Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 476
  • Total: 476

ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ....

Ξεκίνησε από kuria, Μάρτιος 03, 2006, 04:00:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "kuria"δεν καταλαβες enia μου... οταν λεμε μακρια απο τον υπολοιπο κοσμο εννοουμε χωρις καμια αλλη επικοινωνια, μοναχα τα δυο μας... δεν αναφερομουν σε διακοπες με ολες μας τις ανεσεις, πισια , κινητα και μπατλερ...    :P

Κυρια...

αχμ....   πτηνα επιτρεπονται στη σκηνη???  (προς σφαγην φυσικα εννοω!)
 :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

(εξυπακουεται προσπαθω να αποφυγω το ψυχοπλακωμα :lol:  8) )

kuria

ουτε πουλι πετουμενο για γλαροσουπα spell μωρο μου... μονο τα δυο μας... χεχεχεχε
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kodikas

Ευτυχώς που το λαγοπόδαρο εξακολουθεί να λειτουργεί..
Γλύτωσα προς το παρόν..  8)

Anonymous

xm kalo to themataki sou alla ti na protograpso bre? programatismena de ginetai tipota  , oti erthei ki opos erthei.
(ante de mporo na skeftomai akomh bouizoun ta aytia mou ap to karnabali)

kuria

seemoula μου... ξερεις καλα την τεχνη του δελεαζειν την kuria...   :P

See_Me

Σιγά μη δεν ήξερα Κυρίαμ  ]

kuria

Παράθεση από: "Labrokratis"Δύο ώρες; Αυτό ειναι πολύ: Εγώ να με δεις πόσο με αντέχω: Δίλεπτο!

ναι βρε αγαπη μου αλλα εγω... δεν ειμαι εσυ!!!     :lol:

kuria

Παράθεση από: "minoraki"δεν ειν κακο....καθολου κακη ιδεα.... :roll:  :roll: ......και το κινητο μας ισως???? η καθε μια το δικο της???? ξερεις τι μπορουν να κανουν δυο γυναικες οταν βρεθουν μονες τους, η καθε μια απομονωμενη στην κοσμαρα της???? ουχουυυυυυυυυυυυυυυ.....αστα να πανε.... :D  :D

μη με κανετε να επαναλαμβανομαι... ξεμοναχιασμενες μεχρι... αηδιας λεμεεεε χαχαχαχα

Παράθεση από: "apol"εξαρταται κυρια μου......απο το τι μπορειτε να κανετε

σχεδον... τα παντα... εσεις;

Παράθεση από: "fmas"Μουσική και θα την αράζαμε όπου γουστάραμε..............

φανταζομαι πως θα αντλουσαμε τη μουσικοτητα των ηχων του ανεμου και της θαλασσας    ] ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩ ΘΑ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΣ...?????????  [/quote]

για σενα θα εκανα μια περαιτερω φιλοτιμη προσπαθεια ενεκα οτι σου εχω αδυναμια...   ] Μάχες εκ του συστάδην... (διανοητικό τζούντο, π.χ.)
   [/quote]

και ενω τα εικοσιτετραωρα θα διαδεχονταν το ενα το αλλο και ενω οι μηνες θα ετρεχαν ιλιγγιωδως... ματαια οι διασωστες θα προσπαθουσαν να μας χωρισουν και επαναφερουν στον "πολιτισμενο" κοσμο τους...    :wink:

jcdenton

Ένα 24ωρο μακριά από όλους; Επιφυλάσσομαι για ο,τιδήποτε, αλλά εγγυώμαι για ένα: θα περάσουμε καλά :twisted:  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

Παράθεση από: "spellbound"Μαρω,

αν ημασταν 24 ωρες μαζι θα μας ειχε πιασει ψυχοπλακωμα,  μπιλιβ μη!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

μετα απο ενα εικοσιτετραωρο μαζι μου ουτε εσυ δε θα σε αναγνωριζεις σου λεω... τραστ μι!!!  ] Κυρία...μα τί άλλο
Πέρα της εξομολόγησης εκ’καρδίας? [/quote]

η μεγαλη αντλια μου, στη διαθεση σου...  ] Mαρακι αυτο ειναι υποσχεση?  [/quote]

για σενα μωρο μου ειμαι προθυμη να κρατησω ακομα και υποσχεσεις που ποτε δεν εδωσα...  :wink:  :hug2:

kuria

Παράθεση από: "kodikas"Ας όψεται το κυνήγι του παραδείσου που μου βάζει κάποιες απαγορεύσεις,
αλλιώς,
μετά από 24 ώρες, ο πολιτισμένος κόσμος θα φρίκαρε απ αυτά που θα αντίκριζε..

κυνηγι... πολυ βαρβαρο σπορ τς τς τς... και απο ποτε επιτρεπεις στις καποιες απαγορευσεις να λειτουργησουν πειθαναγκαστικα πανω σου και να σε εκτρεψουν απο το kodikaρεστο εργο του σοκαρειν τα πληθη;    ] Ειναι εκπληξη!!!
Και η εκπληξεις ποτε δεν λεγοντε πριν γινουν!!! [/quote]

κατι σε σαρπραιζ παρτυ την εχεις δει εσυ μικρουλη και μαλλον θα βρεθεις προ εκπληξεων...    ] xm kalo to themataki sou alla ti na protograpso bre? programatismena de ginetai tipota , oti erthei ki opos erthei.
(ante de mporo na skeftomai akomh bouizoun ta aytia mou ap to karnabali) [/quote]

καλα βρε, οταν ξεμπουκωσεις ελα μου...     :P

kuria

Παράθεση από: "jcdenton"Ένα 24ωρο μακριά από όλους; Επιφυλάσσομαι για ο,τιδήποτε, αλλά εγγυώμαι για ένα: θα περάσουμε καλά :twisted:  :twisted:

το οτι εγω θα περασω καλα ειναι αναμφισβητητο... τωρα οσον αφορα τη δικη σου καλοπεραση... επιφυλασσομαι...   :P

Sotis

και  μονο  γιατι  μου  αδυναμια  μεγαλη....η λιγο...?

jcdenton

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "jcdenton"Ένα 24ωρο μακριά από όλους; Επιφυλάσσομαι για ο,τιδήποτε, αλλά εγγυώμαι για ένα: θα περάσουμε καλά :twisted:  :twisted:

το οτι εγω θα περασω καλα ειναι αναμφισβητητο... τωρα οσον αφορα τη δικη σου καλοπεραση... επιφυλασσομαι...   ]

Μη μασάς. Γίνεται να είμαστε μαζί και να μην περάσω καλά;  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

η αληθεια ειναι πως με το μαζοχισμο που σε διακρινει... θα περασεις... ΥΠΕΡΟΧΑ!!!   :P

476 Επισκέπτες, 0 Χρήστες