Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 321
  • Total: 321

τι θα θελατε να κανετε τωρα??

Ξεκίνησε από araxnoula, Μάρτιος 19, 2006, 02:12:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Θέλω να πάω στη Χίο...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Bijoux

Παράθεση από: "Nikos28"Εγώ θα ήθελα να' μουν σε κάποιο μυστηριώδες, ορεινό ή ημιερημικό μέρος και να έψαχνα για τον τάφο του Μεγαλέξανδρου... μαζί με μια γυναίκα που θα είχε την ίδια τρέλα με μένα!   :roll:

Ιστορίες γι' αγρίους, δηλαδή...  :lol:

αχα!!

μ αρέσουν τα άγρια :P

spellbound

τι θα θελα να κανω???

μαλλον σεχ ]

Sophia

Θα θελα΄να ήταν σίγουρα Ιούλιος (για να έχω τελειώσει και με κάτι υποχρεώσεις!) να κάνει ζέστη του θανατά και να είμαι σε μια από τις φοβερές ερημικές παραλίες των Πεταλιών αραχτή με τους φίλους μου και παίζω ρακέτες να πίνω μπήρες και να κολυμπάω στα γαλαζοπράσινα νερά!

Ουφ!

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Εγώ θα ήθελα να' μουν σε κάποιο μυστηριώδες, ορεινό ή ημιερημικό μέρος και να έψαχνα για τον τάφο του Μεγαλέξανδρου... μαζί με μια γυναίκα που θα είχε την ίδια τρέλα με μένα!   :roll:

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣ
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣ
ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΜΕΝΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΤΓΚΡΙΝΕΙΣ
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ
ΓΙΑ ΤΑΦΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩ
ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:
 :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:

kaith

να ημουν καπου ψηλα σε ενα βουνο ας πουμε ωστε να μπορουσα να φωναξω τοσο δυνατα και να μην ενοχλουσα κανεναν

Moody

Να έπινα τον καφέ μου σε μια παραλία ήσυχη με βαρκούλες, ψαράδες ολόγυρα και...όπως έγραψε κάπου ο Λαμπροκράτης...το τι θα έκανα με τους ψαράδες , είναι αδύνατον να το περιγράψω σε ένα φόρουμ ]

gb1000

Παράθεση από: "black_velvet"
Θέλω να πάω στη Χίο...

Στα μελίωτικα να τρως?

jcdenton

Θα ήθελα να έχω μια βδομάδα χωρίς να κάνω τίποτα.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Nikos28

Παράθεση από: "Moody"Να έπινα τον καφέ μου σε μια παραλία ήσυχη με βαρκούλες, ψαράδες ολόγυρα και...όπως έγραψε κάπου ο Λαμπροκράτης...το τι θα έκανα με τους ψαράδες , είναι αδύνατον να το περιγράψω σε ένα φόρουμ ]

Πώς φαίνεται ότι είσαι ψαράκι στο ζώδιο!  :lol:  :lol:

Ναι, αλλά δε μας λες... τι είναι οι ψαράδες; Ξανθοί, γαλανομάτηδες, κοκκινομάλληδες ή μελαχρινοί;

Πρόσεξε τι θα πεις, γιατί θα βγάλω πόρισμα για τα σώψυχά σου!
 :wink:

spellbound

σπελλ... πρωην γκικκ.... κανει μοκο  (για μια φορα στη ζωη της!)

riaghul

σίγουρα σε κάποιο τέτοιο μέρος θα είναι ο τάφος του...

κι εγώ αυτό θέλω

:)

jcdenton

Να πάρω αγκαλιά το μαξιλάρι μου και να οργιάσω στον ύπνο
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

chriastina

Παράθεση από: "spellbound"σπελλ... πρωην γκικκ.... κανει μοκο  (για μια φορα στη ζωη της!)

απίστευτο κι όμως αληθινό!!!!!!!

321 Επισκέπτες, 0 Χρήστες