Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 258
  • Total: 259
  • Leon

ΕΝΑ ΨΕΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 01, 2006, 12:13:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

barby

[size=24][/size]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ

apol

kuria

σημερα πυροβολησα 5 κουνουπια και 12 σκνιπες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

αποφασισα  να  ζησω   για  παντα στο...

bousoulitsas

Egw den lew psemmata eimai kalo paidiiiiiiiiiiii :P  :twisted: :P  :twisted:

barby

[size=24][/size]ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ?ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΘΑΤΑΝ ΨΕΜΜΑ

kuria

αυτο το 3ημερο περασα υπεροχα!!!!!!!!
κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...  κοιμηθηκα... κοιμηθηκα...

tristana

Κοιμάμαι 24 ώρες το 24ωρο!!!

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η ΚΥΡΙΑ!!!  :lol:

kuria

chriastina

μόνο 7 μέρες διακοπές είναι όσο χρειάζομαι να ξεκουραστώ......

kuria

δεν ξαναπαιζω με κανεναν...

kuria

το βιταμ σοφτ φανταζει ατσαλι μπροστα μου...

SoRta_FaiRytALe

Ειμαι η Ιωαννα και ειμαι καλα εκοψα τα ναρκωτικα  :shock:  :shock:  :P  :P  :P  :P

kuria

κι εκει που βαραιναν τα βλεφαρα μου κι ημουν ετοιμη να παραδωθω σε ονειρα χρωματιστα χτυπαει το κουδουνι... πεταω ενα κοκκινο μεταξι πανω στο σκουροχρωμο κορμι μου κι ανοιγω δειλα την πορτα... ηταν εκεινος κρατωντας στα δυνατα του χερια ενα τεραστιο μπουκετο... μοσχοβολουσε το σπιτι ολοκληρο... κοιταχτηκαμε στα ματια και νιωσαμε τα υγρα μας να τρεχουν ανεξελεγχτα... περιττο να σας πω οτι πλακωθηκαμε στα ορθια και δεν αφησαμε σουβλακι για σουβλακι στο μπουκετο...
ηταν πραγματικα αλλο ενα υπεροχο βραδυ...

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "kuria"κι εκει που βαραιναν τα βλεφαρα μου κι ημουν ετοιμη να παραδωθω σε ονειρα χρωματιστα χτυπαει το κουδουνι... πεταω ενα κοκκινο μεταξι πανω στο σκουροχρωμο κορμι μου κι ανοιγω δειλα την πορτα... ηταν εκεινος κρατωντας στα δυνατα του χερια ενα τεραστιο μπουκετο... μοσχοβολουσε το σπιτι ολοκληρο... κοιταχτηκαμε στα ματια και νιωσαμε τα υγρα μας να τρεχουν ανεξελεγχτα... περιττο να σας πω οτι πλακωθηκαμε στα ορθια και δεν αφησαμε σουβλακι για σουβλακι στο μπουκετο...
ηταν πραγματικα αλλο ενα υπεροχο βραδυ...

ΛΟΛ ΜΩΡΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ  ]

258 Επισκέπτες, 1 Χρήστης