Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ο άνδρας ως ερωτικός σύντροφος!!!!!!!

Ξεκίνησε από aiollus, Μάρτιος 08, 2006, 06:00:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "plus"το πιστευεις αυτο που λες...ο ερωτας ενας μικρος πολεμος μονιζω πως ειναι.
Παιζει βεβαια να εχω μαθει να αγαπαω λαθος..... :roll:

Βεβαίως και το πιστεύω.

Ο έρωτας είναι το αντίδοτο στον πόλεμο! Αυτός είναι και ο λόγος που όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται, γίνονται λιγότερο ή και καθόλου επθετικοί, γκρινιάρηδες, ευερέθιστοι κ.ο.κ - ''πολεμικοί'', σα να λέμε.

Για την τελευταία φράση που έγραψες, για το πώς αγαπάς, σκέφτομαι κάτι... Αλλά δε θέλω να το πω εδώ, δημόσια.
''Τα εν Νίκω μη εν δήμω''! :wink:

Enia

Παράθεση από: "Nikos28"''Τα εν Νίκω μη εν δήμω''! :wink:

Λέγε βρε να μαθαίνουμε!! Βρε αν δεν είσαι εσύ με τέτοια ψυχή και λογική για το δήμο, τότε ποιος ειναι!?  :D

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Nikos28"''Τα εν Νίκω μη εν δήμω''! :wink:

Λέγε βρε να μαθαίνουμε!! Βρε αν δεν είσαι εσύ με τέτοια ψυχή και λογική για το δήμο, τότε ποιος ειναι!?  :D

Για το δήμο;

Υπονοείς οτι είμαι δημαγωγός;  :P

Η σκέψη που έκανα είναι ένα εκ πρώτης όψεως συμπέρασμα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οπότε δεν μπορώ να πω εδώ...
Θα' χω μπελάδες με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων!   :twisted:

plus

Enia

[size=9](θα περιμένω να μου πεις ιδιαιτέρως...!)[/size]  :twisted:

plus

παντως η εκτιμηση του ηταν σωστη.
(ετσι για  να τσιρτσιρισουμε παραπανω!) :twisted:

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"

Εδώ εφαρμόζω την υπογραφή της φίλης μας της plus!

:P

Και προτιμώ το μέλι...  :wink:

Argiro

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "plus"Δεν δελεαζομαι οχι συμπαθεια empathy θα μου βγει ..
με την ελληνικη ερμηνεια της λεξεως.

Περί ορέξεως...

Αλλά έχω μια απορία: Δε σου περνάει απ' το μυαλό, σε μια τέτοια περίπτωση, οτι μπορεί να ευθύνεσαι κι εσύ;
Οτι μπορεί να είπες ή να έκανες κάτι που να τον ''κόλλησε'' ή να τον έκανε να νοιώσει άβολα και να βραχυκύκλωσε;

Γιατί είσαι τόσο αυστηρή;  :?:
Και γιατί πρέπει ντε και καλά να νιώσει η γυναίκα ενοχές σε αυτή την περίπτωση; Δεν θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κουρασμένος ο άνθρωπος ή να μην έχει και τόση διάθεση εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή ή να σκέφτεται πως τον κυνηγάνε αυτοί που τους χρωστάει ή οτιδήποτε άλλο; Ή μήπως υπάρχει κανόνας που λέει πως οι άντρες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για τρέλες και να πατάνε το κουμπάκι και αν δεν έχουν διάθεση κάποιος φταίει από τους δυο -κατά προτίμηση οι γυναίκα που δεν δείχνει... συμπάθεια; Δεν καταλαβαίνω τι σκοπό εξυπηρετεί η συμπάθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση ή μήπως χάθηκε ο κόσμος αν δεν το κάνει εκείνη την ημέρα και το κάνει την άλλη ή την επόμενη βδομάδα; Ούτε καταλαβαίνω γιατί το συγκεκριμένο γεγονός ονομάζεται "αποτυχία". Σε τι ακριβώς έχει αποτύχει ένας άντρας κάποια στιγμή που δεν του βγαίνει να κάνει σεξ και γιατί θα πρέπει να γίνει θέμα αυτό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι;

Nikos28

Έλα ντε!  :lol:  :lol:  :lol:

Έχεις ακούσει την παροιμία ''δουλειά δεν είχε ο διάολος...'';

Θα σου πω εγώ το γιατί - ''τραβώντας'' το λίγο: Διότι έχουμε θεοποιήσει το ''εδώ και τώρα''!

Φαντάζομαι μια γυναίκα να λέει...

''Τι έπαθες κύριέ μου; Τι, δε σου ανορθώνεται; Και τι με νοιάζει εμένα; Εγώ έχω ανάψει ΤΩΡΑ! Τι; Αύριο; Δεν ξέρω αν θ' ανάψω κι αύριο! Μέχρι αύριο μπορεί να τα' χω τινάξει! ΤΩΡΑ θα σου ανορθωθεί! Ώστε δεν ''οπλίζεις'', ε; ΑΑΑΑΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!''

Κι αμέσως μετά τα καζάνια της κόλασης, με όλους τους διαολοσταλμένους άντρες να' ναι μέσα και να βράζουν...

Τι να γίνει, αφού σε όλους μας έχει συμβεί αυτό...  :wink:

_MAIRA_

Παράθεση από: "plus"
Παράθεση από: "aiollus"Ο άνδρας ως ερωτικός σύντροφος

Μη φιλοδοξείτε να "θριαμβεύετε" σε κάθε συνουσία. Αλλωστε, οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν με συμπάθεια μια αποτυχία, αφού τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους. !!!!!

protimw na deiksw thn agaph moy alliws,
ekeinh thn wra (an moy symbei)..8a exw neyra,
standard!!!!!! :P

Κι όμως...

Ξέρεις πόσο θα εκτιμούσε ένας άντρας μια στάση συμπάθειας σε μια τέτοια περίπτωση;

Θα τον ''σκλάβωνες'', standard!!!!!!  :P
εδω θα συμφωνησω με την πλας και εγω νευρα θα ειχα.......γ αυτο κα εγω με πολυ συμπαθεια περνω αυτο που θελω ...παντα!!!!

_MAIRA_

Παράθεση από: "plus"ακριβως!! επειδη στην ουσια εγω  θα φταιω βαζω μπρος τις αμυνες μου να μην το παραδεχτουν και ριχνω το φταιξιμο στον αλλον. Τοσο απλα! :D

Χμμμ...

Εφαρμόζεις, δηλαδή, το ''η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!''  :lol:

Όμως... άλλο έρωτας κι άλλο πόλεμος!

Γιατί λέμε άραγε ''Κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο;'' Γιατί άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...  :wink:

αααααααα απα πα πα εδω συμφωνω καθολου....αλλο πραγμα εννοω τελειως αλλο

Nikos28

Παράθεση από: "(MAIRA)"εδω θα συμφωνησω με την πλας και εγω νευρα θα ειχα.......γ αυτο κα εγω με πολυ συμπαθεια περνω αυτο που θελω ...παντα!!!!

Εγώ, όμως, επιμένω σ' αυτό που έγραψα προηγουμένως...  :P

Δεν αξίζει να θυσιάσεις μια βραδιά για να κερδίσεις μια ψυχή;  :?:  :wink:

tristana

Διότι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα  :twisted:

Και Νίκο, εγώ πάλι δεν μπορεί να φανταστώ κάποια να σου λέει:
"Τι; Δεν σου ανορθώνεται;" Σιγά μην σου μιλήσει και για την Παλινόρθωση.
Με ποια ειχες μπλέξει; Με την Ελένη Γλυκατζη-Αρβελέρ και σου μιλούσε τοιουτοτρόπως στο κρεβάτι; Καλά σε μυρίστηκα ως Κίνκι -όχι τον γνωστό,
τον άγνωστο  :twisted:  :twisted:

Κια τέλος: Φτου σου, ρίψασπι! Μόλις σε πήρα από πίσω την έκανες με ελαφρά, έτσι; ΧΑ!

Nikos28

Καλώς την!

Πού ήσουν θηλυκέ μου Μεφιστοφελή;
Σε πεθύμησα! Λέω και' γω ''μόνο για τη μέλλουσα ζωή είναι το συμβόλαιο που κάναμε; Πού χάθηκε τόσες μέρες;'' Και...τσουπ! Διεψεύσθην αμα τη εμφανίσει σου!   :P  :twisted:

Ναι, βέβαια, η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα (άλλο, τώρα, αν εσύ έχεις πάρει τη δική μου...) Τι γίνεται, όμως, όταν το ''πράμα'' θέλει άλλο πράμα; Να μην περιμένει και λίγο, δηλαδή;  :P

Και μιας και μου απαντάς με στίχους απο άσματα, θα σου απαντήσω κι εγώ - ξέρεις, για το λεξιλόγιο των περιπτύξεών μου με την Αρβελέρ...:

Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...  :oops:

:twisted:

Υ.Γ Ποτέ δεν την κάνω με ελαφρά όταν με παίρνεις απο πίσω (στα topic, μην παρεξηγηθούμε κιόλας!) Είπαμε, το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο!  :wink:

tristana

'Οπως θα έλεγε και η κοπελιά σου που την λένε Λενιώ -ελπίζω η κυρία Αρβελέρ να μην παίζει εδώ μαζί μας τώρα, ΟΚ;-

Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που η ανόρθωσις έχει φτάσει εις ύψη επικινδύνως υψηλά α α α α (και άλλα κορώναι, αλλά είναι πολύ κυρία
για να επεκταθεί, σωστά;

*Και την έκανες με βαριά;;;  :twisted:

487 Επισκέπτες, 1 Χρήστης