Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 532
  • Total: 532

chat room (TO JIAVA CHAT OXI TO FLACH)>> Ερωτήσεις - A

Ξεκίνησε από Leon, Απριλίου 25, 2004, 01:09:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Όπως είδατε βάλαμε και το chat room που τόσο πολύ μας ζητάγατε.
Παρακαλούνται οι χρήστες να δείξουν μια μικρή κατανόηση μέχρι να οργανωθεί το room και να μας υποδείξετε σε αυτό το θέμα τυχών προβλήματα και ερωτήματα που έχετε

:!:

Atma

ψιτ λεονννννν το νουλ ή null που με βγαζει σημαινει κατι?

...οχι και τπτ αλλο δεν ανοιγει το τσατττ

Anonymous

1. Πρώτα πρέπει να κάνετε σύνδεση στο forum.
2. Αν έχετε καποιο firewall, που καλά κάνετε και το έχετε :) , ανοιξετε την πόρτα 6667 για να παίξει το chat.

Αυτά προς το παρών και βλέπουμε. 8)

Anonymous

Αν δεν ξέρετε πώς να απενοργοποιησετε πόρτες απενεργοποιήστε το Firewall για να μπείτε στο chat room…

Κρατήστε και καμία βάρδια μέσα διότι μέχρι να οργανωθούμε και να μαζευτούμε μπαίνουν πολλοί δεν βλέπουν κανέναν και βγαίνουν
Για να έχετε ενεργό και το chat room και τις σελίδες του Forum ανοίγετε δυο φορές το παράθυρο του explorer, στο ένα κρατάτε ενεργό το chatroom και στο άλλο το Forum

Μια απλή τεχνική για να είναι δυο τα παράθυρα του explorer ανοιχτά είναι αντί να πατήσετε το chat room να κάνετε δεξιό κλικ το ποντικάκι σας και να επιλέξετε να ανοίξει νέο παράθυρο

:shock:

Eleni

[size=18]ποια ειναι η πορτα 6667???[/size]

Atma

χαχαχαχαχαχα ελενη αν σου την πει ο λεον την πορτα πες και μενα

λεον μιας και εισαι ον λαιν για πες μου εχει σχεση με irc? αυτη η πορτα κατι τετοιο μου θυμισε

μα πως να κλεισουμε το φαιργουολ?

Leon

Και βέβαια έχει σχέση με irc

Αλλά επί των τεχνικών ο ειδικός είναι ο Ljohnnie και πως ρυθμίζεται το κάθε πρόγραμμα Firewall είναι ειδική απάντηση και όχι γενική

Atma

τριστανα θα πρεπει να αποδεχθεις δηλ να πατησεις ναι σε ενα πλαισιο που σου βγαζει ' θεωρειται αξιοπιστο μπλα μπλα'

λεω εγω απλα...

αν και ειναι νεο καποια κοληματα ως αρχη θα εχει..

δοκιμαστε και αν δεν ξανανοιγει πολυ καλη λυση ειναι να μπεις στον σερβερ απο σκριπτ
( σχετικα καλη λυση )

Anonymous

Ενα-ενα τα θέματα.

Το κόκκινο Χ δηλώνει ότι]SUN[/url].

Τώρα, ποιοί από σας μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά, είναι άλλο θέμα. :)

Επειδή η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, παρακαλώ να έρχεστε σε επαφή μαζί μου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για τον καθένα ξεχωριστά.
 8)

Atma

Καλησπερα,

γνωριζω οτι εδω υπαρχουν ερωτοαπαντησεις για το τσατ

αλλα θα θελα να μου λυσετε και ενα δικο μου προβλημα

που αφορα ομως το μειλ μου

προσωπικο μηνυμα δεν μπορω να στειλω σε καποιους χρηστες

ενω σε αλλους κανονικα στελνονται...

τζονι μπροστα απο το j  τι γραμμα εχεις?

Leon

Ατμα
Το μήνυμα σου δυστυχώς είναι γενικόλογο λέγοντας σε μερικούς και ορισμένους όποτε δεν μπορούμε να δώσουμε απόλυτα σίγουρη απάντηση
Πέραν του προσωπικού μηνύματος που λάβατε, συμπληρωματικά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ορισμένοι (όπως λέτε) χρήστες δεν λαμβάνουν προσωπικό σας μήνυμα επειδή έχουν φτάσει στο όριο τους των εισερχομένων μηνυμάτων ή εσείς στο όριο των απεσταλμένων

Με την ευκαιρία σας θυμίζουμε ότι ο κάθε χρήστης έχει τα παρακάτω όρια

Μέγιστος αρ. μηνυμάτων στα Εισερχόμενα 100
Μέγιστος αρ. μηνυμάτων στα Απεσταλμένα   50
Μέγιστος αρ. μηνυμάτων στα Προς Φύλαξη  100

Πρέπει περιοδικά να ελέγχετε την πληρότητα και αν χρειάζεται να σβήνετε ή να αποθηκεύετε σε δικό σας χώρο ώστε να λαμβάνετε αλλά μηνύματα απρόκοπα

PRILLIAN
Ανάλογες ρυθμίσεις χωρητικότητας μι αναγνωσμένων μηνυμάτων έχει και το άμεσο μήνυμα δια μέσου του PRILLIAN.
Ειδικά για το Prillian θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή, να βάζετε θέμα στο μήνυμα σας, παρ όλο που δεν το απαιτεί το σύστημα, διότι αν δεν έχει θέμα και χρειασθείτε να ανατρέξετε στο LOG που κρατάει με τα εισερχόμενα εξερχόμενα άμεσα μηνύματα δεν θα μπορείτε να το διαβάσετε. (ως θέμα επαρκεί και μια απλή τελίτσα (.))

Για άλλες πληροφορίες να επισκεφτείτε το Συχνές Ερωτήσεις  
[url]http]

532 Επισκέπτες, 0 Χρήστες