Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 211
  • Total: 212
  • Leon

ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ....

Ξεκίνησε από kuria, Μάρτιος 03, 2006, 04:00:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

βρε καρδια μου στο τελος θα σε πεισεις οτι με λατρευεις...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Mpetatzis

8a  mporousa na po  pola xiliades  pragmata meri na se diliaso omos  8a to ekana an isoun opiadipote ali  ..........  i  diafora ine oti ise   E S I    kai  den  ta xriazese  ola afta    ............  kai  epidi  asxeta ta 8elo   asxeta  an  3ero  to pexnidi ths diekdikisis  tou arsenikou   gia to 8iliko    oti  kai na diale3is 8elo  na ine i sosti epilogi ton prosforon pou exis mexri simera  ..............oxi    ego  den 8a ta3o tipota  den 8a iposxe8o tipota    aloste  aloste  pontaro stin periergia kai afino thn mpilia na girisi     ..........  oxi ala stiximata  pls  ...........( foni tou kroupieri  )  omos gia skepsou   an  an  an

jcdenton

Παράθεση από: "kuria"βρε καρδια μου στο τελος θα σε πεισεις οτι με λατρευεις...    :P

Εγώ πεισμένος είμαι. Το θέμα πότε θα πείσω εσένα.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

Παράθεση από: "Mpetatzis"8a  mporousa na po  pola xiliades  pragmata meri na se diliaso omos  8a to ekana an isoun opiadipote ali  ..........  i  diafora ine oti ise   E S I    kai  den  ta xriazese  ola afta    ............  kai  epidi  asxeta ta 8elo   asxeta  an  3ero  to pexnidi ths diekdikisis  tou arsenikou   gia to 8iliko    oti  kai na diale3is 8elo  na ine i sosti epilogi ton prosforon pou exis mexri simera  ..............oxi    ego  den 8a ta3o tipota  den 8a iposxe8o tipota    aloste  aloste  pontaro stin periergia kai afino thn mpilia na girisi     ..........  oxi ala stiximata  pls  ...........( foni tou kroupieri  )  omos gia skepsou   an  an  an         :arrow:  μονο εγω θα μπορουσα να μου μιλησω ετσι κι αυτο γιατι με γνωριζω σχετικα καλα... ευστοχος οπως παντα!!!!      :hug2:

jcdenton

Κυρία έτοιμες οι βαλίτσες για μια kuriaμέρα 10.000.000 ωρών στο Παρίσι; Τι άλλο να κάνω για να σε πείσω ότι σε λατρεύω; :hug2::hug2::hug2::hug2::hug2:
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

δε νομιζω πως θα χρειαστω βαλιτσες καρδια μου... τι να τα κανω τα ρουχα οταν με περιβαλλεις με τετοια λατρεια...      :hug2:  :hug2:  :hug2:

jcdenton

:hug2::hug2::hug2: kuria θα σε ντύσω εγώ στο Παρίσι, στους καλύτερους οίκους μόδας :hug2::hug2::hug2:
Ross Perot (1930 - ...)

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"αν ειμαστε εξαναγκασμενοι να περασουμε ενα ολοκληρο 24ωρο μαζι, μακρια απο τον υπολοιπο κοσμο, τι θα προτεινες να κανουμε;

(λαμβανοντας υπ' οψιν οτι εγω μολις που με ανεχομαι παραπανω απο ενα 2ωρο...)
τι ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΤΟς ΑΠΟ SEX????ΑΑΑ!!! ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!ΕΤΣΙ  ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ 24ΩΡΟ!! :twisted:

kodikas

Παράθεση από: "kuria"δε νομιζω πως θα χρειαστω βαλιτσες καρδια μου... τι να τα κανω τα ρουχα οταν με περιβαλλεις με τετοια λατρεια...      :hug2:  :hug2:  :hug2:

ΣΩΣΤΑ!!
Ο τολμών νικά ..
(ειδικά όταν φοράει μόνο τα απολύτως απαραίτητα ή και ακόμα λιγότερα)

jcdenton

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "kuria"δε νομιζω πως θα χρειαστω βαλιτσες καρδια μου... τι να τα κανω τα ρουχα οταν με περιβαλλεις με τετοια λατρεια...      :hug2:  :hug2:  :hug2:

ΣΩΣΤΑ!!
Ο τολμών νικά ..
(ειδικά όταν φοράει μόνο τα απολύτως απαραίτητα ή και ακόμα λιγότερα)

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Βασίλη το Μιλάνο είναι καλύτερο....... Πίστεψέ με.........

jcdenton

Ξέρω Γιάννη. Έχω πάει  :twisted:
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

kuria

Παράθεση από: "giorgos k"τι ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΤΟς ΑΠΟ SEX????ΑΑΑ!!! ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!ΕΤΣΙ  ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ 24ΩΡΟ!! :twisted:        :arrow:     δε βαρεθηκες βρε μωρο μου να κανουμε τα δυο μας καθημερινα τα ιδια πραγματα; ας κανουμε και κατι διαφορετικο αυτο το 24ωρο...        ]

kuria

Παράθεση από: "kodikas"ΣΩΣΤΑ!!
Ο τολμών νικά ..       :arrow:   κι ολα τα κακα σκορπα...  
(ειδικά όταν φοράει μόνο τα απολύτως απαραίτητα     ]μονο το πετσι μου [/b]     ή και ακόμα λιγότερα        ]  ωχ!! σκεφτεται να με ξεπετσιασει...    [/b] )   ]

211 Επισκέπτες, 1 Χρήστης