Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 501
  • Total: 501

Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας.

Ξεκίνησε από isabella, Φεβρουαρίου 20, 2006, 10:39:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας...οι γυναίκες, αντίθετα, θέλουν να είναι το τελευταίο αίσθημα ενός άντρα.
Oscar Wilde

Sophia

Θα ήθελα να είμαι όχι μόνο το τελευταίο αίσθημα ενός άντρα, αλλά και το πιο δυνατό!

various

to dysthxhma einai pou arketes fores mesa ston dromo tis zohs pou apolamvaneis thn diadromh einai alitheia antilamvanese oti ta thelo,prepei kai oi anages tou kathe anthropou then einai taytosima kai to pos prepei na leitourgiseis se mia sxesh ginete aytomata to pio poluploko pragma ston kosmo.................

christine71

Παράθεση από: "isabella"Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας...οι γυναίκες, αντίθετα, θέλουν να είναι το τελευταίο αίσθημα ενός άντρα.
Oscar Wilde

Και αυτο συνηθως το λέμε αγαπη......  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "isabella"Οι άντρες θέλουν πάντα να είναι η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας...οι γυναίκες, αντίθετα, θέλουν να είναι το τελευταίο αίσθημα ενός άντρα.
λογικο δεν ειναι????

kaith

Αυτο δεν ειναι αγαπη εγωισμος ειναι.Βρε αυτοι οι αντρες ολα
δικα τους τα θελουν.Αλλα και εμεις κοριτσια δεν βαριεσε ας τους
κανουμε το χατηρι.

Labrokratis

Από μια ηλικία και μετά, αναζητείς το ποιο σπάνιο.
Και το ποιο σπάνιο, το βρίσκεις σε ηλικίες που δεν μπορείς να έχεις και οταν τις ειχες δεν μπορουσες να το εκτιμήσεις και να το εκμεταλευτείς.
Επομένως το μυθοποιείς και το θες... Όλο και ποιο  πολύ

Οι άντρες θέλουν να ειναι οι πρώτοι τους. Οι γυναικες θέλουν να ειναι οι τελευταίες τους. Στην πράξη και οι δύο χάσανε....

Argiro

Δεν είναι καλύτερα να μην αγχώνεται κανείς πάνω σε τέτοια θέματα, τι νούμερο βρίσκεται στη σειρά δηλαδή; Θα ήταν πιο εύκολη η ζωή μας νομίζω. Και θεωρώ πως το πιο ανόητο πράγμα είναι να ρωτάει ο ένας τον άλλον για το παρελθόν του. Μήπως θα πρέπει οι γυναίκες να μπαίνουν σε καμία γυάλα μέχρι να έρθει ο πρίγκιπας; Και πώς θα αποκτήσει αυτός ο πρίγκιπας τις εμπειρίες που θα απαιτήσει από αυτόν η πριγκίπισσα που τον περίμενε τόσο καιρό κλεισμένη και κόντευε να γίνει τουρσί; Το παρελθόν, κατά την άποψή μου, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί μόνο ως σημείο αναφοράς και προς αποφυγήν των ίδιων λαθών και όχι να μας καθορίζει. Άλλωστε ποιος θέλει δίπλα του κάποιον ή κάποια χωρίς παρελθόν, χωρίς εμπειρίες και χωρίς να ξέρει τι θέλει και τι μπορεί να δώσει; Πρέπει δηλαδή να κάθεται να του τα μαθαίνει όλα από την αρχή; Όποιος έχει κουράγιο, υπομονή και δεν έχει τι άλλο να κάνει, ας αναλάβει την διάπλαση ενός άλλου ανθρώπου. Πρέπει όμως να έχει υπόψη του πως αν τελικά πετύχει κάτι τέτοιο, τότε θα ψάχνει πάλι από την αρχή...

Labrokratis

Αυτά που λες Αργυρώ, αφορούν την συνηδητοποίηση.

Η συνηδητοποίηση έρχετε πάντα μετά τους εφιάλτες

Μιλάς ως 47αρα και προτείνεις λύσεις λειτουργικές. Όχι ομως αυτά που μπορούν να νοήσουν και να ακολουθήσουν οι σαφώς μικρότεροι, όταν κολυμπούν στους ωκεανούς των συμπλεγμάτων τους!

Nikos28

Οι άντρες θέλουν γυναίκες με όσο το δυνατόν λιγότερες ερωτικές εμπειρίες για να τις ''γονιμοποιήσουν'' (σωματικά και ψυχικά), όπως ο ουρανός γονιμοποιεί τη γη και αυτή καρποφορεί. Όσο λιγότερη η ήδη υπάρχουσα βλάστηση (απο προηγούμενες ''βροχές''), τόσο μεγαλύτερες και οι προοπτικές για μελλοντική βλάστηση. Το αντίθετο στην αντίθετη περίπτωση...
Οι γυναίκες, πάλι, θέλουν άντρες με όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες, για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ένταση και ποιότητα στη ''βροχή''...

Οπότε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, θα έπρεπε να υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός απο γυναίκες-ρομπότ ή πειραματόζωα, για ''βρόχινες δοκιμές''!
Ο χαοτικός έρως στο μεγαλείο του...

gbyzf1000

Βασικά..είναι λογικό να συμβαίνει αυτό

-Οι άντρες έτσι θεωρούνται πιο σίγουροι και αυτο επιβεβαιώνονται μέσα απο αυτήν την πράξη
-Αντίθετα οι γυναίκες θέλουν και αναζητούν όριμους στην σκέψη άντρες που να τους παρέχουν πρώτα ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα...

φιλικά
gb

balland

σταματα να γκρινιαζεις να χαρεις
να μου πετας συσκευασιες μαργαρινης
ελα ν'αναψουμε την πιπα της ειρηνης....... :wink:

spellbound

δε δυναμαι να απαντησω ως ανδρας..

αλλα ως γυναικα ναι.  
το ετερο ημισυ να ειναι ωριμο, αλλα και παιδι μαζι, να μπορουμε ν ανταλλασουμε τις αποψεις μας,  να επικοινωνουμε , να διαβαζουμε ο ενας στον αλλον το βιβλιο μας, αλλα να κανουμε και τις τρελλες μας οταν μας την δωσει..  , να παιζουμε σαββατοβραδο μεχρι τις 7 τα ξημερωματα play station ντυμενοι στη τριχα γιατι υποτιθεται θα βγαιναμε,   η  να ξυπναμε το πρωι και να γελαμε με τις βλακειες που καναμε το βραδυ στα μπαρακια  :)  

Χμ.. σπανιο πραγμα.. μια φορα το εζησα ολη και ολη στη ζωη μου.... αξεχαστο..

Κριμα που εφυγε νωρις... :cry:

Nikos28

Παράθεση από: "spellbound"Χμ.. σπανιο πραγμα.. μια φορα το εζησα ολη και ολη στη ζωη μου.... αξεχαστο..
Κριμα που εφυγε νωρις... :cry:

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα...
Είναι το κλασικό ερώτημα: Είναι προτιμότερο να έχει κανείς τον παράδεισο και να τον χάσει ή να μην τον έχει ποτέ;

Σ' αυτό το ερώτημα κρύβεται όλη η ουσία και το νόημα της ζωής.

spellbound

Σαφεστατα ειναι προτιμοτερο να εχει κανεις το παραδεισο και ας τον χασει.
Δεν θα αλλαζα με τιποτα τους υπεροχους μηνες που περασα, και ας ειχαν ημερομηνια ληξης.

Οποτε σκεφτομαι τη συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου, μου βγαινει ενα αυθορμητο χαμογελο,  ναι, υπηρξα και πολυ ευτυχισμενη καποτε. Και το αξιζε  :D

501 Επισκέπτες, 0 Χρήστες