Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 435
  • Total: 436
  • Leon

Ο έρως ήρθε επίσκεψη...

Ξεκίνησε από SoFiA24, Απριλίου 10, 2006, 03:03:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Μήπως ξέρετε ένα πολύ όμορφο παιδάκι που κυκλοφορεί με κάτι τόξα και σχεδόν γυμνό ; Ε αυτό που λέτε ήρθε και χτύπησε την πόρτα μου πριν από κάποιες μέρες  και χωρίς να με ρωτήσει μου ριξε κι ένα τοξάκι να χω να πορεύομαι... Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά μάλλον πέτυχε διάνα και η επιρροή του χτυπήματος ήταν άμεση κι αποτελεσματική ...

Βέβαια θα με μάθουν στα Intercity και στα αεροδρόμια αλλά πήρα καλό παιδί... Ε μωρό μου ; Και τώρα που έχω αρχίσει να βλέπω τις κοκκινο-κίτρινες πεταλουδίτσες που έβλεπε κι η Αλίκη (για άλλο λόγο βέβαια) και γενικά όλα μου φαίνονται χαριτωμένα και γλυκά (μέχρι και το μπρόκολλο -μπλιαχ!!) είπα να το μοιραστώ μαζί σας ...

Θα με ανεχτείτε στο σοροπιαστό μου ;;;;

kuria

καλως τα δεχτηκαμε κουμπαρουλαααααααα και αλλη φορα να εμπιστευεστε το κληρονομικο μου χαρισμα...     :wink:  :hug2:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Μωρό μου ξέρεις ότι με κάνεις ευτυχισμένο......... Τι άλλο μπορώ να πω...... Όσο για τα αεροδρόμια και τα Intercity μην ανησυχείς..... Θα σου βγάλω χρυσή κάρτα μέλους.... :)

SoFiA24

Κουμπαρούλααααα ευχαριστώ πολύυυυ κι άλλη φορά στο υπόσχομαι θα σ ακούω  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:

minoraki

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :D  :D  :D  :hug2:  :hug2:  :hug2: χαιρομαι παρα πολυ.....και σας το ειπα.....να ειστε παντοτε καλα και παντοτε τοσο πολυ ερωτευμενοι.....με συγκινησατε βρεεεεεεε......
και ειναι και ανοιξη/και το λουλουδια ανθιζουν/οι νυχτες με ζαλιζουνε/τ'αγορια οταν σφυριζουν..... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Sara

IIIEEEEΠ!!!!!
Τι έχουμε δω??
Ερωτευμενάκια?
 :lol:    
 Αντε,να σας χαιροσαστε..
και μεις μαζί σας :D

Nikos28

:shock:  :shock:  :shock:

Τι βλέπουν τα όμορφα, γαλαζοπράσινά μου μάτια και μπιρμπιλομάτικα, που έλεγε κι ο Ψάλτης...

Άντε, να ζήσετε!  :D

Χαίρομαι πολύ για σας.

Και γιατί είστε ευτυχισμένοι, αλλά και γιατί σας συμπαθώ πολύ και τους δύο...  :wink:

kaith

Σοφακι μου χαιρομαι πολυ για σενα και σου ευχομαι σας ευχομαι μαλλον και σε σενα και στον συντροφο σου καθε μερα να γεμιζετε την ζωη σας με περισοτερη αγαπη και ερωτα. Να ειστε παντα ερωτευμενοι και παντα μαζι και στα καλα και στα δυσκολα

spellbound

Γιοκα μου....

εσυ τα ξερεις απο πρωτο χερι  ]

Anonymous

Foivi63

[size=18]Τελικα πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του α33. Να το μετονομάσουμε  σε

<<Σπίτι της Αγάπης>........Αν ζητάτε αγάπη......είστε στον κατάλληλο χώρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>
[/size]

riaghul

Σου εύχομαι να μη μείνει....επισκεψη :)
φρόντισε Σοφάκι, να γίνει φωλιά για να κουρνιάσει :)

:)  :)

fmas

Παράθεση από: "spellbound"Γιοκα μου....

εσυ τα ξερεις απο πρωτο χερι  ]

Μαμάκαααααααααααααααααααααααααα Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Enia

Χμμμ.... Έχω πολλά άσματα για αφιέρωση (και σε σας και σε μας!  8) )...

'Να'ταν η απόσταση γυαλί...'
'Μ'αεροπλάνααααα και βαπόοοοριααααα....'
'Ιστορία μου αμαρτία μου...'
'Η αγάπη τα πάντα νικάει, το ξέρει όποιος αγαπάει...'

Α, και που'στε... ενημερώστε με κι εμένα αν σας περισσέψει μια καρτούλα intercity! :P

Να ζήσουν οι ερωτευμένοι :)

chriastina

Παράθεση από: "SoFiA24"

Θα με ανεχτείτε στο σοροπιαστό μου ;;;;

προχώρα και μην "κολλάς"..... αυτά είναι από τα ωραία που πρέπει
αλλά και θέλουμε να "ενεχόμαστε".......

(οι υπόλοιποι κουβαλήστε κανένα ταψί βρε να μαζέψουμε τα σορόπια!)

435 Επισκέπτες, 1 Χρήστης