Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 612
  • Total: 613
  • Leon

TI MPOYGADA BALATE SHMERA ???

Ξεκίνησε από tolis-jovi, Απριλίου 05, 2006, 02:46:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tolis-jovi

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: ας μη συζηταμε για μπουγαδα.....διοτι ουτε αρχη εχει ουτε και τελος..... :evil:

Enia

Αχ, τι παστρικό αγόρι έχω εγώ!? Παιδί για σπίτι! Να χαρώ εγώ νοικοκυριό! Χαρά σ'αυτή που θα σε πάρει! Φτου σου μάτια μου! Εύγε! Άντε και σ'ανώτερα!

ΥΓ: Βάζει ΚΑΙ σκούπα! έχω ντοκουμέντα! :P

:24: :24: :24: :24: :24:

tolis-jovi

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Anonymous

Λιλού δεν ξέρω αν βάζει σκούπα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως βγάζει ρούχα....  ]

tolis-jovi

gwgwka......??????

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

edw kai kairo  ]

Foivi63

[size=24]Τόλη από ότι αντελήφθηκα έχεις ειδικότητα στην  μπουγάδα. Δεν περνάς και από δω να πάρεις και τα δικά μου. Ασπρόρουχα εχω για σήμερα.[/size]

chriastina

:roll:  :roll:  :roll:
ποιός πλένει?
τι πλένει?
γιατί πλένει?

και εγώ έχω μερικά.....αλλά μόνο στο χέρι τα δικά μου.ΟΚ?

spellbound

Να σου πω... εβαλα στο καλαθι των απλυτων τα σεντονια μου, τα δαντελωτα εσωρουχα μου ,  δυο τζην , μακουδακια,  πετσετες, και τις μεταξωτες μου λευκες  πυτζαμες.
Οταν αυριο με το καλο ερθει αυριο η

[size=9]ακαματρα γυναικα...[/size]

tolis-jovi

Bijoux

χαχαχαχαχα και η ένια θα τα στείλει σε σένα :P

Foivi63

[size=24]Εγω θελω να τα πλυνεις εσυ τολη και οχι η ενια. Μην την κουραζουμε την κοπέλα, πονουσε και το πόδι της.[/size]

spellbound

Ωχ... κι αλλη με πονεμενο ποδι???   ]

tolis-jovi

Enia

Α, κοίτα να δεις, εσύ το ξεκίνησες το ποστ για τις μπουγάδες, να αναλάβεις τις ευθύνες σου τώρα! :P Σε κατάλαβαν τα κορίτσια οτί είσαι καλός και σε διεκδικούν, μην σου κλέψω εγώ τη δόξα!  :lol:
Έτσι κι αλλιώς τώρα πια εγώ δεν βάζω πλυντήριο ούτε καν για τον εαυτό μου, ας είναι καλά η μανούλα μου!  8)
Αααα, και εξάλου ο καθένας φροντίζει τα δικά του, δεν είμαι ούτε γίνομαι εγώ 'Μαρία'! Τα έχουμε πει αυτά!  :twisted:

612 Επισκέπτες, 1 Χρήστης