Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 305
  • Total: 305

Ο άνδρας ως ερωτικός σύντροφος!!!!!!!

Ξεκίνησε από aiollus, Μάρτιος 08, 2006, 06:00:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Ο άνδρας ως ερωτικός σύντροφος

Πολλοί άνδρες κάθε άλλο παρά επιδέξιοι εραστές είναι και το μόνιμο παράπονο των γυναικών είναι ότι οι σύντροφοί τους δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά χάδια. Οι περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις έχουν θεμελιωθεί σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση και αναπτύχθηκαν, για ένα διάστημα, σε φιλικές βάσεις. Στο διάστημα αυτό κάθε παρτενέρ προσπαθεί να ευχαριστήσει τον άλλο. Ανακαλύπτουν ότι επικοινωνούν θαυμάσια, γιατί τα μηνύματα είναι σημαντικά και πρέπει να αποκωδικοποιηθούν.

Αυτή η βαθμιαία εξέλιξη της αλληλοκατανόησης σημαίνει ότι τα ζευγάρια αυτά θα είναι λυτρωμένα από σεξουαλικές αναστολές, όταν θα κάνουν πρώτη φορά έρωτα. Με τον καιρό όμως, επειδή πολλοί άνδρες θεωρούν τη διείσδυση αυτοσκοπό, τα ερωτόλογα και τα προκαταρκτικά παιχνίδια πέφτουν σε αχρηστία, προς μεγάλη απογοήτευση των γυναικών σε όλο τον κόσμο !!!

Οι άνδρες, στην πλειονότητά τους, δεν καταλαβαίνουν ότι κατά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, τα χάδια για τη γυναίκα δεν είναι μόνο ηδονικά, όπως άλλωστε και για τους ίδιους, αλλά απαραίτητα και ζωτικά για τη διέγερση και τη σεξουαλική της απόλαυση.

Χωρίς αυτά η γυναίκα δεν αφυπνίζεται ερωτικά . Το χειρότερο όμως είναι ότι μετά την ερωτική πράξη νιώθει ανικανοποίητη και μένει με τα μάτια ορθάνοιχτα, ενώ ο σύντροφός της αποκοιμιέται γυρνώντας την πλάτη. Κατά κάποιον τρόπο, υπάρχει από την άποψη αυτή μια δυσαρμονία ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, γιατί εκείνοι διεγείρονται πολύ πιο εύκολα και φτάνουν γρήγορα σε οργασμό. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που το σεξ καταντά τότε ανιαρό, γίνεται αραιά και αποτελεί πεδίο μάχης, όπου συγκρούονται οι κρυφές έχθρες των παρτενέρ. Το ζευγάρι χάνει το ρυθμό του και, αντί να επιθυμεί το σεξ, προσπαθεί να το αποφύγει.

Οι άνδρες λοιπόν, θα έπρεπε να είναι αισθησιακοί όσο και σεξουαλικοί, αλλά πολλοί δεν έχουν συνηθίσει να αφιερώνουν χρόνο στα ηδονικά ερωτικά παιχνίδια. Οι πιο πολλές γυναίκες βρίσκουν τα προκαταρκτικά χάδια πολύ απολαυστικά και θεωρούν τα χάδια και τα φιλιά σημάδια αληθινής αγάπης. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα πιο ευαίσθητα σημεία της παρτενέρ σας και να ανακαλύψετε το είδος της διέγερσης που προτιμά. Μη φοβηθείτε να της αφήνετε την πρωτοβουλία στο κρεβάτι. Φανερώστε της, με λόγια ή χειρονομίες, τι σας ευχαριστεί και οδηγήστε το χέρι της με το δικό σας. Οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται, όταν το ταίρι τους ανταποκρίνεται στο άγγιγμά τους.

Μη φιλοδοξείτε να "θριαμβεύετε" σε κάθε συνουσία. Αλλωστε, οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν με συμπάθεια μια αποτυχία, αφού τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους. !!!!!

tristana

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΩΣ ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ

"Μη φιλοδοξείτε να "θριαμβεύετε" σε κάθε συνουσία. Αλλωστε, οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν με συμπάθεια μια αποτυχία, αφού τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους. !!!!!"

Τα καλύτερα έχω χάσει!!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Φαντάστηκα τη σκηνή που του δείχνει ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ την αγάπη της
Γούτσου-γούτσου χωρίς άσματα του στιλ "Πήραμε την κάτω βόλτα" και άλλα υπαινικτικά.
Εξάλλου, δεν είστε δα και ο Καίσαρας που μου φιλοδοξείτε "Θριάμβους"

(ΕΔΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕ)

riaghul

:24:  :24:  :24:  :24:

βρε μουρλοκομείο (εσύ η απο πάνω...)
και να θελα να σχολιάσω.....
έχω πέσει ξερή απο τα γέλια...
Να είσαι καλά  ζουρλούδικο...

..και μη χάνεις ευκαιρίες....... :wink:

Argiro

Καλά, μη χτυπιόσαστε από τα γέλια. Διευκρίνισε ο άνθρωπος, ορσμένες γυναίκες, όχι όλες...

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

plus

Παράθεση από: "aiollus"Οι άνδρες, στην πλειονότητά τους, δεν καταλαβαίνουν ότι κατά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, τα χάδια για τη γυναίκα δεν είναι μόνο ηδονικά, όπως άλλωστε και για τους ίδιους, αλλά απαραίτητα και ζωτικά για τη διέγερση και τη σεξουαλική της απόλαυση.

Χωρίς αυτά η γυναίκα δεν αφυπνίζεται ερωτικά .  quote]

χχμμμμ......8a diafwnhsw.....
h teleytaia moy afypnish htan mesa ston kinhmatografo blepontas toys 300 (ti mpoutia htan aytia!!!!!!!!!!!) kai oi 300 hsan YPEROXOI!!!

plus

Παράθεση από: "aiollus"Ο άνδρας ως ερωτικός σύντροφος

Μη φιλοδοξείτε να "θριαμβεύετε" σε κάθε συνουσία. Αλλωστε, οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν με συμπάθεια μια αποτυχία, αφού τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους. !!!!!

protimw na deiksw thn agaph moy alliws,
ekeinh thn wra (an moy symbei)..8a exw neyra,
standard!!!!!! :P

Nikos28

Παράθεση από: "plus"

Κι όμως...

Ξέρεις πόσο θα εκτιμούσε ένας άντρας μια στάση συμπάθειας σε μια τέτοια περίπτωση;

Θα τον ''σκλάβωνες'', standard!!!!!!  :P

tristana

ΚΑΤΩ Η ΣΚΛΑΒΙΑ!

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  :twisted:

plus

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "plus"

Κι όμως...

Ξέρεις πόσο θα εκτιμούσε ένας άντρας μια στάση συμπάθειας σε μια τέτοια περίπτωση;

Θα τον ''σκλάβωνες'', standard!!!!!!  :P

Δεν δελεαζομαι οχι συμπαθεια empathy θα μου βγει ..
με την ελληνικη ερμηνεια της λεξεως.

purple

Nikos28

Παράθεση από: "plus"Δεν δελεαζομαι οχι συμπαθεια empathy θα μου βγει ..

Περί ορέξεως...

Αλλά έχω μια απορία: Δε σου περνάει απ' το μυαλό, σε μια τέτοια περίπτωση, οτι μπορεί να ευθύνεσαι κι εσύ;
Οτι μπορεί να είπες ή να έκανες κάτι που να τον ''κόλλησε'' ή να τον έκανε να νοιώσει άβολα και να βραχυκύκλωσε;

Γιατί είσαι τόσο αυστηρή;  :?:

plus

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "plus"Δεν δελεαζομαι οχι συμπαθεια empathy θα μου βγει ..

Περί ορέξεως...

Αλλά έχω μια απορία: Δε σου περνάει απ' το μυαλό, σε μια τέτοια περίπτωση, οτι μπορεί να ευθύνεσαι κι εσύ;
Οτι μπορεί να είπες ή να έκανες κάτι που να τον ''κόλλησε'' ή να τον έκανε να νοιώσει άβολα και να βραχυκύκλωσε;

Γιατί είσαι τόσο αυστηρή;  :?:

ακριβως!! επειδη στην ουσια εγω  θα φταιω βαζω μπρος τις αμυνες μου να μην το παραδεχτουν και ριχνω το φταιξιμο στον αλλον. Τοσο απλα! :D

Επισης ειμαι αυστηρη διοτι ειμαι ενα εντονα συμπλεγματικο ατομο με εξελιξη που εχει σταματησει σε καποια ψυχοκοινωνικα σταδια και δεν λεει να προχωρησει...
ααα ...και μικρη με ειχαν τσακωσει να αυνανιζομαι και μου δημιουργησαν ενοχες αντι να με χειροκροτησουν!! :P  :P

black_velvet

Παράθεση από: "tristana"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΩΣ ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ

"Μη φιλοδοξείτε να "θριαμβεύετε" σε κάθε συνουσία. Αλλωστε, οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν με συμπάθεια μια αποτυχία, αφού τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους. !!!!!"

Τα καλύτερα έχω χάσει!!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Φαντάστηκα τη σκηνή που του δείχνει ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ την αγάπη της
Γούτσου-γούτσου χωρίς άσματα του στιλ "Πήραμε την κάτω βόλτα" και άλλα υπαινικτικά.
Εξάλλου, δεν είστε δα και ο Καίσαρας που μου φιλοδοξείτε "Θριάμβους"

(ΕΔΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕ)

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos28

Παράθεση από: "plus"ακριβως!! επειδη στην ουσια εγω  θα φταιω βαζω μπρος τις αμυνες μου να μην το παραδεχτουν και ριχνω το φταιξιμο στον αλλον. Τοσο απλα! :D

Χμμμ...

Εφαρμόζεις, δηλαδή, το ''η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!''  :lol:

Όμως... άλλο έρωτας κι άλλο πόλεμος!

Γιατί λέμε άραγε ''Κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο;'' Γιατί άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...  :wink:

plus

Παράθεση από: "Nikos28"Όμως... άλλο έρωτας κι άλλο πόλεμος!

Γιατί λέμε άραγε ''Κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο;'' Γιατί άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...  :wink:

το πιστευεις αυτο που λες...ο ερωτας ενας μικρος πολεμος μονιζω πως ειναι.
Παιζει βεβαια να εχω μαθει να αγαπαω λαθος..... :roll:

305 Επισκέπτες, 0 Χρήστες