Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 335
  • Total: 335

ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Φεβρουαρίου 25, 2006, 09:37:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

μπαινουμε σε ενα σαϊτ κι επειδη δεν εχουμε προχειρο εξασφαιρο να σκοτωσουμε τον ελευθερο χρονο μας πληκτρολογουμε...
καπου εκει ειτε λογω διαθεσης, ειτε λογω υπερβολικου ζηλου ξεπερναμε τα ορια (καθενας εχει τα δικα του) και ερχομαστε πιο κοντα με καποιους αλλους χρηστες που πιθανοτατα θελουν να καλυψουν και  αλλες αναγκες τους περαν του χαζολογηματος...
και σ' αυτο το σημειο γινεται το μπερδεμα... λιγα τρυφερολογα και μια κοινη παραδοχη ψυχοπνευματικου ταιριασματος με τον αλλο, αρκουν για να τον κανουν να αρχισει να φαντασιωνεται σκηνες απειρου ερωτικου καλλους και δεσμους παντοτινους...
το γεγονος οτι εισαι ηδη δεσμευμενος ποσως τον ενδιαφερει ασχετα αν το εχεις δηλωσει με το καλημερα σας... σιγα μη χαλασει το ονειρο του για τετοιες μικρολεπτομερειες...
οσο ασχολεισαι αποκλειστικα μαζι του ολα βαινουν καλως και εισαι το δημοφιλεστερο αστερι του μαγαζιου... αν ομως αντιληφθει πως ξοδευεις παραλληλα την ωρα σου και με αλλους χρηστες... μαυρο φιδι και κολοβο που σε εφαγε... τοτε γινεσαι αυτοματα το κτηνος, ο ακαρδος, το καθαρμα που παιζει με τα "ανυποψιαστα" θυματα του, που τα ξεζουμιζει και τα παραταει... και φυσικα απο το εργο του παραλογου δε λειπουν και οι γνωστες υστεριες και τα μαζικα κινηματα με τους κατα καιρους κολλητους μας...
για να συνελθουμε κομματακι βρε παιδια... κανεις δεν ειναι ανυποψιαστος στις ημερες της εικονικης πραγματικοτητας... ας μην επιτρεπουμε στη φαντασια μας να παιζει τετοια παιχνιδια και ας μην τα βαζουμε με καποιον που απλα θελησε να χαρισει στον εαυτο του και σε μας λιγες ευχαριστες ωρες με καμποσο συναισθημα...

τα ανωτερω τα εγραψα με αφορμη τις μαρτυριες καποιων που ξαφνικα βρεθηκαν να αφοριζονται στο πυρ το εξωτερον για λαθος που δεν ηταν αποκλειστικα δικο τους...

συνηθως ειμαι λακωνικοτερη αλλα ειπα και εγω σαββατο πρωι να σκοτωσω την ωρα μου πληκτρολογωντας...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

επειδη πρεπει να ειναι καπως ετσι τα πραγματα οπως  δηλ τα περιγραφεις η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη....γελιο και παθογενεια μεγαλη  ....

tristana

Κυρία, ακριβώς έτσι. Εδώ πάει το "Χαλαρώστε" της Σπελ.
Το σύνδρομο του "Απατημένου Συζύγου" άντε να στέκει για τον απατημένο σύζυγο. Για τον διαδικτυακό συνομιλητή δεν είναι κομματάκι πλεονασμός;

Α, και τώρα που το θυμήθηκα... και εσύ Κυρία, να κάτσεις φρόνιμα με την Σπελ μου, ΟΚ; Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!! Είπε η έχουσα σύνδρομο με τα τρυφερά και ουδεπόποτε κτητικά "μου".  :twisted:  :evil:  :lol:

aiollus

Η συνομηλια στο τσατ η ο φορουρισμος στα σιτε παντα φερνουν τους ανθρωπους σε τετοιες καταστασεις και σε τετοιους προβληματισμους!!
Αλλα κατα καποιο τροπο ειναι η λογικη συνεχιση των συναισθηματων που θα βγαλει πιστευω ο καθενας μας εδω μεσα και σε συνδιασμο με την φαντασια του την ευαιστησια του παρασυρετε σε μια καταθεση ψυχης πολλες φορες στον αλλον που εκεινος μπορει απλα να περνα την ωρα του εκεινη τη στιγμη ευχαρηστα ενω για τον αλλον ο συνομηλιτης να ειναι ενας ανθρωπος που εψαχνε χρονια να βρη και να μπορει να του καταθεση τα εσωψυχα του.
Σηγουρα Κυρια εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες και για τους κολητους αλλα οπως και στην καθημερινη μας ζωη ολα αυτα ειναι αναποφευχτα.
Και μην ξεχνατε οτι μπορει να υπαρχουν και ανθρωποι να να θελουν οσο τιποτα αλλο αυτη την επικοινωνια γιατι δεν την βρησκουν στην real live.
Παρτε ενα παραδηγμα το ποστ τις Σοφιας24.
Σημερα ο κοσμος ειναι πολυ μονος και εχει αναγκη απο επικοινωνια.
Ε τωρα αν καποιος εχει μια φαντασια που τρεχει σαν αμαρτια και φαντασιωνετε μαζι με ολα αυτα και αυτο μεσα στο παιχνιδι του τσατινκ ειναι.
Απλα το σημαντικο για μενα ειναι να περναμε ολοι καλα να κανουμε χαβαλε να πειραζουμε τους αλλους -α τωρα που το θημηθηκα- (Κυρια τι θα γινει με τα παϊδακια και το ταβλι??ακομα περημενω για το στοιχημα) να μηλαμε και προσωπικα οποιος θελει αλλα παντα σε κανονες ευπρεπειας χωρις να προσβαλουμε τους αλλους και χωρις να βγαζουμε συμπερασματα βλεποντας κατι γραμμενο και τα περνουμε και στεναχωριομαστε χωρις να ξερουμε τον τροπο που ο αλλος το εγραψε η το ειπε!!!!
Σορρυ για την πολυλογια μου και αν σας κουρασα.

Με τιμη Γιωργος!!!

kuria

δυστυχως apol μονο το κοινο μπορει να γελασει σ' αυτες τις περιπτωσεις... οι πρωταγωνιστες υποφερουν τα μαλα και συνηθως αισθανονται ταπεινομενοι, αδικημενοι και ετοιμοι να εξαφανιστουν απο προσωπου σαϊτ...

τριστανακι μου εγω θελω να αγιασω και το σπελακι μου δε μ' αφηνει...

οσο για σενα γιωργη μου, το στοιχημα το εχεις χαμενο απο χερι... ετοιμασου να γινεις δικια μου...

Nikos28

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τι να γίνει, οι άνθρωποι έχουν και πάθη...

Bijoux

Επειδή δεν είσαι λακωνική σε απαντώ :P

μια πρώτη διαφωνία Μαρία
εκεί που λες κανείς δεν είναι ανυποψίαστος στην εικονική ζωή - διαδύκτιο.
Τελευταία η τηλεόραση ασχολείται με εγκληματικές ενέργεις που γίνονται μέσω διαδυκτίου επειδή ακριβώς κάποιοι χρήστες είναι ανυποψίαστοι.
Μέσα στην μοναξιά τους, στην έλλειψη κοινωνικής-προσωπικής ζωής
στην εσωστρέφεια τους καταφεύγουν στην γυάλινη ζωή για να καλύψουν τα κενά τους. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που πίσω από την ανωνυμία τους εκμεταλεύονται χρήστες..
εκβιασμοί, κλοπές, μέχρι και αφαίρεση ζωής.

όσο για τα υπόλοιπα ισχύει ναι μεν αν δεν δώσεις δικαίωμα σε κάποιον
για κάτι περαιτέρω δεν θα σου κολήσει
από την άλλη όμως υπάρχουν και αυτοί που ορμάν
και δεν σέβονται τπτ..και αν τους πεις ''τι θες ρε μαλάκα''; έρχεται ο αίολους και σου λέει χάθηκε η θυληκότητα χεχεχεχεχε

και μια απορία επειδή δεν κατάλαβα καλά

ενώ γράφεις

Κώδικας [Επιλογή]
λιγα τρυφερολογα και μια κοινη παραδοχη ψυχοπνευματικου ταιριασματος με τον αλλο, αρκουν για να τον κανουν να αρχισει να φαντασιωνεται σκηνες απειρου ερωτικου καλλους και δεσμους παντοτινους...

από κάτω δηλώνεις ότι

Κώδικας [Επιλογή]
το γεγονος οτι εισαι ηδη δεσμευμενος ποσως τον ενδιαφερει ασχετα αν το εχεις δηλωσει με το καλημερα σας... σιγα μη χαλασει το ονειρο του για τετοιες μικρολεπτομερειες...

για ποιο λόγο τα τρυφερόλογα;
τι τρυφερόλογα;
μήπως δίνεις το δικαίωμα για αυτά που έπονται;
μήπως τα εκλαβάνει ως φλερτ;

γιατί αν  δώσεις θάρρος στον χωριάτη θα σου ανέβει στο κρεββάτι

kuria

Παράθεση από: "Bijoux"Επειδή δεν είσαι λακωνική σε απαντώ :P   :arrow:  αν ειναι ετσι τοτε να γινω λαλιστατη...   ]μιας πρωτης μυριες επονται...[/color]
εκεί που λες κανείς δεν είναι ανυποψίαστος στην εικονική ζωή - διαδύκτιο.
Τελευταία η τηλεόραση ασχολείται με εγκληματικές ενέργεις που γίνονται μέσω διαδυκτίου επειδή ακριβώς κάποιοι χρήστες είναι ανυποψίαστοι.  :arrow:  ενας λογος παραπανω να μην μπορει πλεον κανεις να επικαλεστει αγνοια...
Μέσα στην μοναξιά τους, στην έλλειψη κοινωνικής-προσωπικής ζωής
στην εσωστρέφεια τους καταφεύγουν στην γυάλινη ζωή για να καλύψουν τα κενά τους.    ]προκειμενου να καλυψουν τις αναγκες τους, ρισκαρουν και το ξερουν...[/color]     ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που πίσω από την ανωνυμία τους εκμεταλεύονται χρήστες..  
εκβιασμοί, κλοπές, μέχρι και αφαίρεση ζωής.  
:arrow: ανωνυμοι εγκληματιες απαντωνται καθημερινα και στο δρομο (ληστες, δολοφονοι, βιαστες...)
όσο για τα υπόλοιπα ισχύει ναι μεν αν δεν δώσεις δικαίωμα σε κάποιον
για κάτι περαιτέρω δεν θα σου κολήσει από την άλλη όμως υπάρχουν και αυτοί που ορμάν
και δεν σέβονται τπτ..και αν τους πεις ''τι θες ρε μαλάκα''; έρχεται ο αίολους και σου λέει χάθηκε η θυληκότητα χεχεχεχεχε    ]μα και εσυ ερωτηση που βρισκεις να τους κανεις κοριτσι μου, λες και δεν ξερεις τι θελει... χεχεχεχεχε [/color]    

και μια απορία επειδή δεν κατάλαβα καλά   :arrow: γι αυτο ειμαι εδω... να λυσω τυχον αποριες...
ενώ γράφεις

Κώδικας [Επιλογή]
λιγα τρυφερολογα και μια κοινη παραδοχη ψυχοπνευματικου ταιριασματος με τον αλλο, αρκουν για να τον κανουν να αρχισει να φαντασιωνεται σκηνες απειρου ερωτικου καλλους και δεσμους παντοτινους...

από κάτω δηλώνεις ότι

Κώδικας [Επιλογή]

για ποιο λόγο τα τρυφερόλογα;   :arrow: ειπαμε]
τι τρυφερόλογα;     :arrow:  βρε γλυκεια μου δεν παιρνω ματι και τα πριβε του καθενος, αλλα φανταζομαι θα παιζουν κατι "εισαι πολυ θηλυκο, ξεχωριζεις απο ολες τις αλλες, σπανια βρισκεις γυναικα να σε καταλαβαινει, δεν εισαι απλα ομορφη και σεξυ, αλλα και εξυπνη...κλπ.. "     μήπως δίνεις το δικαίωμα για αυτά που έπονται;  
μήπως τα εκλαβάνει ως φλερτ;   ]δηλαδη καθενας που μας φλερταρει αναλαμβανει και την υποχρεωση αποκαταστασης; ή μηπως στην περιπτωση που συλληφθει καποιος να φλερταρει και καμια αλλη παραλληλα, του αξιζει να χαρακτηριστει κυανοπωγων;

γιατί αν  δώσεις θάρρος στον χωριάτη θα σου ανέβει στο κρεββάτι   :arrow: και καλα να ξερει τι και πως θα το κανει...  ]

ελπιζω ακομα και αν δεν σε επεισα με τα επιχειρηματα μου, να εκτιμησεις τη φιλοτιμη προσπαθεια που εκανα...    :lol:

apol

θεωρω ανθρωπινο ο καθενας να προσπαθει να καλυψει τις οποιες αναγκες του και εδω....
εκεινο ομως που εχει σημασια ειναι ο τροπος που επιλεγει να το κανει......
οταν λοιπον ο τροπος αυτος ενοχλει,ειναι αγενης ,δεν εχει μετρο,προκαλει χωρις λογο.......τοτε οπα καλως μεχρι εδω φιλε/η του φορουμ

kuria

σεβομαι τη θεληση καποιου να καλυψει τις αναγκες του... αρκει να μη με καταπιεσει πανω σ' αυτη του η προσπαθεια...

tristana

Είναι εφικτό κάτι τέτοιο, ΚΥΡΙΑ; Πώς να σε καταπιέσει κάποιος αν δεν του το επιτρέψεις; Και επειδή από ψυχάκηδες -αρσενικούς και θηλυκούς έχουμε πήξει- το θέμα σου είναι πάντα επίκαιρο.
Κάποτε στεναχωριόμουν για τέτοιες αηδίες, αλλά πλέον έμαθα να αδιαφορώ για όσους είναι εντελώς έξω από τη ζωή μου και εκεί θα μείνουν.
Οπότε... άσε να λένε.

Και επιτέλους "'Ετσι κλαίνε τα Σομπρέρος" ΧΕΧΕΧΕ ('Εμμεση διαφήμιση  :twisted: )

kuria

ποιος ξερει που γυρνοβολας τωρα εσυ μικρη ανυποψιαστη αρραβωνιαρα...     :24:

itasous

αναρρωτιεμε αν υπαρχουν μεταμεσονυχτια οπλοπωλεια στο αθηνα...

kuria

ωρε αυτη εχει ολοκληρο οπλοστασιο πανω της...    :P

itasous

χμ...λες να ειναι ο ραμπο?    :o

335 Επισκέπτες, 0 Χρήστες