναι τυχαίο που ο Ηράκλειτος ονόμαζε τη νύχτα ''ευφρόνη'' (ευ+φρονώ, σκέφτομαι καλά)...  :wink:

Ο λαός μας λεέι κι μια παροιμία <<Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα κι γελά..............>>

Τα καμώματα, όχι τις σκέψεις...  :wink:

580 Επισκέπτες, 1 Χρήστης