Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 596
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 595
  • Total: 595

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Ξεκίνησε από kuria, Μάρτιος 31, 2006, 11:06:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

[size=18]ειμαι πραγματικα συγκινημενη που δυο απο τα πλεον αξιολατρευτα για μενα παιδια καταφεραν οχι απλα να διατηρησουν ανεπαφη τη σχεση τους αλλα και να ειναι πλεον ετοιμα να την επισημοποιησουν...
ευχομαι ολοψυχα καθε ευτυχια γιατι τους αξιζει...
 [/size]   :hug2:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και εγω το ιδιο !!!

τα καλυτερα για σας απο μας!!!!!!!!!   (αντε να μαθουμε/νε  και ποιοι ειστε καμαρια μας!!!!)

]

kuria

η σαλονικη ζευγαρωσε επιτυχημενα με την αθηνα κανοντας κουμπαρια με πειραια...  μονο αυτο μπορω να πω...   [size=24]να μας ζησουν!!![/size]  

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
εκπλοσσομαι.....αλλά ευχαριστα :D  :D  :D .....να ζησουν να ευτυχησουν και καλους απογονους.....
 :arrow: αλλά ποιο ειναι βρε παιδι μου???? :roll:  :roll:  :roll:
τστστστστστστστστσ τι γινεται πισω απο την πλατη μας και δεν παιρνουμε ειδηση...... :?  :?

Jezebell

Εγω εμαθα και πρπ να πω πως παρολο που το εκρυβαν επιμελως τοσο καιρο η αγαπη δεν κρυβεται και χαιρομαι που αποφασισαν και να το πουν αλλα και να το επισημοποιησουν. Αυτη η ευτυχια αξιζει και στα 2 παιδια κι εγω ειδικα τα αγαπαω πολυ.
Αχχχχ αιντε και στα δικα μας οι ανυπαντρες :lol:  :P

chriastina

κάτι είδαν τα ματάκια μου χθες στο τσατ
και πάρα πολύ το χάρηκα!!!!!!!!

[size=18]ΑΣΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

[size=18]συγχαρητήριαααααααααα[/size]

kuria

μηπως να αφηναμε τα μπραβο και τα συγχαρικια κατα μερος και να παιρναμε κανα κατωσεντονο, κανα πιατικο, καμια φοντανιερα εστω... σπιτικο ανοιγουν τα παιδια...    

fmas

Παράθεση από: "kuria"μηπως να αφηναμε τα μπραβο και τα συγχαρικια κατα μερος και να παιρναμε κανα κατωσεντονο, κανα πιατικο, καμια φοντανιερα εστω... σπιτικο ανοιγουν τα παιδια...    

Απαγορεύται αυστηρώς και δια ροπάλου οποιοδήποτε δώρο........ Ήδη μας τα ετοιμάζουν οι δικοί μας... Αν θέλετε κάτι αποκλειστικά και μόνο στον Γάμο.....

Από εσάς θέλουμε μόνο τις ευχές σας στις 25 του Απρίλη το βράδυ στο μαγαζί του Ελευθέριου...........

Κουμπάρα μας φυσικά και θα αναλάβει η kuria..... Νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη για κουμπάρα.......

Μαμά, Πολλίτσα, Σταυρούλα και Χριστινάκι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.... Την αγαπημένη μου θα την δείτε από κοντά........

spellbound

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "kuria"μηπως να αφηναμε τα μπραβο και τα συγχαρικια κατα μερος και να παιρναμε κανα κατωσεντονο, κανα πιατικο, καμια φοντανιερα εστω... σπιτικο ανοιγουν τα παιδια...    

Απαγορεύται αυστηρώς και δια ροπάλου οποιοδήποτε δώρο........ Ήδη μας τα ετοιμάζουν οι δικοί μας... Αν θέλετε κάτι αποκλειστικά και μόνο στον Γάμο.....

Από εσάς θέλουμε μόνο τις ευχές σας στις 25 του Απρίλη το βράδυ στο μαγαζί του Ελευθέριου...........

Κουμπάρα μας φυσικά και θα αναλάβει η kuria..... Νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη για κουμπάρα.......

Μαμά, Πολλίτσα, Σταυρούλα και Χριστινάκι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.... Την αγαπημένη μου θα την δείτε από κοντά........

Βρε, εσυ τα κανονιζεις χωρις τη μανα σου ??? Πιτου σου αχαιρευτε!!!
Και 25/4 εγω θα ειμαι πολυ μακρια !!! ]

fmas

Λοιπόν επειδή το πράγμα έχει αρχίσει και σοβαρεύει άγρια και επειδή ξεκίνησε σαν μία πλάκα μέσα στο chat να σας πω ότι ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ να αρραβωνιαστώ.... Αυτό έλειπε :).

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και συγγνώμη....

Fmas

Anonymous

Και ποιος σου είπε ότι το πιστέψαμε???
Η κοπέλα Δόξα το Θεό έχει μυαλό.. εσένα θα διάλεγε???
]

kuria

βρε οταν σας λεω εγω για το κληρονομικο μου χαρισμα... εσεις γελατε...   :wink:

spellbound

μηπως να θεταμε το ...τελος καλα ολα καλα .... σε γενικο επιπεδο????

]

ενοχλω??? ]

595 Επισκέπτες, 0 Χρήστες