Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 520
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 502
  • Total: 502

Aς είμαστε αληθινοί επιτέλους!

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 23, 2006, 08:43:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Aς είμαστε αληθινοί επιτέλους!

Ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα καλος στα λογια και ποτε δε μπορεσα να γινω ποιητης ωστε να μιλησω στη καρδια των ανθρωπων!
Ενα ομως ειναι σιγουρο οτι,οτι κι αν ελεγα ηταν περα ως περα αληθινο και πραγματικο!
Κοντευω να κλεισω 2 χρονια στο ιντερνετ και παντα εχω αποριες και προβληματισμους πανω στις σχεσεις που στο δικο μου μυαλο ειναι πολυ απλα!
Πολλα γιατί που δεν εχουν απαντησεις!
Και κυριως,κατι που μισω ιδιατερα,ψεματα!
Λογια γεματα απο υποσχεσεις η απο αποψεις που στο πρωτο αερακι σκορπιζονται στο απειρο!
Ποτε δε καταλαβα γιατι να λεμε λογια τοσο ευκολα χωρις να τα εννοουμε!
Γιατι να μην ειμαστε απλα οι ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ και σε οποιον αρεσουμε,γιατι μονο οταν ειμαστε οι εαυτοι μας θα βρουμε και καποιον που θα ταιριαξουμε στο περασμα του χρονου!
Πως να κρατησουμε καποιον/α αν αλλο εαυτο του δειχνουμε στη αρχη και αλλο στο περασμα του χρονου!;
Ο χρονος αλλωστε ειναι ο μεγαλυτερος κριτης ειτε μιλαμε για σχεση ειτε για φιλία!
Ποσες φορες διαβασα μηνυμα θα σου στειλω μηνυμα!
Ποσες φορες διαβασα Θα (ξανα) επικοινωνησουμε!
Λογια ψευτικα,κενα,αδεια!
Και κυριως στα φορουμ που ειναι γεματα εντυπωσιακα λογια γεματα φανφαρες και κορδολες!
Ομορφο περυτιλιγμα χωρις το περιεχομενο να ειναι εξισου αξιο!
Τα διαβαζεις και πιστευεις οτι οι αγγελοι τελικα δεν ειναι στο παραδεισο αλλα στη γη!
Κι ομως το δυσκολο δεν ειναι να γραψεις ομορφα λογια,συγκινητικα,ρομαντικα αλλα να τα πιστευεις και πανω απολα να τα πρατεις!!!
Για να μην αναφερθω οταν εχεις συναντηθει με καποιο/α και μαλιστα αρκετες φορες και ξαφνικα,σα καλοκαιρινο μπουρινι,εξαφανιζεται μαζι με τα λογια αφοσιωσεις και αγαπης!
Ποτε δε καταλαβα το γιατι!
Τοσο ψεμα,
τοση υποκρισια,
τοσο εντυπωσιασμο ανευ πραγματικης αξιας!
Γιατι να μη λεμε ναι μου αρεσεις η οχι δε μου αρεσεις!
Γιατι να μη λεμε ναι θα ξαναεπικοινωνησουμε η οχι δε θα ξαναεπικονωνησουμε!
Γιατι να ειμαστε αληθινοι χωρις λογια εντυπωσιασμου!
Γιατι να μη λεμε την ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

black_velvet

Ξέρεις πολλούς που θέλουν ν'ακούσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την αλήθεια;

Η αλήθεια είναι σκληρή. Και συνήθως πονάει. Ενίοτε φοβίζει. Τρομάζει τον άλλον. Μάλλον επειδή τον αναγκάζει να κοιτάξει κατάματα τις δικές του αλήθειες, τον δικό του εαυτό!

Από την άλλη πλευρά, η αλήθεια θέλει πολύ γερό στομάχι για ν'αντιμετωπίσει κανείς τις συνέπειές της.

Το έχει κανείς;;;    ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

aiollus

Για ολα αυτα που λες βελουδο ακομα και οσο σκληρη και οσο και να ποναει με την αληθεια κανουμε καλητερους ανθρωπους αρα καλητερη κοινωνια αρα καλητερη επαφη και επικοινωνια με τους ανθρωπους γιατι λοιπον για να μην πληγωσουμε καποιον να του λεμε ψεματα και να τον αφηνουμε να μην βλεπη οπως λες και εσυ τον δικο του εαυτο???
Γιατι να ζουμε μεσα στην ψευδαισθηση και την υποκρησια και να κριβομαστε πισω απο μια μασκα για να ικανοποιησουμε τα δικα μας παθη και εγωησμους??
Ετσι δημιουργουντε κακιες μισοι και ζηλιες που κανουν τους ανθρωπους απανθρωπους και αληλοεξοντωνοντε!!!!

Οσο για στομαχι ολοι εχουμε αρκετα δυνατο να την αντεξη αλλα χριαζεται ψυχικη δυναμη για να την πει καποιος και απο αυτο που εχουν οι αντρες που πολλοι δεν ξερουν τι ειναι!!!!

black_velvet

Είμαι σίγουρη αίολε πως όλοι θα συμφωνήσουν με τα ερωτήματά σου! Και όλοι θα πουν πως έτσι είναι. Και όλοι μαζί θα αναρωτηθούμε και θα αναφωνήσουμε]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Sophia

Πολλές φορές Γιώργο η αλήθεια αχνοφέγγει κάτω από τα λόγια και τις εκφράσεις του άλλου, αλλά είναι κάποιες φορές που δεν θέλουμε να το δούμε αυτό φωτάκι και πείθουμε τον ευατό μας!

Σκέψουτο, κοίτα πίσω σε παλιές ιστορίες σκέψου καλά και θα με θυμηθείς!
 :wink:

balland

τωρα τι να πω Αιολε?
οτι εχεις δικιο?
το ξερεις κ το ξερουμε...
ειμαι 1 χρονο στο ιντερνετ+3 σε αλλου ειδους τσατ..
εχω γνωρισει πολλους+ες..
μετα απο τον πρωτο χρονο υιοθετησα την εξης τακτικη.
συναντω η μιλαω με καποιον πισω απο μια οθονη
δινω το τηλ μου λεγοντας ,
"οποτε θελεις να βρεθουμε,παρε η στειλε μην"..

(το ιδιο ακριβως ειπα κ στην κοπελα που τυχαινει να ειναι στο πλαι μου
εδω κ 6.5 μηνες..)

το παραμυθι που εχω ακουσει κ δεν κρυβω οτι εχω "φαει",
δεν περιγραφεται..
για να αναφερω περιστατικα θα επρεπε να γραφω για καμια βδομαδα..
τεςπα.
θελω να καταληξω με το εξης..
το θεμα δεν ειναι τοσο το παραμυθι που αντιμετωπιζουμε εδω μεσα..
αυτο ειναι αναμενομενο μιας κ δεν βλεπεις τον καθρεφτη της ψυχης του αλλου καταματα..
το πβμ ειναι πως αυτο το παραμυθι το συνανταμε καθημερινα μολις ξεμυτισουμε απο την πορτα του σπιτιου μας....

(παλι πολλα εγραψα,συμπαθατε με)

spellbound

Παράθεση από: "balland"τωρα τι να πω Αιολε?
οτι εχεις δικιο?
το ξερεις κ το ξερουμε...
ειμαι 1 χρονο στο ιντερνετ+3 σε αλλου ειδους τσατ..
εχω γνωρισει πολλους+ες..
μετα απο τον πρωτο χρονο υιοθετησα την εξης τακτικη.
συναντω η μιλαω με καποιον πισω απο μια οθονη
δινω το τηλ μου λεγοντας ,
"οποτε θελεις να βρεθουμε,παρε η στειλε μην"..

(το ιδιο ακριβως ειπα κ στην κοπελα που τυχαινει να ειναι στο πλαι μου
εδω κ 6.5 μηνες..)

το παραμυθι που εχω ακουσει κ δεν κρυβω οτι εχω "φαει",
δεν περιγραφεται..
για να αναφερω περιστατικα θα επρεπε να γραφω για καμια βδομαδα..
τεςπα.
θελω να καταληξω με το εξης..
το θεμα δεν ειναι τοσο το παραμυθι που αντιμετωπιζουμε εδω μεσα..
αυτο ειναι αναμενομενο μιας κ δεν βλεπεις τον καθρεφτη της ψυχης του αλλου καταματα..
το πβμ ειναι πως αυτο το παραμυθι το συνανταμε καθημερινα μολις ξεμυτισουμε απο την πορτα του σπιτιου μας....

(παλι πολλα εγραψα,συμπαθατε με)

δεν εγραψες πολλα Στελιο, λιγα εγραψες.
ειμαι 6 χρονια στο ιντερνετ και "τα χω δει ολα"
Μπουρδες, μπουρδες , μπουρδες!
Απειρες εχω ακουσει μπουρδες. ( ο Κωστας μονο τις ξερει)
Αλλα δες το και αλλοιως. Ειμαστε μια μικρογραφια του "εξω" κοσμου.
οποτε μη προβληματιζεσαι. Πες οτι εχεις να πεις (και μη μου παρεξηγιεσαι μικρο!) αλλα δεξου και οτι λενε και οι αλλοι (εννοω... γιου νοου!!)

Σμουτσες

fmas

Eimai ston xoro tou Internet peripou 6 xronia... O xaraktiras mou entos tou chat simbadizei me ton xaraktira mou ektos.... Otan eimai ekneurismenos me kati pou sinevei to deixno.. Den kratao kati krifo gia mena... Ston 1.5 xrono pou eimai sto a33 vrika atoma ta opoioa me kanane na xaro pou xrisimopoio to Internet..... Milame, gelame, peirazomaste alla otan kapoios den einai stis kales tou gnorizoume kai to metro... To idio akribos omos ginetai kai otan vgainoume gia kafe. EIMAI AKRIBOS ETSI POS EIMAI.... Nai o xaraktiras mou exei psiloallaksei ton teleutaio kairo alla den to ekripsa pote....... Panta frontizo na tiro ta metra kai ta stathma ta opoia o idios exo balei ston euato mou gia na ta exo prota ego kala kai na min leo meta ti ekana thee mou...

Osoi me exoun gnorisei apo konta me kseroun.....

Panta Filika,
Fmas

spellbound

Παράθεση από: "fmas"Eimai ston xoro tou Internet peripou 6 xronia... O xaraktiras mou entos tou chat simbadizei me ton xaraktira mou ektos.... Otan eimai ekneurismenos me kati pou sinevei to deixno.. Den kratao kati krifo gia mena... Ston 1.5 xrono pou eimai sto a33 vrika atoma ta opoioa me kanane na xaro pou xrisimopoio to Internet..... Milame, gelame, peirazomaste alla otan kapoios den einai stis kales tou gnorizoume kai to metro... To idio akribos omos ginetai kai otan vgainoume gia kafe. EIMAI AKRIBOS ETSI POS EIMAI.... Nai o xaraktiras mou exei psiloallaksei ton teleutaio kairo alla den to ekripsa pote....... Panta frontizo na tiro ta metra kai ta stathma ta opoia o idios exo balei ston euato mou gia na ta exo prota ego kala kai na min leo meta ti ekana thee mou...

Osoi me exoun gnorisei apo konta me kseroun.....

Panta Filika,
Fmas

ΝΑΙ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

tristana

Αληθινοί με κόπι πέιστ είναι τουλάχιστον σχήμα οξύμωρο.
Αλλά πάλι εγώ είμαι περίεργη. Συνεχίστε...

minoraki

για να μην κανω και αλλο quote.......
ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ στα οσα γραφει ο fmas μας!!!!!

fmas

Tris nomizo oti kai i katerina kai i polly anaferontai ston diko mou xaraktira.....

minoraki

νομιζω οτι και εγω και η κατερινα απαντησα με σαφως......στον χαρακτηρα του γιαννακη αναφερομαστε.....

spellbound

fmas

This is a problem but i can not do anything to change it...

Se opoion areso... Gia tous allous den tha boreso.....

502 Επισκέπτες, 0 Χρήστες