Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 228
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 250
  • Total: 250

χυλοπιττες

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 15, 2006, 08:04:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

περιγραψτε μερικες που φαγατε η που δωσατε...

ASSOS

Τις καλύτερες της έχω φάει σε πήλινο σε φούρνο στα ξύλα αλλά και σκέτες με σαλτσούλα και τυράκι δεν είναι άσχημες.

minoraki

χυλοπίττες ή χυλόπιττες???? :roll:

apol

minoraki

ριχνω χυλόπιττα.....τι σημαινει αυτο???? οτι λες στον/στην αλλον/αλλη οτι δεν τον/την θελεις πια????
προσωπικα πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος που θα πεις κατι τετοιο σε καποιον/αν.....πώς φευγεις απο μια σχεση χωρις να τον/την πληγωσεις???? το θεωρω πολυ δυσκολο.....
και ο ορος "ριχνω χυλοπιττα" κρυβει λιγη αγενεια μεσα του.....εγωισμο....ζαμνφουτισμο.....αδιαφορια για τα αισθηματα που πιθανως θα τρεφει ακομα ο/η αλλος/αλλη για μας.....
δεν ξερω βεβαια.....μπορει να λεω και μπαρουφες.....αλλά αυτο πιστευω.....

spellbound

Συμφωνω με το μινορακι... ειναι ενδειξη ζαμανφουτισμου και αγενεια.

Παρ αυτα εχω φαει μερικες καλες!  :D  :D  :D  :D  :D  :D   (ε, μη περιμενεις να δωσω και περιγραφη τωρα  :twisted: )

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

και εγω εχω φαει σπελλ μου....και απο τοτε εμαθα να προσεχω τα "οπισθια" :oops: μου.....δεν αφηνω και πολλα περιθωρια.....χαχα!!!!!!

spellbound

μινορακι, το προβλημα ειναι οτι πλεον τα παραπροσεχεις "τα οπισθια" σε βαθμο ανησυχητικα υπερβολικο!!! :roll:  :roll:

(εξυπακουεται δεν αναφερομαι σε σενα, γενικευμενα το αναφερω.. :) )

minoraki

εεεεεεεεεεεεεεεεεμμμμμ.....στερνη μου γνωση να σ΄ειχα πρωτα.....
δωκαμε....δωκαμε......(εσυ το λες αυτο)!!!!!

apol

αυτες που δωσαμε τις αναφερουμε....με αυτες που φαγαμε τι γινεται

naiada05

ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ?

ΑΠΟ ΤΟ 1800 ΕΩΣ ΤΟ 1860 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ Ο <<ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΣΜΟΣ>>
ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΝΕΝΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1815 ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΥΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .........ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ!
ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΟΙ ΜΑΝΝΟΥΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΧΥΛΟ ΑΠΟ ΣΙΤΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΙ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ  Χ 3 ΠΡΩΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΙ ΟΙ ΜΑΝΝΟΥΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ <<ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΤΑ>> ΚΙ   ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ.

:roll:  :roll:  :roll:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

:D  :shock:  :D  :shock: μονο για αντρες???? καλο αυτο!!!!!! χαχα....την γλυτωσαμε εμεις...... :moonwalk:  :moonwalk:  :24:  :24:  :blobs16:  :blobs16:

naiada05

ΟΥΙ ΜΙΝΟΡΑΚΙ Μ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ωχ θα τις φαω παλι εγραψα με κεφαλαια..........προσπαθω Μινορακι μ αλλα με κουραζει...............την αμαρτωλή :P  :P  :P  :P

minoraki

ναιαδουλα.... :D  :D ΟΚ κουκλα μου.....δεν πειραζει.....θα συνηθισεις να γραφεις με μικρα....που θα παει???? φιλω σε!!!!!!!

Labrokratis

Oui, αυτή την ιστορία ξέρω και εγώ για τις χυλοπιττες.
Προσωπικά δεν έχω φάει χυλοπιττα, γιατι σπάνια προσεγγίζω κοπέλες. Ειμαι δειλός, δεν ξέρω να εκφραστώ στο άλλο φύλλο και το έχω δεδομένο οτι θα ενδιαφερθώ για την λάθος γυναίκα (συνήθως την δίμετρη αδύνατη νεαρά της παρέας).
Οσες εχω γνωρίσει, ήταν ουρανοκατέβατες και κόλλησε η φάση απο το πουθενά.
Γενικά, οπως εχετε καταλάβει, είμαι μια αποτυχία με τις γυναίκες... Αλλα δεν τρώω τουλάχιστον χυλοπίττες!

250 Επισκέπτες, 0 Χρήστες