Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 572
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 516
  • Total: 516

ti kanete

Ξεκίνησε από Anonymous, Φεβρουαρίου 16, 2006, 08:29:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

gia ton eayto sas??  
oloi exoume ligo poly ena xefreno rythmo zohs , prospathoume na kanoume to ena h to allo pragma , na exoume 2-3 douleies gia na bgazoume polla leyta h na douleyoume apo to proi mexri to brady....
meta omos paraponiomaste oti niothoume xalia , ponaei to kormi mas , pairnoume kila (kai den ta afhnoume)
mhpos emeis oi idioi eimaste oi tyranoi tou eaytou mas? mhpos prepei na tou dosoume perisotero eleythero kai pio poiotiko xrono?
na tou dosoume pneymatikh kai somatikh askhsh kai pragmata pou ton eyxaristoun?
eseis ti doro kanate ston eayto sas teleytaia?

mania

:D

Sosta afta pou les kai symplironontas ego na po oti me mia prosfati peripeteia ygeias pou eixa, katalava oti polytimotero agatho ston kosmo einai i ygeia kai oxi ta lefta.....ta lefta ti na ta kaneis ama den eisai kala?? Gi afto kai go afto pou ekana kai synexizo na kano gia ton eafto mou opote mporo, einai na xefevgo gia 2-3 meres i esto ena s/k  kai na xalarono makrya apo ta provlimata.
Eksalou...ta lefta giati na ta vgazoume ama den ta trome???

minoraki

συμφωνω και με τους δυο σας, αλλά περισσοτερο συμφωνω και επαυξανω με την μανια.....εχοντας περασει και εγω διαφορα προβληματα με την σωματικη και πνευματικη υγεια μου, καθως επισης και με την υγεια του παιδιου μου, θεωρω υψιστο αγαθο την υγεια μας.....ιδιως την ηρεμια του μυαλου μας.....απο κει ξεκινουν ολα!!!!!
εχω γυρω μου φιλους οι οποιοι πασχιζουν να αποκτησουν οσο περισσοτερο γινεται χρηματα και υλικα αγαθα.....αλλά απο ποιοτητα ζωης..μηδεν!!!!! ποσο κριμα ειναι να χανουν και να σπαταλουν την ζωη τους σε ανουσια πραγματα......
και τα δωρα για τον εαυτο μου?????
μια υποσχεση που του εδωσα τωρα τελευταια οτι δεν θα τον ξαναστενοχωρησω τοσο πολυ, οπως εκανα στο παρελθον......ισως θα επρεπε να το ειχα κανει λιγο πιο μπροστα.....αλλά βεβαιως..ποτε δεν ειναι αργα......αυτη η υποσχεση βεβαια εγινε, μετα απο πολυ μεγαλη δουλεια που εκανα μαζι του και αφου εχυσα ποταμι blood, sweat & tears.....ο καημενος ο εαυτουλης μου ειχε πολυ μεγαλη αναγκη απο την προσοχη μου και εγω τον ειχα παραμελησει εντελως.....ειχα δωσει ολη την προσοχη μου στους περιξ εμου και το αποτελεσμα ηταν στο τελος <<να τα φτυσω>>!!!! και καταλαβα οτι, εαν δεν τα εχουμε καλα με τους εαυτους μας, δεν γινεται να τα βρουμε με κανεναν......γιατι κανεις δεν μπορει να μας καταλαβει τοσο, οσο εμεις, εμας του ιδιους.....οι περιξ μας (και λεγοντας περιξ εννοω απαντες ολους οσους μας περιτριγυριζουν αρχης γενομενης απο τους ιδιους τους γονεις μας και παει λεγοντας στα παιδια μας, στον συντροφο μας κλπ κλπ) παιρνουν τοσα, οσα εμεις τους επιτρεπουμε.....οσο αφηνουμε λασκα τα λουρια, τοσο μπαινουν μεσα στα "χωραφια" μας......οποτε καποτε θα πρεπει να μπει ενα στοπ.....να μπουν ορια.....και μαλλον αυτο προσπαθω να κανω.....και θα τα καταφερω.....

:arrow: αααααααααααα και για να μην το ξεχασω.....πηρα εναν καινουργιο υπολογιστη..... :D

Labrokratis

Αν ήθελα να κάνω 2-3 δουλειες, θα πήγαινα μετανάστης! Οχι να μένω σε μια χώρα που όλοι θέλουν να ζουν και να χάνω τα νιάτα μου....

Και αν δεν εχεις αυτοκινητο, αν δεν καπνίζεις, αν δε θέλεις πρώτο τραπέζι πίστα σε φίρμα της πειραιώς, ταβερνα και ρεμπετάδικο κάθε δύο εβδομάδες, αν δε θέλεις το νεότερο κινητό της εποχής και αν δεν θέλεις διακοποδάνεια για ταξιδάκι σε Παρίσι μια στο τριμηνο, ακομα και με τα 700 ευρώ το μήνα - στην Αθήνα τουλάχιστον - εισαι Πασάς!

Αλλά ποιος θέλει  παπάκι στην Αθήνα, clubακια και barακια με  6 και 10 ευρώ το ποτό, το ίδιο κινητο για 2 - 3 χρονια, διακοπές κάπου στην μη τουριστική ελλάδα και στην ψησταριά της γειτονιάς για κρασάκι...
Απαπαπα, κάνε τρεις δουλειες μαλάκα, την άλλη εβδομάδα πρέπει να πληρώσεις δόση για το τζιπ που αγορασες, να πας και απο εκεινον το χασικλή - πρώτη φίρμα στη νύχτα - τραγουδιστή στην Πειραιώς και να πας για σκι για ένα ΣΚ (και ο δάσκαλος; Πόσα θα πάρει ο δάσκαλος του Σκι;;;)

kodikas

έλα βρε.. μην τρελαίνεσαι.!!!

Μερικοί δυστυχώς είναι έξω καρδιά, οπότε λογικό είναι να το γλεντάνε και λίγο παραπάνω...!! εσένα δεν σε αφορά αυτό..  8)

Labrokratis

Αλλο να το γλεντάς και άλλο να τους ταϊζεις....

kodikas

έλεγα ότι ήξερα τι σημαίνει απόλαυση, αλλά τώρα που σε διάβασα θα πρέπει να το ξανασκεφτώ..  :shock:

kuria

Παράθεση από: "kodikas"έλεγα ότι ήξερα τι σημαίνει απόλαυση, αλλά τώρα που σε διάβασα θα πρέπει να το ξανασκεφτώ..  :shock:

τελικα σου αρεσεις πολυ...      :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

chriastina

θεωρώ σημαντικό να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις ανάγκες μας απο τις επιθυμίες μας κι όταν αυτό το κάνουμε ξεκάθαρα και ντόμπρα (ας μην κοροιδεύουμε για άλλη μια φορά τον ευατόμας,φτάνει!!!!!) μπορούμε να σταθούμε λίγο στις επιθυμίες και να δούμε απο που πηγάζουν,θα ανακαλύψουμε ότι τις περισότερες φορές μας τις υπαγορεύουν άλλοι με κάθε τρόπο π.χ οικογένεια,διαφήμιση,life style (που είσαι κυρά δασκάλα να δεις πως ακόμα θυμάμαι ολίγην απο την Αγγλική.....την Ελληνική την σκοτώνω τακτικότατα όπως θα έχετε δει) που είχα μείνει? α! ναι,στο λάιφ στάιλ (όπως θα το έγραφε και η "φίλη" Τρις) των άλλων,πάντα.Ποιός στάθηκε να μελετήσει το δικό του? να προσθέσει νέες αληθινές επιθυμίες του ή να διαγράψει εκείνες που δεν του κάνουν πλέον?
Δώρα που κάνω στον εαυτό μου.... όχι πολλά, πάνω απο όλα έχω ορίσει χρόνο για τον εαυτό μου ώστε να τον διαθέτω όπως εγώ θέλω κάνοντας ότι με ευχαριστεί ή μη κάνοντας (χωρίς τύψεις) οτιδήποτε.

Nikos28

Παράθεση από: "kodikas"έλεγα ότι ήξερα τι σημαίνει απόλαυση, αλλά τώρα που σε διάβασα θα πρέπει να το ξανασκεφτώ..  :shock:

@ Κώδικας και Λαμπροκράτης:

Εμένα η δική μου-διαδικτυακή- απόλαυση είναι να βλέπω τις στιχομυθίες σας...  :lol:  :lol:  :lol:  Είστε αχτύπητο δίδυμο, απο αυτά που σπάνια εμφανίζονται τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός! Κι αυτό, φυσικά, το γράφω χωρίς ίχνος ειρωνείας...

Στα άλλα θέματα που διαξιφίζεστε αδυνατώ να πάρω θέση λόγω της υποκειμενικότητάς τους...
Εν προκειμένω, όμως, ο Λαμπροκράτης έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!

kodikas

Παράθεση από: "kuria"

τελικα σου αρεσεις πολυ...      :wink:

χάλι κακό αυτή τη φορά..
κοντεύω να σκάσω..
πήγα να τα ξανοίξω  μια ιδέα και μου βρήκαν πλατινέ…  :cry:

spellbound

μπας και εισχωρησε η βαφη στο κρανιο και γι αυτο σ επιασε πονοκεφαλος? :shock:

kodikas

Παράθεση από: "spellbound"μπας και εισχωρησε η βαφη στο κρανιο και γι αυτο σ επιασε πονοκεφαλος? :shock:

ωραια εισαι εσυ ρε... περιμενες να παει 7 η ωρα για να με υποψιασεις…  :evil:

Labrokratis

Εγώ θα κάνω ανταυγιες το καλοκαιρι. Μου ειχε κάνει η πρώην πριν τρια χρόνια....
Πω πω πω τι θυμήθηκα πάλι....

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Είστε αχτύπητο δίδυμο, απο αυτά που σπάνια εμφανίζονται τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός! Κι αυτό, φυσικά, το γράφω χωρίς ίχνος ειρωνείας...

Στο τέλος θα ανακαλύψουμε όλες τις παραμέτρους μιας νέας παροιμίας

Αν δεν βριστούμε πως θα αγαπηθούμε….

και lol

516 Επισκέπτες, 0 Χρήστες