Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 460
  • Total: 461
  • Leon

Το βραδυνό σας μήνυμα μόλις έφτασε. Δεν θα το διαβάσετε;

Ξεκίνησε από aiollus, Μάρτιος 22, 2006, 03:27:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Το βραδυνό σας μήνυμα μόλις έφτασε. Δεν θα το διαβάσετε;

Είναι αργά, βράδυ, μόλις μπήκατε στο a33- και η μέρα σας δεν πήγε και τόσο καλά-.

Καθώς το site αρχίζει να σχηματίζεται στην οθόνη σας, πρώτα το γκρίζο φόντο, μετά οι διάφορες εικόνες, εσείς κοιτάτε μισοαφηρημένοι μέχρι να ¨φορτώσει¨...
Ομως το μάτι καιροφυλακτεί στη αρηστερή πλευρά και να, το μαγικό  πλαίσιο εμφανίζεται: Εχετε ... προσωπικά μηνύματα...

Αλήθεια, τώρα, σήμερα το βράδυ, που μπήκατε μέσα μόλις, τι μήνυμα λαχταράτε να σας περιμένει;
Από ένα φίλο που τον έχετε χάσει από καιρό;
Από κάποιον που του έχετε εκμυστιρευτεί κάτι που σας βασανίζει και περιμένετε την απάντησή του σαν σανίδα σωτηρίας;
Απ΄το ¨πρόσωπο¨ που τόσο καιρό προσπαθείτε να το κάνετε να δεχτεί να βγείτε ραντεβού, δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό σας;
Απο τη σχέση που κάνατε εδώ μέσα και δεν πάει και τόσο καλά πια και εσείς θέλετε μια απάντηση ότι δεν είναι έτσι;
Ενα σωρό πράγματα μπορεί να περιέχει το μαγικό κουτάκι...

Νατο, εμφανίστηκε.
Ανοίξτε το, μπορεί να περιέχει κάτι αναπάντεχα καλό- το έχουν αυτό τα μαγικά κουτάκια-.
Αλλά και κανένα καλό νέο να μην περιέχει, μπορεί και κάτι κακό, δεν πειράζει, αύριο θα ξαναβγεί πάλι στη δεξιά πλευρά της οθόνης, γεμάτο μυστήριο μέχρι να ανοιχτεί!
Λοιπόν;
Θα το ανοίξετε;
Τι έχει μέσα;
Τι θα θέλατε να έχει μέσα;
Τι λαχταράτε;

minoraki

εγω προσωπικα περιμενα να μου στειλει ή το παπι ή ο κωστακης ή ο σαμμερ οδηγιες για το πως θα βαλω μια καινουρια φωτογραφια στο αβαταρ μου.....τελικα πηρα τηλεφωνο τον κωστή και μου εδωσε τα φωτα του.....μεγαλε κωστή μου...νασαι καλα.....φιλια πολλα και απο εδω και τα χιλια ευχαριστω μου!!!!! :D

Anonymous

Εγω πάλι δεν περιμένω μήνυμα...  ]

spellbound

Θα το ανοιξω αμεσως.... τρελλαινομαι για μηνυματα αλλως τε.

και θελω να εχει κατι ευχαριστο, κατι που να με κανει να χαμογελασω, κατι γλυκο.... κατι..

Sara

Ειιιιιι!!!! spellbound!!!
[size=18]Aσ'το κάτω!!ΑΥΤΟ το μηνυμα το περιμένω εγώ!![/size] :lol:

spellbound

Παράθεση από: "Sara"Ειιιιιι!!!! spellbound!!!

[/b]

spellbound

ψιτ, [size=18]η [/size]κεφαλή   (τς τς... μοι μαι  παρησ  κε γηα ανωρθωγραφοι :P )

Bijoux

έχω να καταγγείλω πως το φόντο του α33 αιολους
δεν είναι γκρι αλλά ούτε φορτώνει  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

μνμ χμχμχμ μόνο το τελευταίο θα μαρτυρήσω
γιατί έτσι με βολεύει

από την πολλυ :)

Anonymous

Βασουλίνο μου.... κάνουμε και τέτοια ???
 ]

Bijoux

τι τέτοια;

εγώ αποδέκτης είμαι...δόξα το θεό η θυρίδα δέχεται μειλ

μόνο μην με ρωτήσεις τι μειλ...

από όλα ουφφφ

Anonymous

Κοίτα που είμαι περίεργη και θα ρωτήσω... ]

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Λοιπόν... μια και μιλάμε για ''μυστηριώδη'' μηνύματα, θα κάνω μια απλή ερώτηση:

Φανταστείτε ότι είστε ελεύθερες-οι (άνευ σχέσεως, εννοώ) και μια ωραία βραδιά δέχεστε ένα μήνυμα απο κάποιον/α άγνωστο/η, με το οποίο σας εκφράζει ευγενικά την επιθυμία του/της να σας γνωρίσει. Δια τούτο δε, σας προτείνει μια συνάντηση σε κάποιο μαγαζί/μέρος της επιλογής σας...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

Πείτε μου- με το χέρι στην καρδιά...
 :wink:

spellbound

Με το χερι στη καρδια λοιπον,  και εφ οσον ειναι αγνωστος....

ουτε μια στο εκατομμυριο Νικολα μου,

ΟΥΤΕ ΜΙΑ  ]

minoraki

νικολα μια διευκρινιση pls.....εμεις δεν τον γνωριζουμε.....ΟΚ?......αυτος μας γνωριζει???? :roll:

διοτι εαν δεν μας γνωριζει εξ οψεως, απλως αυτο που θα κανω ειναι τα παρω μια φιλη ή φιλο μου, να παω στο διπλανο ή παραδιπλανο τραπεζακι και να κοψω κινηση...... :D  :D

jcdenton

Εγώ περιμένω ΙΜ αλλά όχι το βράδυ. Πρωινές ώρες. Πειράζει;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

460 Επισκέπτες, 1 Χρήστης