Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 430
  • Total: 430

Οι τελευταίες, ιερές στιγμές του Homo Sapiens...

Ξεκίνησε από Nikos28, Μάρτιος 15, 2006, 03:32:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Γη, έτος 2...: Η ζωή κυλά ομαλά, όπως πάντα. Ένα ζευγάρι συνουσιάζεται εκστασιασμένο την ίδια στιγμή που κάπου αλλού, κάποιος πέφτει στο χώμα αιμόφυρτος απο τα πυρά ενός παραστρατιωτικού... Ξεψυχάει. Είναι ιερή στιγμή. Είναι η ίδια στιγμή που κάποιος άλλος, κάπου αλλού, αφοδεύει γαλήνια στην τουαλέτα του, αναλογιζόμενος τον αυριανό φόρτο εργασίας...''Ακόμα Τρίτη είναι ρε γαμώτο! Πότε θα έρθει το Σ/Κ;'' Βέβαια, για κάποιον άλλον το Σ/Κ δεν έχει καμία διαφορά απο την Τρίτη, αφού σαπίζει στη φυλακή... (είχε, βλέπετε, τη φαεινή ιδέα να κριτικάρει το θεόπνευστο ηγέτη του)... τέλος, την αρμονία του κόσμου αυτού τη συμπληρώνει την ίδια στιγμή, κάπου αλλού, κάποιος άλλος, που μόλις έμαθε ότι τα τριγλυκερίδια που κυλούν στο αίμα του έχουν γίνει γλυκερίδια στη νιοστή, και πρέπει να μειωθούν... (αλλιώς κινδυνεύει να συναντήσει τον φονευθέντα απο τον παραστρατιωτικό, και είναι κρίμα...)

Σύμπαν, την ίδια ιερή στιγμή: Ο Θεός σκέφτεται... '' Έχει αρχίσει να μου τη σπάει αυτός ο Homo Sapiens! Δε βαρέθηκε να κάνει τα ίδια και τα ίδια; Εγώ του τα' δωσα όλα κι αυτός με ξέχασε... Κάτσε να του στείλω ένα δωράκι, μπας και με ξαναθυμηθεί... ένα μετεωρίτη μούρλια! Ίσως έτσι να βάλει μυαλό και να μάθει ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ούτε ίδιες, ούτε ιερές...''

Πώς φαντάζεστε τη ζωή του Homo Sapiens μόλις μαθαίνει για το θεόσταλτο ''δώρο'' του; Πώς αντιδρά και τι κάνει;

spellbound

αλλοι πανικοβαλλονται,

αλλοι ετοιμαζουν να στειλουν πυραυλους να καταστρεψουν το μετεωριτη,

αλλοι γινονται τυφλα στο μεθυσι για να μην ειναι σε θεση να καταλαβουν το τελος..

προσωπικα παιρνω αγκαλια τη κορη μου, προσευχομαι και περιμενω..
δεν εχω και εναλλακτικες λυσεις.. δε λυπαμαι για μενα καθολου, αλλα για το παιδι μου  :?

(αμαν βρε Νικολα, με τη τσιμπλα στο ματι ειδα το θεμα και....  μου φτιαξε τα κεφια !! :tongue: )

minoraki

δικιο εχει η σπελλ βρε νικολα.....θεμα ειναι αυτο πρωι πρωι????
και εγω τα παιδακια μου σκεπτομαι.....και στενοχωριεμαι, πανικοβαλλομαι, ανησυχω γι αυτα!!!

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"δικιο εχει η σπελλ βρε νικολα.....θεμα ειναι αυτο πρωι πρωι????
και εγω τα παιδακια μου σκεπτομαι.....και στενοχωριεμαι, πανικοβαλλομαι, ανησυχω γι αυτα!!!

Εσυ να στειλεις το γιοκα σου να τον προστατεψω εγω  :tongue:

Moody

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Η παλιά καλή Κατερίνα που όοοοοολοι αγαπήσαμε ( και περισσότερο εγώ) επέστρεψε δυναμική στο forum!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Αχ Μινοράκι, Μινοράκι μέσα στο ξένο περιβολάκι τρύπες να μην τρυπάς! :?

Βρε Νικόλα ....βρε Νικόλα....τι σε έπιασε πρωί πρωί που βρέχει, που δεν κοιμηθήκαμε, που έχει ο ουρανός την ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ του???

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!

:wink:

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "minoraki"δικιο εχει η σπελλ βρε νικολα.....θεμα ειναι αυτο πρωι πρωι????

Εσυ να στειλεις το γιοκα σου να τον προστατεψω εγω  :tongue:
τωρα σωθηκαμε.....αι μαρη μαζεψου..... :D
 :arrow: ευτυχως που εφυγε το παιδι μου....διαφορετικα την ειχαμε βαμμενη με την μανδαμ απο εδω!!!!!

spellbound

ευτυχως που δε με εχει γνωρισει να λες!!    ]

chriastina

πιθανόν τελευταία μέρα πάνω στην γη?
moi,καπνίζω πίνω το ουισκάκι μου κοιτώ τον ουρανό (μην χάσω το θέαμα!)
και προσπαθώ να θυμηθώ όλα όσα θέλω να Τον ρωτήσω όταν
θα τα πούμε από κοντά.......

Nikos28

Παράθεση από: "Moody":
Βρε Νικόλα ....βρε Νικόλα....τι σε έπιασε πρωί πρωί που βρέχει, που δεν κοιμηθήκαμε, που έχει ο ουρανός την ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ του???

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!

:wink:

:-)

Απλώς συμπάσχω με τον ουρανό και με όσες δεν κοιμήθηκαν...

;-)

various

Ηρθε το τελος με ενα ψωρο μετεωριτη;ΧΑΧΑ! επιστρατευεται ο μπρους γουιλις ως αλλος καουμποι (οχι απαραιτητα gay) ,καβαλαει τον σουπερ πυραυλο και βζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν σφεντονα για να την διαστημικη κοτρονα, ετοιμος να διακορεψει τον πρωκτο-με ενα υποθετο ατομικη βομβα-αυτης της νεμεσης !!

Την ιδια στιγμη (λιγοι ειναι αυτοι δυστηχως που πιστευουν στις ικανοτητες του μπρους) κοσμος μαζευετε στις πλατειες συνουσιαζετε,χορευει,στα σαλονα σφαζουν αρνια,στο βιλαμπαχο ακομα τριβουν......
εκκλησιες,τζαμια,συναγωγες γνωριζουν μερες(ωρες λεπτα) δοξας......
ΜΕΤΑΝΩΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!

Ο θεμος σε μια χωρις λογοκρισια εκπομπη παρουσιαζει την δηλωση ποθεν αισχος του χατζηνικολαου,καλεσμενη του η οσια πλεον λουκα (μετα απο απαραιτητες εξετασεις dna αποδειξε την εξ αιματος συγγενεια της με τον βησσαριων -τον γνωστο-)που εξομολογηται την ερωτικη της φαντασιωση (τριολε)με τον ρουβα και τον πανουση(αυτος θα σωσει τον κοσμο να το θυμαστε.νταλαρας νταλαρας νταλαρας)
........

:arrow: η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο.

430 Επισκέπτες, 0 Χρήστες