Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 471
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 525
  • Total: 525

Γυναικολόγος

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 24, 2006, 12:00:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Γυναικολόγος

Μέσα στους φόβους των αντρών, για τυχόν απιστία της γυναίκας τους, είναι και το παγωμένο ιατρείο του γυναικολόγου της.
Θέλω να ρωτήσω τις γυναίκες, πως και τι αισθάνονται όταν τα δάχτυλα του γιατρού ερευνούν με το πρόσχυμα της εξέτασης τα απόκρυφα σημεία. Στην ουσία, γίνεται ένας βιασμός, που βρίσκει δικιολογία κι απο την ίδια. Πρέπει οι άντρες φίλες μου να βάζουν και το πονηρό στο μυαλό τους; ή είναι μια ανόητη σκέψη..που πρέπει να αποφύγουν;

Jezebell

Αιολλε μου η απαντηση στο μυαλο μου ειναι μαλλον απλη...αν εσυ εχεις προστατη εμεις με την εξεταση που θα σου γινει πρπ να σκεφτουμε κατι ασχημο?Μαλλον οχι. Ετσι κι εμεις. Ειναι μια εξεταση που εχει συγκεκριμενο χαρακτηρα και δεν ειναι προσχηματικη.Και φυσικα δεν πρπ να σκεφτειτε τπτ το πονηρο ή κακο.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

kodikas

Μαζί σου!
Σε στηρίζω, προχώρα!  
Ζούγκλας γίναμε!
Και τούτα τα τσογλάνιa, αγνοούν τους υπέρτατους προβληματισμούς, τις κορυφαίες αγωνίες..

Εμένα, πότε θα μου μιλήσεις για τους βροντόσαυρους;;

fmas

Παράθεση από: "jezbeat"Αιολλε μου η απαντηση στο μυαλο μου ειναι μαλλον απλη...αν εσυ εχεις προστατη εμεις με την εξεταση που θα σου γινει πρπ να σκεφτουμε κατι ασχημο?Μαλλον οχι. Ετσι κι εμεις. Ειναι μια εξεταση που εχει συγκεκριμενο χαρακτηρα και δεν ειναι προσχηματικη.Και φυσικα δεν πρπ να σκεφτειτε τπτ το πονηρο ή κακο.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

Me kalipses apolita...

An kapoios exei ftasei sto simeio na zileuei tin diadikasia tis eksetaseis apo enan giatro tote exoume ksefigei teleios ma teleios........

Panta Filika,
Fmas

tristana

Είπα να μην απαντήσω, αλλά είναι εξοργιστικά προσβλητική η άποψη ότι οι γυναίκες δεν πηγαίνουν στον γιατρό τους για εξετάσεις -πολλοί τάφοι θα ήταν άδειοι αν κάποιες είχαν κάνει εγκαίρως το τεστ Παπ- αλλά επείδή -εντελώς απαξιωτική άποψη για όλες τις γυναίκες συλλήβδην- είναι πονηρές και θέλουν να τις "πασπατεύει" ο γιατρός και τι "νιώθουν" άραγε;;;; 'Οπως και το ότι οι γυναικολόγοι περνούν 15 χρόνια από τη ζωή τους για να έχουν ένα πρόσχημα να ψαχουλεύουν τις ξένες γυναίκες!
Αν αυτά τα εννοείς τι να πω; Τα γεννητικά όργανα των γυναικών δεν έχουν τίποτε το "απόκρυφο" για έναν γυναικολόγο βεβαίως όπως δεν έχει η μύτη για έναν ορυλά. Το εξωφρενικό είναι ότι ζητάς να σε "καθησυχάσουν" και να μην ανησυχείς όταν η καλή σου πηγαίνει στον γιατρό. Στον οποίο -αν τη σεβόσουν και την αγαπούσες- θα έπρεπε να την προτρέπεις να πηγαίνει για τις εξετάσεις που αποβαίνουν σωτήριες.
Κατανοώ ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του, ένα εξ αυτών ο μισογυνισμός, αλλά υπάρχουν και όρια. Με θέματα υγείας δεν παίζουμε και δεν γράφουμε τις... αχαρακτήριστο πραγματικά.
Αυτές είναι οι "ανορθογραφίες" που ενοχλούν εμένα και όχι ι άλαις, ΟΚ;

spellbound

Α πα πα!!! :shock:

Αιολλε, σε διαβεβαιω καθε φορα που παω στο γυναικολογο νοιωθω χαλλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαυρο!!!!!! :?

Αλλα πρεπει να παω, οποτε την "κανω γαργαρα" και πηγαινω!!! :cry:

Μπλιαχ..
 :oops:

fmas

Tristana akribos auto enoo.... ELEOS se kapoia themata re paidia..... Den einai zileia einai ARROSTIA gia na thimitho mia ataka apo ena sirial tou ANT1 prin polla xronia..... O Ginaikologos troei ta niata tou gia na parei ena xarti kai emeis ton koitame straba giati kanei to epaggelma tou...... Ti na pei kaneis....

Giannis

minoraki

μπραβο τρις.....δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω.....με καλυψες απολυτως......εισαι σαφεστατη και δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο.....η υγεια μας ειναι πανω απ ολα.....και ο γυναικολογος θα πρεπει να ειναι Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στη ζωη μιας γυναικας.......

:arrow: σπελλ μου.....αστα μια απο τα ιδια.....να μη σου πω οτι μου ανεβαινει η πιεση καθε φορα που χτυπαω το κουδουνι του.....
(βρε λες αν κοπαναγαμε καμμια γουλιτσα ουισκακι πριν παμε να την βγαζαμε πιο καθαρη??? :roll:  :oops: )

spellbound

Παράθεση από: "fmas"Tristana akribos auto enoo.... ELEOS se kapoia themata re paidia..... Den einai zileia einai ARROSTIA gia na thimitho mia ataka apo ena sirial tou ANT1 prin polla xronia..... O Ginaikologos troei ta niata tou gia na parei ena xarti kai emeis ton koitame straba giati kanei to epaggelma tou...... Ti na pei kaneis....

Giannis

βρε παιδια, ηρεμα λεμε!
ενα επαγγελμα ειναι... γιατι, οταν παμε οδοντιατρο ειναι καλυτερα?? (ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ)

fmas

Me ton odontiatro mou einai tsakomenos.... Den antexo..... :P

Apla Katerinio mou ssxoliasa tin antidrasi....... An zileueis prepei na elenxeis kai mexri to pou zileueis.....

tristana

Σπελ επιτέλους! 'Ηρεμοι είμαστε.
Και όχι δεν είναι το ίδιο ο οδοντίατρος, διότι δεν ξέρω πολλές που πέθαναν
από χαλασμένο δόντι ενώ γνωρίζω για εκατομμύρια γυναίκες που πέθαναν
από καρκίνο της μήτρας. Θεωρώ ιεροσυλία να λέγονται τέτοια πράγματα έστω και στον σύγχρονο μεσαίωνα. ΟΚ; (ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ, ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!)

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Me ton odontiatro mou einai tsakomenos.... Den antexo.
γιαννακη, ο δικος μου οδοντιατρος τυγχανει να ειναι και κολλητος φιλος μας.....το αποτελεσμα ειναι την τελευταια φορα που του τηλεφωνησα για να κλεισω ενα ρνβ μαζι του...να μου το κλεισει καταμουτρα λεγοντας μου οτι δεν θα ανελαμβανε αλλο πλεον..... :oops:  :oops:
και ειχε δικιο ο χριστιανος....εναμισυ χρονο τον πηγαινα απο τον ενα μηνα στον αλλον για μια εξαγωγη.....απηυδησε πλεον ο ανθρωπος.....ντροπη μου!!!! :oops:  :oops:

στον γυναικολογο ομως δεν τολμαω να κανω κατι τετοιο.....εκει καθε 6 μηνες εχει γενικο τσεκ απ......

:arrow: και φιλτατε αιολε for your info.....
και εδω θα ηθελα να πρσθεσω οτι στην ολλανδια το ιδιο το κρατος στελνει σημειωμα στις γυναικες εκεινες οι οποιες πιθανως θα αμελησουν την επισκεψη τους στο γιατρο για τεστ παπ.....ειναι υποχρεωτικο για ολο τον γυναικειο πληθυσμο το τεστ να γινεται καθε χρονο......

εχουμε παρει πλεον ειδηση στο ελλαντα οτι εχουμε μπει στον 21ο αιωνα????  :evil:

fmas

Minoraki mou kai sosta kaneis.......

To pote to ellanta tha siniditopoiisei oti einai ston 21o aiona tha kontepsoume na boume ston 22.... :P

Kaloi eimaste se kapoia themata.. den mas allazo me tipota... :)

Anonymous

Παράθεση από: "aiollus"Μέσα στους φόβους των αντρών, .........

Μια παράκληση
Μη γενικεύεις τους προσωπικούς σου, πιθανά φόβους, σε φόβους μαζικούς
Γιατί έτσι που το λες αγαπητέ, να ανησυχώ μπας και δεν είμαι άντρας αφού ποτέ μου δεν μου πέρασε ούτε για πλάκα τέτοια σκέψη από το μυαλό μου.

Παράθεση από: "aiollus".....όταν τα δάχτυλα του γιατρού ερευνούν με το πρόσχυμα της εξέτασης τα απόκρυφα σημεία.........

Και μόνο που χαρακτηρίζεις πρόσχημα την ιατρική εξέταση τα συμπεράσματα σου δεν μπορεί παρά να είναι εκτός πραγματικότητας, για να μη πω ότι χρίζουν δάχτυλο ιατρικό για να βρεθούν οι αιτίες της αγωνιάς σου όπως την εκφράζεις.......

Παράθεση από: "aiollus"ή είναι μια ανόητη σκέψη..που πρέπει να αποφύγουν;

Θα έλεγα είναι πολύ ευγενικός χαρακτηρισμός.

aiollus

Η ερώτηση δεν αφορά την δική μου άποψη.
 Το παγωμένο ιατρείο και ο βιασμός, είναι πράγματα που έχω ακούσει απο πολλούς και απλά τα μεταφέρω. Πάντως ανιποστατα και εξωπραγματικα  δεν είναι, γιατί δεν έχετε δει προφανώς περιπτώσεις όπου υπήρξε μέχρι και ερωτική επαφή ανάμεσα σε γυναικολόγο και ασθενή γυναίκα.
Το ότι εσεις βλέπετε σα γιατρό και μόνο το γυναικολόγο είναι προς τιμή σας. Θα ήταν όμως προς τιμή σας να μη σχολίαζετε με αυτό το τρόπο πράγματα που δεν ξέρετε.
Για να ξεκαθαρίζουμε τη κατάσταση θα σας πω ένα παράδειγμα.
Μία εξαδέλφη μου, κόλλησε μυκητες. Επισκέφτηκε έναν γυναικολόγο και αυτός μετά την εξέταση αλλά και κατά τη διαρκειά της.., την φλέρταρε και τη θόπευε. Φυσικά εκείνη αντέδρασε και το αποτέλεσμα ήταν να τις φάει ο γιατρός απο τον άντρα της που κατέφθασε αργότερα. Έχω όμως ακουστά και περιπτώσεις, όπου κάποιες έκαναν σχέση με το γιατρό, όπως επίσης γνωρίζω απο φίλο μου γιατρό άλλης ειδικότητας, ότι ξέρει αρκετούς που κάνουν το ίδιο.
Άρα οι ανησυχίες των αντρών στο θέμα αυτό, είναι εν μέρη δικαιολογημένες και σίγουρα η δική σας και οι υπόλοιπες απόψεις των γυναικών, θα ήταν γι αυτούς καλές.-
Και επαναλανβανω δεν ειμαι μισογυνης τις λατρευω τις γυναικες!!!

525 Επισκέπτες, 0 Χρήστες