Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 559
  • Total: 559

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Μάρτιος 18, 2006, 10:00:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

αν μπορουσες να ανταλλαξεις κατι δικο σου με κατι δικο μου ( φυσικο γνωρισμα, κατασταση, υλικο αγαθο κλπ... ) τι θα διαλεγες;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Moody

Για να γίνει αυτό...θα πρέπει να σε ξέρω? Ή μήπως να ανταλλάξω κάτι από την αίσθηση που έχω για σένα? :?

πχ. Ανταλάσσω την ικανότητά μου να "ακούω",  με τον αυτοσαρκασμό σου...

(όχι για πολύ, όμως....) :wink:

barby

τι ανταλλαγη θα εκανα?Μα το φιλοτιμο,την αληθεια μου κ προπαντων την αγαπη μου με το ψεμμα,την αδιαφορια κ τον εγωισμο του :twisted:

kuria

Παράθεση από: "barby"τι ανταλλαγη θα εκανα?Μα το φιλοτιμο,την αληθεια μου κ προπαντων την αγαπη μου με το ψεμμα,την αδιαφορια κ τον εγωισμο του :twisted:

λεγε με παλιοπαιδο, λεγε με αλητη, κλπ κλπ... μα μη με λες αδιαφορο και παλιοεγωιστη...    :P

Sotis

Παράθεση από: "kuria"αν μπορουσες να ανταλλαξεις κατι δικο σου με κατι δικο μου ( φυσικο γνωρισμα, κατασταση, υλικο αγαθο κλπ... ) τι θα διαλεγες;
δεν  εχω  κατι  να  ανταλλαξο...μαζι  σου  γιατι  αυτα  που  εχω   τα   εχεις  και  με  το  παραπανω..μαρακι  μου... :D  :D  :D  :oops:  :oops:

eye_

an epairna to xamogelo sou ti 8a eprepe na dwsw?

kuria

Παράθεση από: "eye_"an epairna to xamogelo sou ti 8a eprepe na dwsw?

μια ματια σου ισως;

eye_

8es na kleisw to deksi i to zervo to mati??? xoxo!! ]

kuria

οποιο θες εσυ... και οι δυο ματαρες σου ειναι υπεροχες!!!!!      :hug2:

Nikos28

Εγώ θα έπαιρνα το χρώμα των ματιών σου...

Τώρα, για το τι θα σου έδινα... δεν ξέρω, πάρε εσύ ό,τι θέλεις!  :wink:

minoraki

εγω παλι ετσι οπως ειδα τον τιτλο του θεματος "ανταλλαγη"....στο μυαλο μου ηλθε η ανταλλαγη πυρων.....

cuba

antalagh pyron ali8inon h lektikon pyron minoraki?

kuria

το συγκεκριμενο θεμα δεν εχει καμια σχεση με κονταροχτυπηματα cuba και minoraki μου... αυτα μπορειτε να τα βρειτε σε ενα απο τα πολλα αλλα θεματα που εχουν τεθει...
και τωρα που διευκρινιστηκε οτι δεν προκειται για ανταλλαγη πυρων μηπως να συνεχιζαμε το παζαρεμα;     :wink:

kuria

Παράθεση από: "Nikos28"Εγώ θα έπαιρνα το χρώμα των ματιών σου...    :arrow:  ποια απ' ολες τις αποχρωσεις γλυκε μου;

Τώρα, για το τι θα σου έδινα... δεν ξέρω, πάρε εσύ ό,τι θέλεις!  ]αυτη η σιγουρια σου οτι δε θα καταχραστω την ελευθερη προσφορα σου, πολυ μου αρεσει...     [/color]:wink:  

spellbound

προβληματιστηκα...

ανευ ανταλλαγης εγω σου προσφερω την αδολη αγαπη μου  ]

559 Επισκέπτες, 0 Χρήστες