Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 331
  • Total: 331

Γαλλικό μοντέλο

Ξεκίνησε από jcdenton, Μάρτιος 30, 2006, 12:01:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Θέλουν να μας περάσουν το μοντέλο της Γαλλίας. Οι νέοι δεν θα έχουν εργασιακά δικαιώματα και καταλήγουν έρμαια στις επιθυμίες των κεφαλαιούχων. Εσείς τι πιστεύεται;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

aiollus

Εγω ειμαι μαζι τους και αν χροιαζοταν θα κατεβαινα και στους δρομους ας μην ειμαι φοιτητης.
Πρεπει να γινει συνηδηση ολων οτι δεν πρεπει να διαπραγματευοντε τα κεκτημενα των εργαζομενων.
Και φυσηκα αυτο δεν αφορα μονο τους Γαλλους αλλα ολο τον κοσμο.
Η αρχη ειναι απο εκει αν πετυχη αυτο που πανε να περασουν θα γινει σε ολη την Ευρωπη και οχι μονο.
Εμπρος λοιπον στον αγωνααααααα!!!!

jcdenton

Δυστυχώς τα κεκτημένα πρέπει να υπερασπίζονται καθημερινά.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κινητοποίησης από την ναολαία της Ελλάδας, σε περίπτωση υιοθέτησης του Γαλλικού μοντέλου. Όλοι στους δρόμους
Ross Perot (1930 - ...)

nerevar

an omos kataklistoyme apo soydika montela den tha peirazei katholoy

Brasidas

MERIKES FORES OTAN AKOYW GIA MONDELA MOU ERXETE APO MONO TOU STO MYALO TO
FONI BOONTOS EN TH ERIMO

H' OPWS SOSTA LEGETE

rain

[ot user="jcdenton" post="120587"]Θέλουν να μας περάσουν το μοντέλο της Γαλλίας. Οι νέοι δεν θα έχουν εργασιακά δικαιώματα και καταλήγουν έρμαια στις επιθυμίες των κεφαλαιούχων. Εσείς τι πιστεύεται;[/ot]

Χάσαμε το μοντέλο ΟΕΟΟΟΟ

jcdenton

[quote user="rain" post="336838"][ot user="jcdenton" post="120587"]Θέλουν να μας περάσουν το μοντέλο της Γαλλίας. Οι νέοι δεν θα έχουν εργασιακά δικαιώματα και καταλήγουν έρμαια στις επιθυμίες των κεφαλαιούχων. Εσείς τι πιστεύεται;[/ot]

Χάσαμε το μοντέλο ΟΕΟΟΟΟ[/quote]

Αμ δεν το χάσαμε rain. Μας την πέσανε από παντού & μας φάγανε λάχανο. Τελικά πόσο μεγάλος οικονομολόγος είμαι; Είχα προβλέψει χροοοοοοοοοοοοοοοοοοόνια πριν την κρίση!
Ross Perot (1930 - ...)

pixie

[quote user="jcdenton" post="366146"]Τελικά πόσο μεγάλος οικονομολόγος είμαι; Είχα προβλέψει χροοοοοοοοοοοοοοοοοοόνια πριν την κρίση![/quote]

Με τρομάζεις... έχεις ξεπεράσει ακόμα και τους μελλοντολόγους [Χορταρέα και λοιπούς]... :shock:  :mryellow:

jcdenton

pixie έχω & μαγική σφαίρα  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Να σου πω το μέλλον σου, να σου πω το ριζικό σου;
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

πε με το δικό μου  :oops:

pixie

[quote user="jcdenton" post="366173"]pixie έχω & μαγική σφαίρα  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Να σου πω το μέλλον σου, να σου πω το ριζικό σου;[/quote]

Βεβαίως! Πάσα προσφορά δεκτή, με τη λέξη ''μάγια'' έχω πολύ καλή σχέση... ;-)  :mryellow:

jcdenton

katinaki μεγάλο δρόμο θα διαβείς (για Ερμού το κόβω, για ψώνια θα πας!). Ένα Κ θα γνωρίσεις. Επαγγελματικές εξελίξεις μέσα στον Μάιο βλέπω  :mryellow:

pixie σε βλέπω στην Αριστοτέλους με παρέα, καφεδάκι & πολλά γλυκάκια. Μια πίκρα βλέπω, που όμως θα περάσει σύντομα. Οικονομική ανάταση ως τα τέλη του Ιουνίου  :mrorange:
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

[quote user="jcdenton" post="366217"]katinaki μεγάλο δρόμο θα διαβείς (για Ερμού το κόβω, για ψώνια θα πας!). Ένα Κ θα γνωρίσεις. Επαγγελματικές εξελίξεις μέσα στον Μάιο βλέπω  :mryellow:

[/quote]

:lol:  :lol:  :lol:  μου 'φτιαξες τη μέρα! να σαι καλά :smile:

331 Επισκέπτες, 0 Χρήστες