Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 319
  • Total: 319

χυλοπιττες

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 15, 2006, 08:04:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

απο εγκυρες δημοσιογραφικες !!!!!!!!!!!!!!πληροφοριες κυκλοφορουν χυλόπιττες και στο φορουμ  απλα αυτος που την δινει την τονιζει σωστα ενω αυτος που την τρωει την τονιζει λαθος...........

gbyzf1000

Εμένα μ'αρέσουν οι χωρίατικες μια φορά...και να έχουν αυγά.

Anonymous

χαχαχαχαχ εμένα πάλι μου αρέσουν άσπρες με μπόλικο ζουμάκι... κάνουν καλό στο στομαχάκι...!!!!  ]

Sophia

Ναι ναι χωριάτικες στο φούρνο με κόκκορα αλανιάρη! :wink:

Dune

Το μυαλό σου στον κόκκορα τον αλανιάρη εσένα... :D

Sophia

και να 'ναι και βουνίσιος!

Dune

Sophia

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι με ακολουθείς dune...
ούτε η σκία μου δεν με ακολουθεί έτσι :!:

Dune

Γιατί τη σκιά σου δεν τη λένε Dune... 8)

apol

μας ακολουθει συνηθως ο φυλακας αγγελος μας,η φωνη της συνειδησης μας,το φαν κλαμπ  οπου υπαρχει ενιοτε δε και καποιοι περιεργοι ...δεν ξερω αν ξεχασα καποια κατηγορια....

Sophia

τον Dune είναι νέα μεταλλαγμένη κατηγορία που κυκλοφορεί στα forums

Dune

Παράθεση από: "Sophia"τον Dune είναι νέα μεταλλαγμένη κατηγορία που κυκλοφορεί στα forums

Μεγάλη υπόθεση ένας μόνος του να στοιχειοθετεί κατηγορία... Thanks!  8)

apol

την κατηγορια Ντουνε δεν την εχω μελετησει ακομη γι αυτο επιφυλασσομαι

apol

'Ανοιξε στη Γερμανία η πρώτη κλινική για να βοηθά όσους… έφαγαν χυλόπιτα

Ιατρική φροντίδα και ψυχολογική ανακούφιση για όσους έφαγαν πρόσφατα… χυλόπιτα δίνει μία ειδική κλινική γερμανικού νοσοκομείου. Η πρωτότυπη αυτή κλινική στοχεύει στη στήριξη των εφήβων, που έρχονται αντιμέτωποι ίσως με την πρώτη τους ερωτική απογοήτευση, και δε γνωρίζουν πώς να τη χειριστούν. Οι ειδικοί ψυχολόγοι, που στελεχώνουν την ομάδα των γιατρών, τονίζουν ότι στόχος τους είναι να βοηθήσουν όσους νιώθουν απόρριψη και κατάθλιψη από μια ερωτική απογοήτευση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογικά προβλήματα καθώς και σε διατροφικές διαταραχές. Οι υπηρεσίες στο νοσοκομείο Schwabing παρέχονται δωρεάν και στόχος τους είναι να συμβουλεύουν νέους και νέες, πώς να αντιμετωπίζουν τη μοναξιά, που έρχεται μετά από ένα χωρισμό.

fmas

Ωραίοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... Μπας και γλυτώσουν μερικές αυτοκτονίες.........

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει και από τα λημέρια μας???? Απλή ερώτηση κάνω....

319 Επισκέπτες, 0 Χρήστες