Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 218
  • Total: 218

τελικα.

Ξεκίνησε από Sotis, Απριλίου 08, 2006, 12:38:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

θα  δεχτεις  ναι   η  οχι  αυτο που  σου  ειπα ξερεις εσυ... :?:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

kaith

Αν ειναι δυνατον βρε κανεις καμακι μπροστα στα ματια μου ντροπη σου!!!!

kuria

σταματα να με πιεζεις... εχω δεχτει ηδη...    :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

ολα  τα  λες  και  εσυ...εχεις  δεχτει....να  παμε  για  καφε...ειπαμε... :wink:  :wink:

Sotis

εγω  καμακι  ποτε  καιτη , εσυ  μου  εκανες   :wink:

kaith

τι να σου πω καρδια μου αν ενοεις οτι γλυκοκοιταζα την υπεροχη τηγανια που μας φερανε στην ταβερνα και μετα κοιταζα εσενα ε τοτε ναι σου εκανα καμακι !!!!!

ΑΧ ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ

Bijoux

Παράθεση από: "Sotis"θα  δεχτεις  ναι   η  οχι  αυτο που  σου  ειπα ξερεις εσυ... :?:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

βρε κουτό
ο άντρας δεν ρωτάει θα δεχθείς ή όχι
διατάζει και η γυναίκα το κάνει :wink:  :P

Sotis

Παράθεση από: "kaith"τι να σου πω καρδια μου αν ενοεις οτι γλυκοκοιταζα την υπεροχη τηγανια που μας φερανε στην ταβερνα και μετα κοιταζα εσενα ε τοτε ναι σου εκανα καμακι !!!!!

ΑΧ ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ
και ποιος  σου ειπε  πως   κοιταζα  εσενα....καιτη   μονο  εσυ  εισαι  κουκλα.?...(λεμε τωρα πως  εισαι)αλα  εσυ  ετσι ολο τρως  δεν  κανεις  τιποτα  αλο...μεχρι  και  φωτογραφιες  ειδα.....και  κατι  αλο  οταν  τρωμε  βγαζουμε  και  τα  γυαλια... :wink:  :wink: μην  κανεις  σαν την στρουθοκαμηλο... :wink:  :wink:

Sotis

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "Sotis"θα  δεχτεις  ναι   η  οχι  αυτο που  σου  ειπα ξερεις εσυ... :?:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

βρε κουτό
ο άντρας δεν ρωτάει θα δεχθείς ή όχι
διατάζει και η γυναίκα το κάνει :wink:  :P
βρε  κουτο οντα  σαν  τη γυναικα  δεν τα  παρακαλας....ποτε.... :wink:  :wink:  :wink:

spellbound

:shock:

Τελικα που ειναι  μπαλλα??  ΟΕΟ?
Εγω γιατι δεν ειμαι ενημερωμενη ??   ]

minoraki

τι εγινε τελικα????? δεχθηκε ή οχι???? :shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

ακομα  μου κανει  κολπα.... :wink: γμτ... :wink:

minoraki

να επιμεινεις......ο επιμενων νικα!!!!

Sotis

μας  πως  να  την πεισω   ειμαι  ασχημως  χανο  σε  αυτο  και  οποτε.....αστα   να  πανε...πολυ μου... :cry:  :cry:

minoraki

αντε καλε....τι ειναι αυτα που λες :evil: .....μια χαρα παλικαρι.....να θυμωσω τωρα ή αργοτερα???
πλακα μου κανεις???

218 Επισκέπτες, 0 Χρήστες