Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 613
  • Total: 613

Τελικός ULEB Cup

Ξεκίνησε από jcdenton, Μάρτιος 30, 2006, 11:45:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του ULEB Cup, επικρατώντας στον ημιτελικό της Χέμοφαρμ. Ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα στη Κροατία (είχε χάσει με 3 πόντους διαφορά) κερδίζοντας με 5 πόντους. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και χρειάστηκε πολύ ψυχραιμία και αρκετή δόση τύχης από τους παίκτες του Άρη για να κάμψουν την Χέμοφαρμ αφού οι Κροατική ομάδα εμφανίστηκε "διαβασμένη" και κάμφθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα, στη τελευταία επίθεση των παικτών του Άρη. Όλοι περιμένουμε την ομάδα του Άρη να γυρίσει με το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Δυστυχώς η αγαπημένη μου ομάδα δεν τα κατέφερε να κατακτήσει το Τρόπαιο του Uleb Cup και παράλληλα να πάρει το εισιτήριο για την Euroleague.... Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα, στο γήπεδο του Chalerol που θύμιζε λίγο από Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλθρο (Palais de Sports) με 5000 οπαδούς του Αυτοκράτορα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου το σκορ ήταν κοντά καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Άρη κάμφθηκαν στα τελευταία 5 λεπτά του 4ου δεκαλέπτου επηρεασμένοι από τα ομαδικά Foul και την Αστοχία τους (σπάσαν τα καλάθια στην κυριολεξία) δώσαν την Ευκαιρία στην ομάδα της Ντιναμό Μόσχας να ανοίξει την διαφόρα.....

Δεν πτοούμαστε όμως.....

Κιτρινόμαυρη Μαστούρα είσαι εσύ, Αρειανάρα Αρειανάρα μια ζωή... Όπου παίζει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός γιατί Άρη μου δεν γίνεται αλλιώς.....

jcdenton

Το 3 στα 3 του Άρη έγινε 3 στα 4.
Ross Perot (1930 - ...)

purple

Den mporoysa na koimithw apo tin stenoxwria moy...

jcdenton

:24::24::24::24::24: Σωκράτη για να είμαι ειλικρινής, ούτε κι εγώ, αλλά,,, μην το λες δυνατά :24::24::24::24::24:
Ross Perot (1930 - ...)

613 Επισκέπτες, 0 Χρήστες