Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 222
  • Total: 222

ΕΝΑ ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ !!!

Ξεκίνησε από Moody, Απριλίου 05, 2006, 11:04:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Moody

[size=18]Μετά από τις παραινέσεις σας.... σήμερα πάμε για το καινούργιο τεστ.

Λοιπόν...

Καλείστε να περιγράψετε
ένα σπίτι.

Τοποθετείστε το σε ένα χώρο (πχ σε πόλη ή σε εξοχή)  και κάντε μια περιγραφή του εξωτερική.

Σαν να το ζωγραφίζετε σε ένα χαρτί.

Άντε! Καλή αρχή!
[/size]

Moody

Δεν θα μάθω ποτέ να βάζω σωστά τα χρώματα? :evil:  :P  :evil:  :P  :wink:

spellbound

Παράθεση από: "Moody"Δεν θα μάθω ποτέ να βάζω σωστά τα χρώματα? :evil:  :P  :evil:  :P  :wink:

ζητησε απ τους αντμιν να στο διορθωσουν βρε  :wink:
ωχ.. περιγραφη ???

καλα, οταν επιστρεψω απ τις ...."διακοπες" του Πασχα  :P

chriastina

ΝΕΟ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤ!

ευχαριστούμε moodaki :D

Είναι ένα σπίτι στην εξοχή.Από πίσω του υπάρχουν καταπράσινα βουνά(όχι πολύ μεγάλα) και μπροστά του το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Βρίσκεται σε μια σχετικά αραιοκατοικημένη περιοχή και περιβάλεται από διάσπαρτα (και όχι εφήμερα!) σπίτια με τους κήπους τους,τα δεντράκια τους κ.τ.λ. Κανένα από αυτά δεν είναι πολύ μεγάλο,όπως και αυτό δεν είναι.
Το σπίτι: κατάλευκο (για να αντανακλά τον ήλιο),με καμπύλα τελειώματα (όχι γωνίες οι τοίχοι) και έχει σχήμα Π. Στις εξωτερικές πλευρές του Π υπάρχουν μεγάλα παράθυρα με ξύλινα μπατζούρια,στις εσωτερικές πλευρές υπάρχουν μεγάλες μπαλκονόπορτες με ίδια μπατζούρια,βέβαια αυτό που βλέπουμε στην "ζωγραφιά" είναι από ένα παράθυρο στα "πόδια" του Π και τις πέντε μπαλκονοπορτες (από δυο δεξιά και αριστερά και μια στο κέντρο) στις μέσα πλευρές του Π. Το χρώμα όλων είναι πάσινο κυπαρισσί. Στον εσωτερικό χώρο που δημιουργείται από αυτό το σχήμα υπάρχουν πολλά πολύχρωμα φυτά,γκαζόν κάτω,1-2 τραπέζια και οι ανάλογες καρέκλες.Στις βάσεις των τοίχων είναι κι εκεί φυτεμένα λουλούδια,κάπου υπάρχει και μια κόκκινη μπουκαμβίλια που έχει αναρριχηθεί μέχρι το ταβάνι του σπιτιού.Ο χώρος τριγύρω είναι σχετικά μεγάλος με μια χαμηλή περίφραξη που δημιουργείται από θαμνώδη κουρεμένα φυτά και με διάσπαρτα μέσα δέντρα,όχι πολύ ψηλά, οπωροφόρα και μερικές ελιές........

neeeeeeeeext!

minoraki

το σπιτακι μου????

μα το εχω ηδη βρει.....βρισκεται στην αργολιδα, μεσα στον καμπο απο τις λεμονιες, τις πορτοκαλιες και τις βερυκοκιες.....καθως επισης βρισκεται στο δρομο που ενωνει το ναυπλιο με το τολο.....υπεροχο σπιτακι, παλιο χωριατικο, φτιαγμενο ολο απο πετρα.....δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο ή το μοντερνο ή το κραυγαλεο, εχει ομως αυτο το κατι, που καθε φορα που το βλεπω, να δακρυζω.....το καλοκαιρι την μικρη αυλιτσα του την σκιαζει μια περικοκλαδα.....στην εισοδο του σπιτιου με την παλια ξυλινη πορτα, κοιμαται ενα μεγαλο υπεροχο λυκοσκυλο.....πιο διπλα του ειναι ξαπλωμενη νωχελικα μια γκριζα γατουλα, αλλά ο ενας δεν δινει και πολυ σημασια στον αλλον, για τον απλουστατο λογο οτι, εχουν συνηθιζει να ζουν μαζι......οι πορτες του και τα παραθυρα του ειναι βαμμενα μπλε, και ο μικρος ιδιωτικος δρομος που ενωνει το σπιτακι με τον αυτοκινητοδρομο ειναι στρωμενος με χαλικια.....στο ενα ακρο της μικρης αυλης υπαρχει ενα πηγαδι.....ειναι ομως σκουριασμενο και στο μυαλο μου ερχεται η σκεψη οτι θελει βαψιμο.....ακριβως στο πισω μερος του σπιτιου αρχιζει να απλωνεται ο λατρεμενος αργολικος καμπος.....οι μυρωδιες απο τα δεντρα, μου σπανε την μυτη μου.....σκεπτομαι το ηλιοβασιλεμα του καλοκαιριου και την ανατολη της ανοιξης μεσα σε αυτο το υπεροχο τοπιο.....ευχομαι το μικρο σπιτακι μου να βρισκεται και φετος εκει.....ευχομαι καμμια τεχνικη εταιρια, εν ονοματι της αναρχης οικοδομησης να μην τολμησει να κατεδαφισει το ονειρο μου......

Moody

Anonymous

Παράθεση από: "Moody"Δεν θα μάθω ποτέ να βάζω σωστά τα χρώματα? :evil:  :P  :evil:  :P  :wink:

Δεν πειράζει καλή μου.. στο έφτιαξα εγώ.. αλλά αν δεν θέλεις να το ξαναπάθεις...΄να κάνεις πάντα μία προεπισκόπιση και μετά υποβολή... ]

minoraki

:shock:  :shock:  :shock: μουντυ??? γιατι το λες αυτο??? αντιθετα εμενα μου αρεσε παρα πολυ αυτο το τεστ που εβαλες.....και με συγκινησε μαλιστα!!!! :oops: ισως επειδη ειχα ηδη στο μυαλο μου το σπιτακι που τοσο πολυ μου αρεσει....και ηθελα να το περιγραψω!!!!
νασαι καλα!!!!! :)

Anonymous

Το σπίτι αυτό είναι στην εξοχή.
Γύρω γύρω υπάρχουν καταπράσινα χωράφια με λευκές μαργαρίτες και παπαρούνες.
Στην μία άκρη ακούγεται το νερό που τρέχει στο ρυάκι,  το οποίο έρχεται από το βουνό της απέναντι όχθης που είναι γεμάτο με έλατα και ευκαλύπτους.

Το σπίτι έχει δυο ορόφους και σοφίτα.
Τα μπαλκόνια και τα παράθυρα είναι φτιαγμένα από ξύλο.
Στα μπαλκόνια κυριαρχούν χρυσάνθεμα, γαρύφαλλα, φρέζες και ζουμπούλια.
Το σπίτι είναι περιφραγμένο με ξύλινη φράχτη στην οποία το γιασεμί δίνει μια γλυκιά και τόσο ευχάριστη μυρωδιά όσο και πρασινάδα στο γύρω του κήπου.
Μέσα σ’ αυτόν υπάρχουν πολλά καρποφόρα δέντρα, πορτοκαλιά, λεμονιά, βερικοκιά, στο πίσω μέρος του σπιτιού στην μία γωνία υπάρχει μια κερασιά και στην άλλη μια μουσμουλιά.
Στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού υπάρχει μία κούνια, τραπέζι και καρέκλες.
Βγαίνοντας προς την εξώπορτα θα συναντήσει κάποιος μια κληματαριά και ακριβώς έξω από αυτήν μικρά πολύχρωμα λουλουδάκια.

Η περιοχή δεν είναι πυκνοκατοικημένη αφού τα σπίτια έχουν μια απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου.
Η μετακίνηση γίνεται με κάρο εφόσον απαγορεύονται τα αυτοκίνητα.

Από την σοφίτα βλέπει κανείς την δύση του ηλίου με μαγεία ακούγοντας τον ήχο τον δέντρων που το ελαφρύ αλλά τόσο ζεστό αεράκι σου δίνει την γαλήνη τόσο την σωματική όσο και την ψυχική...

Sophia

Λοιποοοοον!!!!!!!

Το δικό μου σπιτάκι είναι ένα μικρό σαλέ στους πρόποδες των Γαλλικών Άλπεων. Είναι ξύλινο βαμμένο σε ένα υπόλευκο (όχρα) με πράσινα σκούρα πλατιά γερμανικά κεραμίδια. Μπατζούρια δεν έχουν τα παράθυρα στα οποία κρέμονται οι κουρτίνες τις γιαγιάς μου που μου έφτιαξε με το βελονάκι. Στην πρόσοψη υπάρχει μια Σκούρα πράσινη πόρτα ξύλινη ασφαλείας με μια χρυσή λαβή για πόμολο που παριστάνει έναν σκύλο (εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική τέχνη). Στο πλάι της πόρτας αριστερά και δεξιά έχει μεγάλα παράθυρα. Κάτω από τα παράθυρα ζαρντινιέρες με λουλούδια που αντέχουν στο πολύ κρύο και δίνουν χρώμα στο σπίτι. Για να φτάσεις στην πόρτα ανεβαίνεις 2 μικρά σκαλοπάτια. Γυρω-γυρω έχει μεγάλη βεράντα. Στην πίσω πλευρά είναι η κουζίνα με θέα τις χιονισμένες κορφές των Άλπεων. Έχει κύπο καταπράσινο και πολλά λουλούδια. Και στην δεξιά άκρη του οικοπέδου ένα ψηλό δέντρο που από ένα του κλαρί κρέμετε μια κούνια.

Σας περιμένω αλλά πρώτα στείλτε mail να καθαρίσω και να μαγειρέψω!

riaghul

Μου πήρε λιγο χρόνο γιατί το ζωγράφισα πρωτα:)

Λοιπόν , είναι στην εξοχή.
Μικρό σπίτι με μεγάλο κήπο.
Ο κήπος έχει πολλά λουλούδια.Τριανταφυλιές διαφόρων χρωμάτων και γαρύφαλλα που μοσχομυρίζουν.Στην μάντρα υπάρχει γιασεμί και αγιόκλημα. Σε ένα μέρος σκαλίζω πάντα για να σπείρω τους σπόρους που πάντα μαζεύω απο όπου βρίσκομαι ανα τη γή και βολβούς διάφορους...
που μεταφυτέυω μετά.
Εχει λιθόστρωτα μονοπάτια και μερικά χρηστικά δέντρα που στη βάση τους
φιλοξενούν πανσέδες και κυκλάμινα...Πάντα ήθελα ένα πλάτανο σε μια
άκρη του κήπου.κι εκεί στον ήσκιο του να φτιάξω μόνη μου ενα ξύλινο καναπε και τραπέζι....
Ξεχάστηκα με το κήπο...:)
Το σπίτι είναι μικρό με το καθιστικό νοτιοδυτικό να δέχεται ήλιο το χειμώνα
και με το τζακι σε μια γωνια. Λίγα έπιπλα για ελευθερία κινήσεων κι φωτιστικά που ορθόνωνται απ το δάπεδο.Μεγάλη πόρτα που βλέπει σε μια μεγάλη βεράντα φορτωμένη με γαρδένιες , ορτανσίες και καμέλιες.
Ανάλαφρη κουρτίνα εμπρός της.Ασφαλώς και ΔΕΝ υπάρχει τηλεόραση
σε ένα τέτοιο χώρο..:) Μουσική ροκ άλλοτε και ΄αλλοτε απαλή  ακούγεται στο χώρο και γύρω απο το μεγάλο τραπέζι οι καλεσμένοι μου απολαμβάνουν γεύσεις απο την ανατολή :):):):)

:)

sandra45

είνα σίγουρα στην θάλασσα, χτισμένο πάνω στα βράχια, μικρό, λευκό και με μια σκάλα που βγάζει μέσα στην θάλασσα.

kuria

απο οτι βλεπω sandra μου και εσυ το σπιτακι μου ονειρευεσαι...   :hug2:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Moody

Από ότι βλέπω αγαπητή κυρία...πάντα αποφεύγεις να γράψεις...

ΓΙΑΤΙ??????????????????????????????????????????????????????

tristana

Δεν ονειρεύομαι κανένα σπίτι. Θα ήθελα να μένω πάνω σ' ένα καράβι.
Αυτό ήθελα και εξακολουθώ να θέλω. Να σηκώνω άγκυρα και όπου με βγάλει. Δυστυχώς, είναι από αδύνατο έως ανέφικτο, αλλά παραμένει το μεγάλο μου όνειρο.

222 Επισκέπτες, 0 Χρήστες