Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 349
  • Total: 349

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......

Ξεκίνησε από Moody, Μάρτιος 01, 2006, 11:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "tristana"Σηκώνω το πανό με την Κρις!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ;; ΟΕΕΟ ΟΕΟΕΟ ΟΕΟΟΕΟΕ ΟΛΕ ('Ασχετο,
αλλά μ'αρέσουν οι Θπανιόλοι)

Τα πανο εγω τα εφτιαξα, ντατς??? ]

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

tristana

Εσείς με την χάρη του αιλουροειδούς και το πανό... όχι και Μεςςςς!

Ενδιαμες (Μην πω και Γκιλγκαμές) περχάψ! Για μαζευτείτε,
Σπελοπανθηρίνα!

Μούντι, να μην μας εκθέσεις;; Γιατί δεν κάμνουμε εμείς για μουσείο;;;
Μην θιχτώ τώρα η αρχαία!!!

Moody

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι οι άνθρωποι που θέλω να συναντώ εδώ μέσα μπαίνουν όταν κοιμάμαι.

Τι γίνεται με σας?????

Θα συναντηθούμε σε μια κανονική ώρα?

spellbound

Μα... κανονικη ωρα μπαινουμε  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

xeniaaaa

λοιπον..εγω την ανοιγω και βλεπω 2 παραθυρα..το ενα μπροστα μου και το αλο δεξια μου ...το δωματιο εχει νησιωτικο σχεδιο και αποχρωσεις του μπλε και του ασπρου...εχει τζακι...και επιπλα ολα απο ξηλο ομορφα τακτοποιημενα ..αισθανομαι καλα μεσα σε εκεινο το δωματιο και καθομαι σε μια αναπαυτικη πολυθρονα και χαλαρωνω...

απαντηση θα εχω????? και ποτε????

Moody

Xeniaaaa και el3na  το τεστ περιλαμβάνει τέσσερις πόρτες, μια μπλέ, μια κόκκινη, μια κίτρινη και μια μαύρη.
Για να σας απαντήσω, με pm, θα πρέπει να γράψετε και για τις τέσσερις...

Δείτε λίγο από την αρχή για να καταλάβετε τι ζητάει το τεστ.... :wink:

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

xeniaaaa

συνεχιζω για την κοκκινη λοιπον...
καταρχην την κοιταζω και σκεφτομαι να μπω η να μην μπω...με φοβιζει λιγο,δεν ξερω γιατι..
ανοιγω σιγα σιγα..και και βλεπω μια ακαταστασια απο πραγματα ,ρουχα...
την κλεινω και φευγω..

xeniaaaa

κιτρινη πορτα..ανοιγω χωρις να το σκεφτω..βλεπω πως ειναι ενα δωματιο παιδικο με παιχνιδια..εχει 2 παραθυρα που φωτιζουν αρκετα..χρωματα ανοιχτα βαμενοι οι τιχοι..ειναι λιγο ακαταστατο αλλα νιωθω ομορφα μυριζω και αισθανομαι την παιδικη οσμη..θελω να παιριμενω να ερθουν τα παιδακια να παιξουμε...

xeniaaaa

μαυρη πορτα..την προσπερναω και παω για την εξοδο..μετα απο μια κιτρινη πορτα η μαυρη μου ειναι εντελος αδιαφορη..

σε ευχαρηστω για το τεστ...μαρεσουν πολυ και ασχολουμε και εγω καποια στιγμη θα γραψω και εγω....περιμενω την απαντηση σου!

Moody

[size=18]Τόσοι καινούργιοι ήρθατε εδώ τελευταία....
Άντε...
Τολμήστε!
[/size] :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Maniat

χμμμ τώρα αυτό είτε είναι μπηχτή για μένα είτε απλώς έχω τη μύγα...
Εγώ πάντα νόμιζα οτι η ζωή είχε δύο πόρτες που άνοιγες τη μιά κι έμπαινες αλλά τέλος πάντων...

μπλε πόρτα - την ανοίγω φυσικά και βρίσκω από πίσω ένα δωμάτιο βιβλιοθήκη, έχει ξύλινα ράφια με κάτι αρχαίους τόμους αλλά και σύγχρονα συγγράμματα, ένα ξύλινο γραφείο στη μέση, μια μαύρη πολυθρόνα κι ένα αναλόγιο μ'ένα βιολοντσέλο. Το ξύλινο πάτωμα καλύπτει ένα παχύ χαλί.

κόκκινη πόρτα - κι αυτή την ανοίγω και βρίσκω μια κρεβατοκάμαρα. Είναι ένα μεγάλο δωμάτιο με παχιά μοκέτα κι ένα κρεββάτι-στρώμα στο κέντρο του (δε θέλετε να περιγράψω και τι είναι πάνω στο κρεβάτι :P).
Εκτός απο τα υπόλοιπα λοιπόν έχει τα κλασικα δυο μεγαλα μαξιλάρια και άσπρα σεντόνια με μια μπορντώ κουβέρτα. Το δωμάτιο έχει μεγάλα παράθυρα με απαλές άσπρες κουρτίνες που ανεμίζουν από το αεράκι.. ΑΥΤΑ.

κίτρινη πόρτα - την ανοίγω και πίσω βρίσκονται όλα τα χρώματα της ίριδας, ένα μπιλιάρδο με πράσινη τσόχα, ενα ποδοσφαιράκι ξύλινο, ένα αρχαίο μπλε πάκμαν, ένα μεγάλο τραπέζι με επιτραπέζια, ένα δεύτερο τραπέζι με παζλ. Γύρω απ'όλα αυτά είναι διάφοροι καλοί κι αγαπημένοι φίλοι που δείχνουν να διασκεδάζουν.

μαύρη πόρτα - τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μα μαύρη πόρτα????? Αρχικώς δεν θα την άνοιγα αλλά έχω κι αυτή την περιέργια που με κατατρώει από μικρή... Την ανοίγω λοιπόν και οκ δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα, ούτε φαντάσματα υπάρχουν, ούτε μούχλα, ούτε υγρασία στους τοίχους, αντιθέτως ένα ολόασπρο καθαρό άδειο δωμάτιο με πολύ φως που μπαίνει από τα τεράστια χωρίς κουρτίνες παράθυρα. Αχ τι ανακούφιση :P

Maniat

kati asxeto...

ayta ta omorfa aspra mployzakia me ta makrya manikia poy denoyn pisw bgainoyn kai se alla xrwmata (san tis portes) ?

chriastina

Παράθεση από: "Maniat"kati asxeto...

ayta ta omorfa aspra mployzakia me ta makrya manikia poy denoyn pisw bgainoyn kai se alla xrwmata (san tis portes) ?

maniat,
κάτι λένε πως θα τα λανσάρει σε πολλούς χρωματισμούς
ο Κοστέτσος....υπομονή καλή μου και έρχονται!!!!! :lol:

349 Επισκέπτες, 0 Χρήστες