Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 631
  • Total: 632
  • Leon

Δλδ....ΕΛΕΟΣ

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Φεβρουαρίου 17, 2006, 08:16:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

χτές...καθόμουν αναπαυτικά στο μπλέ μου καναπέ.....

και τι τό θελα?

είδα ειδήσεις....

Επαθα ΣΟΚ....όταν έμαθα...γοα το τύπο στης ΣΕΡΡΕΣ που πήγε να περάσει πάνω απο της γραμμές του ΟΣΕ...και ώς εκ τούτου...

Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 16/02/06 22:44  

Αμαξοστοιχία Intercity, με 101 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Αλεξανδρούπολη εκτροχιάστηκε την Πέμπτη έπειτα από σύγκρουση με αγροτικό φορτηγάκι το οποίο επιχείρησε να διασχίσει τη γραμμή εκτός ισόπεδης διάβασης, 500 μέτρα από το χωριό Χρυσό Σερρών.

Ο απολογισμός του δυστυχήματος είναι δύο νεκροί και 18 τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας βαριά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών. Νεκρός είναι ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 41 ετών, και μία 23χρονη γυναίκα που καθόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά.

Έως το βράδυ της Πέμπτης παρέμεναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία 14 άτομα, καθώς μια κοπέλα που είχε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και τρία άτομα πήραν εξιτήριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου Τομέα Υγείας, κινητοποιήθηκαν δέκα ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα από το ΕΚΑΒ Καβάλας, τέθηκαν σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Κιλκίς, Δράμας και «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και συγκροτήθηκε ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών.

Το σημείο στο οποίο έχει εκτροχιαστεί η αμαξοστοιχία ICity 70 είναι δυσπρόσιτο για τα ασθενοφόρα, λόγω της λάσπης που υπάρχει στην περιοχή.

Τα τέσσερα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν όταν το τρένο προσέκρουσε στο αγροτικό φορτηγό που προσπαθούσε να περάσει κάθετα τις ράγες μέσω αγροτικής περιοχής που δεν είχε ορατότητα.

Στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στις Σέρρες έσπευσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και κλιμάκιο του ΟΣΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Οργανισμού.

Τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη διαδρομή μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Σερρών - Δράμας και αντίστροφα εκτελούνται με αναμεταβιβάσεις των επιβατών σε λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα.

news.in.gr

..

δλδ....ΕΛΕΟΣ

και αυτός σκοτόθηκε...και μία κοπελίτσα...που δεν έφταιγε ρε γμτ....κρίμα

τι να πω?

πόσο μλκ......πρέπει νάσαι για να το κάνεις αυτό?

επίσης καλά αυτός ήταν βλάκας η γυναίκα του ?

δεν μπορούσε να του πεί...κάτι?

ναι ξέρω θα πεταχτήται τώρα να μου πείτε ρε gbako ήταν ανθύγγανος...

και?

πόσες φορές τα βλέπουμε και απο "νορμάλ"..??

τι να πω?

ταχω πάρει.....

l Y k O s

gb , έχουμε μπει ( ή μας έχουν βάλει ) στην λογική ότι όλα πρέπει να γίνονται γρήγορα . Ξεκινάμε για ταξίδι και πηγαίνουμε σφαίρα για να φτάσουμε πιο γρήγορα , παμε στην δουλειά μας σφαίρα για να μην αργήσουμε και πολλά άλλα . Και πάντα πστεύουμε πως τίποτε δεν θα μας τύχει λες και είμαστε θεοί και ορίζουμε εμείς το πεπρωμένο μας . Όλα τελικά είναι θέμα παιδείας . Κρίμα όντως για τους ανθρώπους που πεθάναν .

gbyzf1000

Lyko...

kapoia stigmh prepei na stamathsoume na rixnoume to ana8ema stous allous...edw o mlks...pige apo to pou8ena na perasei ths rages tou trainou.....

dld...eleos kai hmarton....

minoraki

Παράθεση από: "gbyzf1000"ναι ξέρω θα πεταχτήται τώρα να μου πείτε ρε gbako ήταν ανθύγγανος...
.
:evil:  :evil:  :evil:  :evil: τωρα να το κανω το σχολιο μου..ή θα με κοψει η λογοκρισια λογω του οτι θα χαρακτηριστω ως ρατσιστιστρια.....καποια στιγμη ο καλος μου ειχε πει : εγω δεν ειμαι ρατσιστης..εσυ εισαι αλβανος....! αλβανοι-αθιγγανοι..αστα να πανε....και νομιζω οτι ειχε απολυτο δικιο.....
και συμφωνω απολυτα με τον λυκο οσον αφορα το θεμα της παιδειας......
οποτε τι ειδους παιδεια περιμενει κανεις να εχουν αυτοι οι ανθρωποι..... :evil:  :evil:

gbyzf1000

ωπα....ξεφεύγεται απο το θέμα...

ΟΚ είναι θέμα παιδείας....

αλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλά

ο Βέγγος....δεν έχει παιδεία?

παιδία....σκεφτήτε το...

Ο ζαμαφουτισμός είναι...

minoraki

αμ δεν ειναι μονο θεμα ζαμανφουτισμου 1000ακι μου.....δυστυχως περιβαλλομεθα απο εισερχομενη σκαρταδουρα, η οποια μας οδηγει σε τετοιου ειδους τραγικα γεγονοτα.....μη ξεχναμε οτι τα τελευταια χρονια τα εγκληματα που εχουν γινει, απεχουν πολυ απο την ελληνικη κουλτουρα.....και το χθεσινο δυστυχημα νομιζω οτι μπορει να χαρακτηρισθει σαν φονος εξ αμελειας.....ή κανω λαθος????

:arrow: το παραδειγμα του βεγγου δεν το πολυκαταλαβα......το εξηγεις λιγο σε παρακαλω?????

gbyzf1000

Ο βέγγος...είχε περάσει αφύλαχτη διάβαση χωρίς προηγούμενα να κοιτάξει απο πού έχρεται το τραίνο.

Ως εκτούτου να παρασυρθεί το Ι.Χ του απο την διερχόμενη αμαξοστοιχεία.

minoraki

ΟΚ ευχαριστω πολυ για την εξηγηση.....αλλά δεν καταλαβαινω την συνοιρμο.....

gbyzf1000

Οτι η μλκ.....η αδιαφορία,ο ζαμαφουντισμος δεν εχει να κάνει με την τάξη και την παιδεία...

minoraki

αν δεν με απατα η μνημη μου ο βεγγος προσπαθησε να περασει απο αφυλακτη διαβαση και οχι απο χωραφια.....ετσι νομιζω τουλαχιστον.....

gbyzf1000

Το γραφω.....πιο πάνω

έχει καμια σημασεία?

εκεί δεν πέρναγε τρενο?

minoraki

νομιζω οτι εχει μεγαλη διαφορα κατα την ταπεινη μου γνωμη.....άλλο τα χωραφια και αλλο η αφυλακτη διαβαση......

fmas

To akousa kai ego apo ton adelfo mou kai boro na po oti sokaristika..... O stathmos sto xorio auto paliotera leitourgouse.... Tora exei egkatalifthei teleios.... Einai ena periergo kommati tis sidirodromikis grammis Thessalonikis - Aleksandroupolis..... Pernaei OLO mesa apo xorafia me apotelesma me mia vroxi i ena xioni o dromos na ginetai disbatos gia ton opoiodipote..... O allos me to fortigaki ap oti ematha itan giftos kai perase opos na einai tin diavasi......... Telos Panton... Ti na pei kaneis..... As einai Elafri to xoma pou skepazei tin kopelitsa i opoia den eftaige se tipota pou o allos itan mpoufos (min po kati xeirotero)....

O Beggos perase apo afilakti diavasi (gi auto kai meta evgale kai tin diafimisi) kai sothike apo thauma pragmatika.... Autos o boufos den perase kan apo diavasi...............

gbyzf1000

Πάντως μινορ....

είναι σαν να μου λες.....

"ο ταδε πέρασε απο φανάρι αλλά έτυχε να μην είναι πράσινο...ενώ ο άλλος απλά πέρασε το ΣΤΟΠ χωρίς να κοιτάξει"

...δλδ...δεν είναι το ίδιο?

fmas

1000 diafono mazi sou....... apo diavasi filassomeni i afilakti to treno exei tin ipoxreosi na kornarei...... Mesa apo ta xorafia den exei kamia ipoxreosi kai se stelnei adiavasto mexri na peis kimino.... I taxitita pou anaptisoun ekei einai poly megali...... :)

631 Επισκέπτες, 1 Χρήστης