Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 274
  • Total: 275
  • Leon

Τι σημαίνει για σας το Avater σας?

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Μάρτιος 04, 2006, 05:57:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Απλά αναρωτίεμαι....τι σας κάνει να βάζεται ο κάθενας σας ένα avater

Τι εστί σε μένα ο Δράκος.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω οτι ο δικός μου δράκος αναφέρεται στην κινεζική του εκδοχή και όχι στην ευρωπαική.
Ο κινέζος δράκος στην κινεζική μυθολογία κρατάει μια δεσπόζουσα θέση.
Αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν και οι πολλές αναφορές του πάνω σε σκέυη σε ζωγραφίες,τραγούδια και γενικά με στην ζωή των κινέζων.
Στην πραγματικότητα κανεις δε ξέρει απο που ήταν ορμώμενος ο εμπνευστής της όλης ιδέας του μύθου του δράκου στην κινεζική μυθολογία.
Απο τι φαίνεται πάντως γενικά ο κινεζικός δράκος έχει στοιχεία απο δίαφορα ερπετά όπως φίδια,αλιγάτωρες ,σαύρες κ.α η απλά δημιουργήθηκε απο την φαντασία των κινέζων.
Ενα σημαντικό επίσης στοιχείο για τους κινέζους το πόσω σημασία δίνουν στο δράκο τους είναι οτι όλοι οι αυτοκράτωρες νομίζαν οτι είναι δράκοι και οτι είναι παίδια απο το παράδεισο γιαυτό άλλωστε και τα κρεβάτια που κοιμόντουσαν αποκαλούνται “Κρεβάτια δράκων” οι θρόνοι τους “Κάθισμα Δράκων” και οι επίσημες ενδυμασίες τους “Φορεσίες δρακων”
Ενα άλλο επίσης στοιχείο για το πόσω επηρεαζμένος ήταν ο κόσμος και είναι βέβαια ακόμα με τους δράκους είναι το γεγονός οτι αυτός αποφάσιζαι για το π’οτε και αν θα βρέξει.
Μην ξεχνάτε επίσης των χωρό του δράκου...που βλέπουμε συνίθος ,οποίος προτοξεκίνησε στην δυναστεία τον SONG (960-1279 μχ)
Επειδή θα μπορούσα να γράφω για ώρες μιας και μου είναι πάθος...
Όσοι ενδιαφέρονται γι απαραπάνω αναφορές..μπορούν να πάνε... εδώ

xhmeia

m aresoyn poly oi gorgones kai ta delfinia.
to avatar ayto moy vgazei ...
tryferothta,romantismo,agaph,syntrofikothta alla me elytheria anamesa se ksexwristes proswpikothtes ......makrina taxidia ,thalassa agaphmenh ..............

kuria

το δικο μου ειναι μια εκλαϊκευμενη εκδοση (φανταζεστε ποσοι θα αναγουλιαζαν με μια ρεαλιστικη απεικονιση;  :P  ) της κυριοτερης αντλιας που κραταει ζωντανο τον ανθρωπινο εγκεφαλο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Jezebell

Eνα πραγμα με χωριζει στη μεση και ειναι αυτο το νησι εκει ειναι η παιδικη η εφηβικη και μετεφηβικη ηλικια μου, οτι τουλαχιστον εγω αγαπαω απο αυτες, σε ενα ντουλαπι στο σπιτι μου εχω κλειδωμενα καποια απο τα σημαντικοτερα ονειρα μου και περιμενουν πολλα χρονια να παω να τα βγαλω στο φως

balland

Ολες μου τις αγωνιες...
εχω σκεφτει πολλες φορες να βαλω κατι πιο funny
η πιο τραγουδιαρικο,αλλα κατι με κανει κ το ξεχναω αμεσως..

fmas

Όλα μου τα avatar συμβολίζουν μέρες χαράς και ανεμελίας.... Βασικά όμως δείχνουν καταστάσεις από ταξίδια ή εκδρομές που τις γούσταρα τρελλά........

minoraki

εγω εχω μεγαλη αδυναμια στο κλασσικο μπαλλετο και γενικα στο χορο....οποτε εξ ου και το αβαταρ μου.....

spellbound

φυσαω τις διαφανες καρδουλες

για να μη με πληγωνουν..

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

ειναι πανεμορφο velvetaki οντως

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Moody

ένας ανεμοστρόβιλος στο ηλιοβασίλεμα....κάτι που θα σε παρασύρει στη μαγεία....

chriastina

εδώ θα καλέσω την moody να μας απαντήσει γιατί διάλεξε
αυτό το avatar μια εμένα...... επειδή ως γνωστόν είμαι άχρηστη
με αυτά αποφάσησε να μου βάλει εκείνη ένα....
γιατί αυτό moody?

jcdenton

το nick μου (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι από παιχνίδι Η/Υ, το Deus Ex. Είναι ο ήρωας που χειρίζεται ο εκάστοτε παίκτης. Το avatar μου είναι το εξώφυλλο του παιχνιδιού, με τον JC Denton πρώτη μούρη  8)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

ωραια μουρη ο JC Denton..... :D

274 Επισκέπτες, 1 Χρήστης