Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 265
  • Total: 266
  • Leon

Τι σημαίνει για σας το Avater σας?

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Μάρτιος 04, 2006, 05:57:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Βασιλικό,
αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Είσαι ένα φιλοσοφημένο σκουλικάκι... ]

papi

Enia

Παράθεση από: "papi"Bijoux μαλλον δεν ξερεις οτι ενα αβαταρ εχει την δικια του φιλοσοφια.Τι δουλεια εχει στο καφε; Τι αλλο θα δουμε!

Παπί, και τα παιχνίδια λέξεων (πχ) έχουν 'τη δικιά τους φιλοσοφία', αυτό δεν πάει να πει ότι θα τα βάλουμε στην ενότητα φιλοσοφία όμως! :P

Παράθεση από: "jcdenton"Ενιά το ξέρω πως με έχεις ερωτευτεί, αλλά πρέπει να με ξεπεράσεις. :twisted:  :twisted:  :twisted:

καλέ!!  :shock: μη λες τέτοια! :?  σου έκανα τπτ και με διασύρεις!?  :oops: άσε που είσαι σε 'σημείο βολής'! :twisted: γυρεύοντας πας!? :tongue: :tongue: :tongue:

pingo

Το δικό μου....(όπως φαίνεται άλλωστε)...είναι από κάτι καλλιστεία που είχα πάρει μέρος παλιότερα και είχα βγεί miss...
Ωραίες εποχές.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

Παράθεση από: "Enia"Παπί, και τα παιχνίδια λέξεων (πχ) έχουν 'τη δικιά τους φιλοσοφία', αυτό δεν πάει να πει ότι θα τα βάλουμε στην ενότητα φιλοσοφία όμως! :P

Πλακωσαν τα μεγαλα κεφαλια!
Βρε Ενια ο Γιωργος εβαλε ενα θεμα που εκει του αρεσε,οπου εχει μια νοτα περι φιλοσοφικου ενδιαφεροντος.Αμα το παμε ετσι και στα διασπαρτα εχει φιλοσοφικα ενδιαφεροντα και στις σχεσεις εχει,
αρα τι πρεπει να κανουμε?
Και επισης γραψανε πολλα ατομα στο θεμα του Γιωργου και συντονιστες(για κοιτα τις σελιδες πισω)!Δλδ επρεπε να ερθει η Bijoux και να ερθεις και εσυ να συμφωνισεις οτι ειναι λαθος που ηταν εκει?Αυτο λεγετε αδικια.Για κοιτα αλλο θεμα πχ "Σεξουαλικότητα και βρισιές"που ειναι στην φιλοσοφια!

Enia

Πρέπει μόνο να πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο χαρακτηρισμός 'μεγάλο κεφάλι' και με ενοχλεί αυτή η αντιμετώπιση ακόμα κι αν το λες αστειευόμενος. Δεν θα απαντήσω άλλο πάνω σε αυτό για πάρα πολλούς λόγους (βασικότερος εκ των οποίων να μην καταστρέφουμε το θέμα). Αν θες Βασίλη, τα λέμε ιδιαιτέρως.

papi

Αλιμονο δεν ειπα να καταστρεψουμε το θεμα αλλα ειναι η αδικια που γινετε.Τεσπαν καλα εχω βαλει αυτο το αβαταρ :lol:

papi

Παράθεση από: "pingo"Το δικό μου....(όπως φαίνεται άλλωστε)...είναι από κάτι καλλιστεία που είχα πάρει μέρος παλιότερα και είχα βγεί miss...
Ωραίες εποχές.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

αχα εισαι η πινγκο η γνωστη???θελω αυτογραφο!! :P  :lol:

jcdenton

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "papi"Bijoux μαλλον δεν ξερεις οτι ενα αβαταρ εχει την δικια του φιλοσοφια.Τι δουλεια εχει στο καφε; Τι αλλο θα δουμε!

Παπί, και τα παιχνίδια λέξεων (πχ) έχουν 'τη δικιά τους φιλοσοφία', αυτό δεν πάει να πει ότι θα τα βάλουμε στην ενότητα φιλοσοφία όμως! :P

Παράθεση από: "jcdenton"Ενιά το ξέρω πως με έχεις ερωτευτεί, αλλά πρέπει να με ξεπεράσεις. :twisted:  :twisted:  :twisted:

καλέ!!  :shock: μη λες τέτοια! :?  σου έκανα τπτ και με διασύρεις!?  :oops: άσε που είσαι σε 'σημείο βολής'! :twisted: γυρεύοντας πας!? :tongue: :tongue: :tongue:

Γιατί είμαι σε "σημείο βολής"; Εσύ που είσαι;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

to diko mou apoteleitai apo thn onomasia kai th foto
h onomasia summer time einai fysika apo to latremeno kalokairi , oso gia th foto tha deite diafora kata kairous , tora einai apo to xionodromiko tou seliou , paixnidia me to xioni....
em oles oi epoxes latremenes einai afou exoun thiliko arthro....

jcdenton

Νίκο μόνο η άνοιξη έχει θηλυκό άρθρο.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

SoFiA24

Το δικό μου το avatar είναι μια καλλιτεχνική εκδοχή του nickname μου σε όρους HELLOWEEN (του αγαπημένου μου συγκροτήματος...Ναι ναι ανήκω κι εγώ στα απανταχού "κολοκυθάκια" ) και το έχει φτιάξει ένας πολύ καλός φίλος που γνώρισα μέσα απ τον a33 (ομοϊδεάτης κι αυτός)

Enia

Παράθεση από: "jcdenton"Γιατί είμαι σε "σημείο βολής"; Εσύ που είσαι;

Δεν έχει σημασία που είμαι εγώ... Για άλλον λέω...  8) (Θεσσαλονίκη δεν είσαι καλέ ή λέω άλλα αντί άλλων?  :? )

spellbound

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "jcdenton"Γιατί είμαι σε "σημείο βολής"; Εσύ που είσαι;

Δεν έχει σημασία που είμαι εγώ... Για άλλον λέω...  8) (Θεσσαλονίκη δεν είσαι καλέ ή λέω άλλα αντί άλλων?  :? )

εγω ξερω..... μια που λειπει ο ακατανομαστος να πω??   :lol:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "SoFiA24"και το έχει φτιάξει ένας πολύ καλός φίλος που γνώρισα μέσα απ τον a33 (ομοϊδεάτης κι αυτός)

Μα τι μου θυμίζει .... τι μου θύμιζει.. έναν καλλιτέχνη διαθέτει ο Α33 και μόνο.
Όοοοοοοοοοοοχχχχιιιι δεν θα σας πω... βρείτε μόνοι σας!!!

]

265 Επισκέπτες, 1 Χρήστης