Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 380
  • Total: 380

Η διαδικασια να αλλαζεις την μνημη

Ξεκίνησε από Atma, Απριλίου 29, 2004, 01:33:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

και δεν μιλαμε για την μνημη του η/υ μας
αλλα για την μνημη του εγκεφαλου μας.

Η τεχνολογια μας εχει προχωρησει τοσο πολυ
οπου με τα καταλληλα τσιπακια σε διαφορες μεριες του εγκεφαλου
μας μπορουν οχι μονο να την διαβασουν αλλα και να την αλλαξουν

Ετσι μπορεις να διωξουν συναισθηματα οπως ο θυμος η λυπη η καταθλιψη και ολα εκεινα που σε κανουν αδυναμο
να σου εμφυτεψουν γνωσεις
να σε κανουν υπερανθρωπο ή σουπερ ανθρωπο
ακομη και στρατιωτη εκτελεστη.

ευλογια ή καταρα?

galileo001

και μετα θα σου λενε κανε ενα restart (κοινως πεσε για υπνο )
κανε delete κοινως ξεχασε το δεν πειραζει
κανε refresh κοινως για θυμησου καλα
στειλε ενα smiley χαμογελατε ειναι μεταδοτικο
και μετα χρειαζεσαι ενα service κοινως μια επισκεψη στον γιατρο
ο τεχνικος θελει πολλα κοινως ο γιατρος θελει φακελακι
και στο τελος θα σε στειλουν για ανακυκλωση κοινως παρεα με τα ραδικια

καταρα καταρα καταρα

Anonymous

Η μνήμη του ανθρώπινου εγκεφάλου έχει ορισμένες ιδιότητες που θα αργήσουν πολύ να τις αποκτήσουν οι τεχνικές μνήμες

Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην δυνατότητα που έχει ο εγκέφαλος μας όλα τα δεδομένα που μπαίνουν μέσα του κάθε δευτερόλεπτο μέσα από τις 5 αισθήσεις του να ξεχωρίζει τι παει στο συνειδητό τι στο υποσυνείδητο και τι στο ασυνείδητο

Σκεφτείτε ότι κάθε στιγμή βλέπουμε με τα μάτια μας εικόνα video (πολύ μεγάλης ανάλυσης) Ήχο με τα αυτιά μας (στερεοφωνική λήψη) γεύση, όσφρηση αφή ζέστη κρύο κ.λ.π.

Σκέψεις, αποφάσεις επιλογές ακόμα και το απλό περπάτημα η το απλό γεγονός να πιάσουμε να πιούμε ένα ποτήρι νερό
Αν όλα αυτά με την ανάλυση που τα συλλαμβάνουμε μπορούσαμε να τα σώσουμε σε ένα σκληρό δίσκο πιστεύω ότι και 100Giga σκληρό δίσκο να βάζαμε θα γέμιζε σε 15 λεπτά μόνο

Οπότε το μυαλό μας έχει αυτή την υπέροχη δυνατότητα να ξεχνάει τα επουσιώδη και ασήμαντα ή πιο συγκεκριμένα να τα μεταφέρει στο ασυνείδητο ή στο υποσυνείδητο μας και το οποίο φυσικά με τον χρόνο αλλάζουν κατηγορίες αρκετά που ήταν στο υποσυνείδητο να πανε στο ασυνείδητο.
Όπως και να επαναφέρει στην μνήμη όταν χρειαστεί κάτι με διάφορους τρόπους

Δηλαδή η μεγάλη του αξία είναι να μπορεί να ξεχνάει και η ακόμα μεγαλύτερη είναι να μπορεί να ξαναθυμάται ότι είχε ξεχάσει έχοντας χρησιμοποιήσει την μνήμη ως εμπειρία, γνώση η και άλλες πολλές τεχνικές

:shock:

Βαθμολογητής

Christina:-)

Αυτη τη στιγμή το μυαλουδάκι  μου, είναι κιμάς...απο το πρωί στη δουλειά εμπρός στο υπολογιστή! Δεν έχω μνήμη, το μόνο που θυμάμε ειναι ο δρόμος για το κρεββάτι μου....αχ... :cry:

και τη θέση του ψυγείου,που σκοπεύω να επισκευτώ και να τιμήσω....

toulouz

Atma έχεις διαβάσει το "Πές πως ήταν όνειρο"? Το διαβάζω τώρα και μιλάει ακριβώς για αυτό, ένα μυαλό απαλλαγμένο από συναισθήματα με ασύλληπτη την ικανότητα μάθησης, συγκέντρωσης και αντίληψης!
Οπότε ας ελπίσουμε να έχει δίκιο ο Κώστας και η επιστήμη να αργήσει πολύ να το επιτύχει.

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Κι ούτε καν να θυμάσαι τον Φον Άλτζ...  :mryellow:

skou70

pwwwww re gmt kai egw pou nomisa oti einai odhgos na allaksw ti RAM giati pali sernetai to rimadomixanima ... alithia na valw 2 giga i mipws 4 ? :roll:

kuria

εμ στα λεγα εγω skou μου... βαλε απο την αρχη καμποσα Tera να χεις τη μνημη σου ησυχη...  :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

380 Επισκέπτες, 0 Χρήστες