Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 267
  • Total: 268
  • Leon

Τι θελουν οι γυναικες στο κρεβατι;; Μυθοι και πραγματικοτητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 26, 2006, 04:17:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Τι θελουν οι γυναικες στο κρεβατι;; Μυθοι και πραγματικοτητες..

Μύθος 1:
Θέλουνε το σεξ να κρατάει για πάαααντα.
Η αλήθεια:
 Oι γυναίκες θέλουν το σεξ να κρατάει όσο αισθάνονται όμορφα. Η διάρκεια δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Τις αρεσει εξίσου τα γρήγορα και παθιασμένα, που είναι πάρα πολύ σέξι.

Μύθος 2:
 Δε τους αρέσει να κάνουμε στοματικό έρωτα.
Η αλήθεια:
 Κάπου το 60% των γυναικών ηλικίας από 18 μέχρι 44 το βρίσκουν συναρπαστικό  

Μύθος 3:
 Μιλάνε για το μέγεθος του πέους με τις φίλες τους.
Η αλήθεια:
Κάποιες γυναίκες όντως μοιράζονται τις βρόμικες λεπτομέρειες, όπως στο Sex and the City. Υπάρχει όμως ένα όριο που οι περισσότερες  δεν ξεπερνούν. Κι αυτό είναι το μέγεθός μας σε πόντους. Εντάξει, εντάξει, σε μέτρα.

Argiro

Σωστά όλα αυτά που λες, εκτός από το νούμερο τρία. Τις βρώμικες λεπτομέρειες δεν τις μοιράζονται μεταξύ τους οι γυναίκες όταν έχουν σχέση με κάποιον που τον θεωρούν πολύ σημαντικό. Όσο για τα... μέτρα, στο θέμα αυτό δεν αναφέρονται, γιατί το θεωρούν τελείως ασήμαντο και συνεπώς δεν το αναφέρουν στην εξιστόρηση των βρώμικων λεπτομερειών. Βλέπεις, αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί μόνο τους άντρες και καθόλου τις γυναίκες και δεν άκουσα ποτέ καμία γυναίκα απ' όσες έχω κάνει κουβέντα να αναφέρει κάτι τέτοιο.

aiollus

Αργηρο σεβομαι αυτο που λες αλλα εγω εχω ακουσει πολλες γυναικες να το συζητανε αυτο και μαληστα αν ειναι ποντους και οχι μετρα να μηλανε απαξιοτικα γιαυτο!!!!!
Και να ειναι ενα απο τα κυρια κρητιρια αποδοχης του συντροφου τους.

Argiro

Αυτά τα λένε όταν είναι μπροστά οι άντρες για να τους κομπλάρουν.

papi

αχμ αχμ μηπως εισαι εσυ gon?(κατι δεν παει καλα με τα θεματα) :roll:

minoraki

Παράθεση από: "aiollus"Τι θελουν οι γυναικες στο κρεβατι;;
τστστστσστστστστστστστσ τι ερωτηση και αυτη.....οι γυναικες θελουμε στο κρεβατι ο,τι και οι αντρες.....τοσο απλο!!!! :wink:

kodikas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "aiollus"οι γυναικες θελουμε στο κρεβατι ο,τι και οι αντρες.....τοσο απλο!!!! :wink:

δεν ήξερα οτι θέλουμε τόσοι πολλοί τον καφέ μας στο κρεβάτι..

κοίτα τι μαθαίνεις τελικά..  :shock:

minoraki

κωδικακο.....τσου....εγω δεν θελω τον καφε στο κρεβατι, καθοτι μου ειναι απαγορευμενος......
χαβιαρι και σαμπανια ισως???? συμφωνεις???? :roll:
(μεγαλη διξαξασα τζοαν κολλινς) :D
 :arrow: οσο ζω μαθαινω......

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"κωδικακο.....τσου....εγω δεν θελω τον καφε στο κρεβατι, καθοτι μου ειναι απαγορευμενος......

τς τς......  ενα μπωλ με φραουλες και θρυμματισμενο παγο  θα λε'γα εγω  και σαντιγυ..   :roll:  :roll:  :roll:  (συνταγη αλλα Σπελλ  :P )

minoraki

Παράθεση από: "minoraki"κωδικακο.....τσου....εγω δεν θελω τον καφε στο κρεβατι, καθοτι μου ειναι απαγορευμενος......

*διδαξασα......
πως το εγραψα ετσι καλε???ξαξα....καρακαξα την εκανα..... :oops:

Dune

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "aiollus"οι γυναικες θελουμε στο κρεβατι ο,τι και οι αντρες.....τοσο απλο!!!! :wink:

δεν ήξερα οτι θέλουμε τόσοι πολλοί τον καφέ μας στο κρεβάτι..

κοίτα τι μαθαίνεις τελικά..  :shock:

Είδες, είδες...

Jezebell

Τι θελουμε ε?Ολες?Διοτι εγω για τον εαυτο μου ξερω αντε και για αλλες 2 3(100)!
Βασικα νομιζω να με κανει ο αλλος να αισθανομαι μοναδικη, να ικανοποιουμαι και να ικανοποιω να μαθαινω , να αισθανομαι το απολυτο, να με ψαχνει να τον ψαχνω, να ειναι αισθησιακο ερωτικο βρωμικο με εναλλαγες , να με κανει να μην υπαρχει τπτ στο μυαλο μου κατα την διαρκεια αλλα και την υπολοιπη μερα.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

kuria

Τι θελει η kuria στο κρεβατι;;
να μπορει να απλωνεται σε ολο του το μηκος και πλατος ανενοχλητη και μετα να κοιμαται κουλουριασμενη σε μια γωνια του...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

ΑΡΗΣ

Οι γυναίκες στο κρεβάτι θέλουν ... φαντασία από μέρους μας παιδιά...

Ε...άντρες.....Ξυπνάτε!!! ]

apol

σε ποιο κρεβατι ομως το μικρο η το μεγαλο ?

267 Επισκέπτες, 1 Χρήστης