Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 493
  • Total: 493

Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας.

Ξεκίνησε από isabella, Φεβρουαρίου 20, 2006, 10:39:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "spellbound"Χμ.. σπανιο πραγμα.. μια φορα το εζησα ολη και ολη στη ζωη μου.... αξεχαστο..
Κριμα που εφυγε νωρις... :cry:
Είναι το κλασικό ερώτημα: Είναι προτιμότερο να έχει κανείς τον παράδεισο και να τον χάσει ή να μην τον έχει ποτέ;
νικολα με καλυψες απολυτα η σπελλ.....πραγματικα ειναι σπανιο πραγμα.....και λυπαμαι αυτους που δεν το εχουν ζησει.....
 :arrow: σπελλ....και εδω ταιριαζουμε.....εφυγε και αυτος νωρις.....
(το ξερεις το τραγουδι της αρβανιτακη που λεει : "εφυγες νωρις κι ουτε που προλαβα ν αρχισω.....λογια τρυφερα.....δυο τρεις κουβεντες βιαστικες)..... :( ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση.....

xhmeia

Τι σημασια πρωτη η τελευταια αγαπη ?Η αγαπη ειναι αστειρευτη..
Σημασια εχει να ναι αγαπη ...δυνατη ...παραδεισος .....κ καλυτερα να τον γευτεις παρα να τον ονειρευεσαι μονο
Ενω αν εχεις ζησει στον παραδεισο κ ονειρεμενες αναμνησεις εχεις κ παντα υπαρχει η ελπιδα να ζησεις παλι εναν παραδεισο ....γιατι οχι ?

spellbound

και μονο οι ονειρεμενες αναμνησεις αρκουν, τωρα το τι μελλει γενεσθαι κανεις δεν το γνωριζει..

Nikos28

Εγώ, πάλι, έχω τις επιφυλάξεις μου... δεν ξέρω τι απο τα δύο ισχύει. Ίσως να ισχύουν και τα δύο, ίσως και τίποτα απο τα δύο. Υποκειμενικό το ζήτημα...

Ο ''απωλεσθείς παράδεισος'' είναι μια πολύ όμορφη ανάμνηση και οι όμορφες αναμνήσεις είναι φίλοι για πάντα. Είναι νησιά στα οποία καταφεύγουμε όταν η θάλασσα της ζωής μας σκοτεινιάζει κι αγριεύει...

Απο την άλλη, οι αναμνήσεις δεν παύουν να είναι σαν τις φωτογραφίες: Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ ''θολώνουν''... Πέραν αυτού, ένας χαμένος παράδεισος δημιουργεί ΠΑΝΤΑ προηγούμενο, τέτοιο που μπορεί θεωρητικά να εκμηδενίσει ακόμα και μια πολλά υποσχόμενη κατάσταση.
Αν κάποιος χάσει τον ήλιο, θα δυσκολευτεί πολύ να θεωρήσει μια λάμπα ως υποκατάστατό του...

Sophia

Aν το έχεις ζήσει (και ας το έχεις χάσει) ξέρεις τη μορφή του, την ομορφιά του, την ουσία του έχεις μια βαθιά και δυνατή εμπειρία που ισως ξαναζήσεις στο μέλλον!

Nikos28

Παράθεση από: "Sophia"Aν το έχεις ζήσει (και ας το έχεις χάσει) ξέρεις τη μορφή του, την ομορφιά του, την ουσία του έχεις μια βαθιά και δυνατή εμπειρία που ισως ξαναζήσεις στο μέλλον!

Όχι. Αποκλείεται να το ξαναζήσεις έτσι όπως το έζησες. Κι ο λόγος είναι απλός: Έχεις στο ενεργητικό σου ένα κριτήριο, ένα μέτρο σύγκρισης που περισσότερο σύγχυση φέρνει παρά κάτι άλλο... ενώ αν δεν το είχες ποτέ, είσαι tabula rasa, πιο αθώα και πιο δεκτική σε συγκινήσεις.

Αν το έχεις ζήσει, υπερτερείς στο παρελθόν.
Αν δεν το έχεις ζήσει, υπερτερείς στο μέλλον.

Μία ή άλλη... ;-)

Argiro

Παράθεση από: "Labrokratis"Αυτά που λες Αργυρώ, αφορούν την συνηδητοποίηση.

Η συνηδητοποίηση έρχετε πάντα μετά τους εφιάλτες

Μιλάς ως 47αρα και προτείνεις λύσεις λειτουργικές. Όχι ομως αυτά που μπορούν να νοήσουν και να ακολουθήσουν οι σαφώς μικρότεροι, όταν κολυμπούν στους ωκεανούς των συμπλεγμάτων τους!
Ναι, σίγουρα έτσι είναι. Και αν άκουγες αυτά που λένε οι 47άρηδες, τότε θα έβρισκες κι εσύ λύσεις λειτουργικές και δεν θα κολυμπούσες στους ωκεανούς των συμπλεγμάτων σου. Δεν είναι κακό αυτό, μάλλον θα σε έβγαζε από πολλούς μπελάδες. Υπάρχει δηλαδή κανένας λόγος να πάθεις για να μάθεις όταν σου δίνεται έτοιμη η λύση; Ίσα ίσα που θα έχεις το χρόνο να εφαρμόσεις όλα αυτά τα έτοιμα και να είσαι και ισορροπημένος στα τριανταπέντε σου.

isabella

Ένας άντρας ερωτεύεται με τα μάτια του, μια γυναίκα με τα αυτιά της

Woodrow Wyatt

Labrokratis

Isoropimenos eimai kai apo twra Argiro
Apla perimenw i simerines 18aris na isoropisoun kai autes!

freak

προσωπικα δεν με νοιαζει αν θα ειμαι η πρωτη η η δευτερη η η νιοστη αγαπη της... αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειμαι η δυνατοτερη καψουρα (sic) της...

tristana

Αχ, εσύ Χούτσι-Κούτσι μεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

isabella

ΠαράθεσηApla perimenw i simerines 18aris na isoropisoun kai autes!

LAMPROKRATH μου φαινεται θα περιμενεις πολύ για κατι τέτοιο...

Labrokratis

Oxi poli... Tria - tessera xroniakia...
Meanwhile, psaxnw mpas kai....

HORHE

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΕΣ...
ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ...
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥ...ΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ....
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....

isabella

"Τι αγαπάς στον αλλον;" ρωτησε εκεινος.
"Τις ελπιδες μου" απαντησε..

493 Επισκέπτες, 0 Χρήστες