Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 320
  • Total: 320

τι θα θελατε να κανετε τωρα??

Ξεκίνησε από araxnoula, Μάρτιος 19, 2006, 02:12:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Που να με δεις από κοντά πως κοκκινίζω  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Παράθεση από: "jcdenton"Θα ήθελα να κάνω διδακτορικό και να διδάξω στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
τζει σι....με ολη την εκτιμηση που σου εχω....δεν βλεπω να πραγματοποιεις την επιθυμια σου.....με το τσατ και το φορουμ καθηγητες δεν γινομαστε.....ανοιγουμε και κανα βιβλιο καποια στιγμη..... :evil:

pingo

Εγώ θέλω να πάω σπίτι μου και να κουκουλωθώ...δεν είμαι και πολύ καλά :cry:  :cry:

jcdenton

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "jcdenton"Θα ήθελα να κάνω διδακτορικό και να διδάξω στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
τζει σι....με ολη την εκτιμηση που σου εχω....δεν βλεπω να πραγματοποιεις την επιθυμια σου.....με το τσατ και το φορουμ καθηγητες δεν γινομαστε.....ανοιγουμε και κανα βιβλιο καποια στιγμη..... :evil:

οτι χρωστάω από μαθήματα το ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά. Το ότι είναι στριμένος καθηγητής, δεν οφείλεται στο διάβασμά μου. Στα υπόλοιπα μαθήματα έχω μ.ο. βαθμολογίας 8.81, οκ?
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Anonymous

Παράθεση από: "minoraki"τζει σι....με ολη την εκτιμηση που σου εχω....δεν βλεπω να πραγματοποιεις την επιθυμια σου.....με το τσατ και το φορουμ καθηγητες δεν γινομαστε.....ανοιγουμε και κανα βιβλιο καποια στιγμη..... :evil:

Καλά τα λες Μινοράκι μου!!!
Έτσι να μαλώνουμε κιόλας για το καλό τους.
Βασίλη, στρώσου λέμεεεεεεεεεε!!!!

xhmeia

tzei si μηπως να του ριξετε στο πλαϊ καμια ομορφουλα να ξεστραβωθει μπας και δειτε κ σεις ασπρη μερα ?:P
ου μπλεξεις με στριντζα ανθρωπο κ ειδικα καθηγητη

Anonymous

θα ήθελα να ήμουν σε μια εξωτική παραλία
(και στην Πελοπόννησο να ήμουν δεν με χάλαγε)
αραχτή σε μια ξαπλώστρα
με ένα ποτήρι ice tea ροδάκινο στο ένα χέρι
και στα πόδια μου να σκάει το κυματάκι...

κάθε τέτοια εποχή έχω πάντα την ίδια σκέψη :sunny:

Moody

Θα ήθελα να είμαι στη Μάνη -  σε ένα ξενοδοχείο που δεν θα σας πω από εδώ μέσα -  και να κοιτώ το πέλαγος.....

minoraki

:roll: θελω το ναυπλιακι μου.....το πεθυμησα παρα πολυ.....και με αυτη την μουχλα του καιρου αιντε να δουμε ποτε θα το ξαναδω..... :(

xhmeia

να ημουν στη θαλασσα , να περπατουσα ξυπολητη στην αμμουδια, να μιλησω μαζι της,  να χαθω στο απεραντο της..............

jcdenton

Παράθεση από: "xhmeia"tzei si μηπως να του ριξετε στο πλαϊ καμια ομορφουλα να ξεστραβωθει μπας και δειτε κ σεις ασπρη μερα ?:P
ου μπλεξεις με στριντζα ανθρωπο κ ειδικα καθηγητη

Αν το κάνουμε, θα κοιμηθεί με την ομορφούλα, θα της βάλει 10 σε όλα τα μαθήματά του και εμείς, απλά, θα συνεχίσουμε να τα χρωστάμε
Ross Perot (1930 - ...)

xhmeia

ουχί φοιτήτρια παιδί μου  :P  :P  :P

fmas

Τίποτα...... Να είμαι αραχτός κάπου....

Ποιός πάει για μάθημα γμτ.......

Nikos28

Εγώ θα ήθελα να' μουν σε κάποιο μυστηριώδες, ορεινό ή ημιερημικό μέρος και να έψαχνα για τον τάφο του Μεγαλέξανδρου... μαζί με μια γυναίκα που θα είχε την ίδια τρέλα με μένα!   :roll:

Ιστορίες γι' αγρίους, δηλαδή...  :lol:

320 Επισκέπτες, 0 Χρήστες