Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 262
  • Total: 262

ΕΝΑ ΨΕΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 01, 2006, 12:13:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

επιτελους καταφερα να αποστασιοποιηθω απο ολα μου τα προβληματα... καταφερα να εκτοπισω τα πρεπει και να αφοσιωθω ολοκληρωτικα στα θελω μου...

πες μου και εσυ το δικο σου ψεμα... σιγουρα δε θα σε κατηγορησω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos28

Μ' εμένα συμβαίνει το εκ διαμέτρου αντίθετο: Επιτέλους, αποστασιοποιούμαι απο τα θέλω μου και, σιγά σιγά, αφοσιώνομαι σε κάποια πρέπει που, εδώ και καιρό, είχα παραμελήσει...

:wink:

kuria

να χαρω εγω τους υπερμαχους της ειλικρινειας... ουτε ενα τοσο δα ψεματακι δεν μπορουν να σκαρωσουν για πλακιτσα... φτου σας βλασταρια μου...

Jezebell

Οτι επιτελους πιστευω οτι μου λενε και ειμαι δεδομενη επισης ειμαι πολυ ερωτευμενη και θελω οπωσδηποτε να παντρευτω αααα και μεσα σε ολα με πληρωνουν 60 ευρω το μαθημα :lol:

chriastina

λοιπόν
 :arrow: οι ειδικοι αποφάσησαν πως είμαι καλά στα μυαλά μου
 :arrow: ξεκόλλησα απο τον ανεκπλήρωτο έρωτά μου
 :arrow: και τέλος κέρδισα το ΛΟΤΤΟ

[size=9]kuria φτάνουν?[/size]

kuria

διακατεχομαι απο εναν ακρατο ερωτισμο...

Sotis

παντρευομαι. τελικα...

febre

[size=18][/size]

Epitelous agorazo spiti sthn biennh ths latinikhs amerikhs, sthn
 oneiremenh kuritiba.
  Palia monokatoikia me terastio khpo kai pisina.
  E re glentia.

minoraki

:arrow: λοιπον εγω αποφασισα να χωρισω, διοτι στη ζωη μου μπηκε ενας υπεροχος αντρας, πολυ μικροτερος μου, ομορφος, πλουσιος που δεν εχει ματια εκτος απο μενα......
 :arrow: μου ηλθε μια αναπαντεχη κληρονομια απο ενα θειο στο αμερικα που πεθανε και ετσι θα μπορεσω να αγορασω το σπιτακι μου στο ναυπλιο....
 :arrow: και οτι ολα τα παιδακια μου ειναι παντρεμενα και ευτυχισμενα και δεν με εχουν πλεον αναγκη :shock: ......και η μεγαλη μου κορη ειναι ηδη εγκυος και σε λιγο θα γινω γιαγια :shock: ......
(υ.γ. το προβλημα δεν ειναι το οτι θα γινω εγω γιαγια.....αλλά το οτι θα κοιμαμαι δια βιου με εναν παππου..... :shock:  :roll:  :evil: )

spellbound

:arrow:   ειμαι τρελλα ευτυχισμενη

:arrow:   παντρευομαι σε ενα μηνα

:arrow:  ειμαι εγγυος στο δευτερο παιδι  :shock:

:arrow:  δεν εχω καμμια αναγκη να δουλευω πλεον

(αυτα προς το παρον!)

minoraki

γιατι εχω την εντυπωση οτι σε αυτο το θεμα καταθετουμε τους ευσεβεις ποθους μας ολοι μας????? :shock:  :shock:  :roll:  :roll:

spellbound

A!

:arrow:  μετακομιζω μονιμα στην Ταιτη

:arrow:  εχω κανει κορμαρα

:arrow:  ειμαι τελειως ηρεμη (ητοι δεν τσακωνομαι με κανεναν)  :lol:  :lol:

(ε, ολο και κατι θα μου ρθει ακομα  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"A!

:arrow:  μετακομιζω μονιμα στην Ταιτη-ναι ε???? και εγω εκει παω....μηπως καλεσαμε την ιδια μεταφορικη εταιρεια???

:arrow:  εχω κανει κορμαρα-καλα δεν χρειαζεται να κανεις κορμαρα...ηδη εισαι.....εγω εχω κορμαρα τωρα :shock:

:arrow:  ειμαι τελειως ηρεμη (ητοι δεν τσακωνομαι με κανεναν)  :lol:  :lol:-βρε συ.....τα ιδια ηρεμιστικα πηραμε?????

(ε, ολο και κατι θα μου ρθει ακομα  :roll:

kuria

σταματησα επιτελους να σκεφτομαι... το μυαλο μου ειναι πλεον σε διαθεσιμοτητα...

Sotis

εχω να  κανω σεξ....14  χρονια...και  κερδισα  το  λοτο  προχτες... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

262 Επισκέπτες, 0 Χρήστες