Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 945
  • Total: 945

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από Foivi63, Απριλίου 07, 2006, 08:47:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Moυ αρέσει να 'ναι αυτός η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί γιατί μου φτιάχνει τη μέρα
Moυ αρέσει που δεν μπορώ να τον έχω ολοκληρωτικά παρόλο που θα το ήθελα
Moυ αρέσει που ακόμα κι όταν ήμαστε μαζί πάλι μου λείπει κι ας μην το καταλαβαίνει
Μου αρέσει που όταν με κοιτάζει τρυφερά χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου
Moυ αρέσει που δεν μοιάζει με κανέναν και είναι πάντα ο εαυτός του
Moυ αρέσει που μαλώνουμε και μετά τα ξαναβρίσκουμε
Moυ αρέσει που του θυμώνω και μετά από λίγο το ξεχνάω
Μ' αρέσει ο τρόπος που γνωριστήκαμε.
Μ' αρέσει που μ' έμαθες πως είναι να σ' αγαπάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.....
Μ' αρέσει που συζητάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!
Μ' αρέσει να με φιλάς....
Μ' αρέσει ο τρόπος που με κάνεις δική σου....
Μ' αρέσει η φωνή σου...
Μ' αρέσει το γέλιο σου.....
Μ' αρέσει το χαμόγελό σου....
Μ' αρέσουν τα πειράγματά σου....
Μ' αρέσει που με λες φατσούλα μου.....
Μ' αρέσει που είμαι ερωτευμένη.......
Μ' αρέσει που μ' αρέσεις.......
Moυ αρέσει που δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν και ξέρω να συγχωρώ
Moυ αρέσει που ξέρω οτι δεν το εκτιμούν όλοι αλλά ελπίζω οτι κάποιος κάποια στιγμή θα το κάνει
Moυ αρέσει η φύση και τα ζώα
Moυ αρέσει η μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή
Moυ αρέσουν οι νυχτερινοί περίπατοι στην παραλία
Moυ αρέσουν οι σοκολάτες
Μoυ αρέσει να αγαπώ και να με αγαπούν
Moυ αρέσει που ξέρω οτι έχω πραγματικούς φίλους/ες και με αντέχουν ακόμα κι όταν γίνομαι ανυπόφορη
Moυ αρέσει να είμαι δίπλα σε όποιον με έχει ανάγκη ακόμα κι αν ξέρω οτι εκείνος δεν θα έκανε το ίδιο για μένα.
Moυ αρέσει που λειτουργώ περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική
Moυ αρέσει να χαζεύω τη βροχή και να πίνω τσάι
Moυ αρέσει να μοιράζομαι τις σκέψεις και τους φόβους μου με αυτούς που αγαπώ
Moυ αρέσει να χάνω τον έλεγχο
Moυ αρέσει να είμαι αυθόρμητη και ειλικρινής και ας κοστίζει
Moυ αρέσει που προσπαθώ να δέχομαι τους άλλους όπως είναι ακόμα κι όταν δεν τους κατανοώ
Moυ αρέσει να βάζω στόχους και να πεισμώνω για να τους πετύχω ακόμα κι όταν αυτό τελικά δεν συμβαίνει
Moυ αρέσει που δεν μπορώ να έχω πάντα αυτό που θέλω γιατί αλλιώς δεν θα είχα στόχους
Moυ αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων
Moυ αρέσει να κλαίω γιατί εκτονώνομαι
Moυ αρέσει να μου κάνει χαρές η σκυλίτσα μου γιατί τη λατρεύω
Moυ αρέσει να ταξιδεύω έστω και νοερά
Moυ αρέσει να κάνω σχέδια
Μου αρέσουν οι αγκαλίτσες, τα χάδια, τα φιλάκια και το sex
Μου αρέσουν τα μικρά και τα ασήμαντα
Moυ αρέσει που ξέρω οτι κάθε στιγμή είναι μοναδική και πρέπει να τη ζήσω στο maximum
Μου αρέσουν οι αντιφάσεις αλλα και η σταθερότητα
Μου αρέσει που...
ΞΕΡΩ τι θέλω στη ζωή μου κι ας μην τα έχω όλα.
Μου αρέσει που μου δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτώ πόσα πράγματα μου αρέσουν γιατί τελικά είναι πολυ περισσότερα απ' οτι φανταζόμουν....
[/size]

Sotis

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ΤΑ ΛΕΕΙ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ.... :D  :D  :wink:  :wink:

Foivi63

Κούνια που σε κούναγε Σότι μου!!!!!![size=24][/size]

spellbound

Ε, ας τον να χαρει βρε Φοιβη και εσυ , του το κοβεις!!!

Nikos28

Σε μένα τα λέει...
Αφού πριν λίγες μέρες μου είπε ''ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ'', σε ποιόν θα τα λέει;;;

:wink:  :lol:

Sara

Μα πιο πολύ..
..μου αρέσει που ..
μου αρέσω.. 8)

εστω κι αν δεν αρέσω.. :roll:

Sotis

Παράθεση από: "Foivi63"Κούνια που σε κούναγε Σότι μου!!!!!![size=24][/size]
σε κουνια κοιμειθηκα  και  εγω φοιβη μου  εκτος αν  εσενα. σε  κουναγανε...σε...διχτη... :wink:  :wink:

Sotis

και  εμενα  πολυ  δε  μου  αρεσω  αλα  τι  να  κανω... :D  :D  :D

spellbound

Foivi63

[size=18]Σότι μου τα έγραψα για ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!! ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...............ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Anonymous

Κουμπαρούλα κι εμένα μου αρέσεις που νιώθεις τόσα πολλά αλλά θα μου άρεσε να τα έγραφες και με μικρότερα γράμματα!!!!!
 :wink:  :wink:  :wink:

Foivi63

[size=18]Κουμπαρούλα τα γραφω με μεγάλα γράμματα για αυτούς που δεν βλέπουν καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Panagiotis

``ΑΟΜΑΤΟΣ.ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ....``Οποιος και εαν ειναι φοιβη μου αυτος ειναι τυχερουληηηηηηηης.ειναι μεγαλο πραγμα την σημερινη να εισαι ερωτευμενη/ος και να το παραδεχεσαι.μακαρι ολοι να μπορουσαμε και να εξωτερικευαμε τα αισθηματα μας οποιαδηποτε και εαν ηταν αυτα.τωρα τι να σου πω μετα απο τετοια εξωμολογηση οτι ``τον ζηλευω``΄;νομιζω οτι εξυπακουεται.νασαι καλα κουκλα μου και παλι μπραβο σου για την ``μαγκια σου``να λες αυτο που αισθανεσαι....ΠΑΝΟΣ

Foivi63

Παράθεση από: "Panagiotis"``ΑΟΜΑΤΟΣ.ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ....``Οποιος και εαν ειναι φοιβη μου αυτος ειναι τυχερουληηηηηηηης.ειναι μεγαλο πραγμα την σημερινη να εισαι ερωτευμενη/ος και να το παραδεχεσαι.μακαρι ολοι να μπορουσαμε και να εξωτερικευαμε τα αισθηματα μας οποιαδηποτε και εαν ηταν αυτα.τωρα τι να σου πω μετα απο τετοια εξωμολογηση οτι ``τον ζηλευω``΄;νομιζω οτι εξυπακουεται.νασαι καλα κουκλα μου και παλι μπραβο σου για την ``μαγκια σου``να λες αυτο που αισθανεσαι....ΠΑΝΟΣ

[size=18]Παναγιωτη δεν είναι θέμα μαγκιάς καλέ μου, απλά θέλησα να αποτυπώσω τα συναισθήματα μου, στο φόρουμ, αντί να του τα έλεγα προσωπικά του ''τυχερούλη'' μου!!!!!!!!! ελπίζω μόνο να τα διαβάσει.......
Φιλάκια και χαίρομαι που χαίρεσαι με όλα όσα έγραψα, εύχομαι κάποια στιγμή να είσαι και εσυ τυχερούλης!!!!!Και όταν στα πει όλα αυτά...αυτή που θέλεις να συγκινηθείς!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Anonymous

Τι κάνει νιάου νιάου στους κεράμους............. ]

945 Επισκέπτες, 0 Χρήστες