Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 194
  • Total: 195
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gavrina

ΑΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΘΕΛΕΤΕ !!!

ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!

aiollus

Παράθεση από: "gavrina"Νο7  :arrow:
Παράθεση από: "aiollus"Με τις απαντησεις σου με βαζεις σε σκεψεις διαφορες !!
Αλλα ας παμε στην 3 ερωτηση στο Νο
Διαβάζω αυτά που γράφεις στο φόρουμ και τα βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέροντα.
τώρα εάν θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, διότι δεν σε γνωρίζω σχεδόν καθόλου.
δουλεύω σε ένα γραφείο.

Οταν λες [size=18]σχεδον[/size]  τι ενοεις????

aiollus

Παράθεση από: "gavrina"[size=18]ΑΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΘΕΛΕΤΕ !!!

ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!
[/size]

Εγω δεν συμφωνω με αυτη την αλαγη .
Θα συνεχησω να κανω ερωτησεις μονο σε μια καρακουκλαρα οπως ξεκηνισε το παιχνιδι.

gavrina

Aiolle μου,
εσύ κάνε στην καρακουκλάρα σου μόνο!
Απλά υπάρχουν άλλα άτομα που θέλουν να ρωτήσουν κι άλλες κούκλες.
Η ίδια επιθυμία υπάρχει σχεδόν κι απόλεςτις κοπέλες.

Τι να κάνω κι εγώ....  ]

gavrina

Νο20  ]http://img328.imageshack.us/img328/5826/yg153ls.gif[/img]
Παράθεση από: "jcdenton"Καλά για σένα θα το κάνω. Ποιες μείνανε; η 1, η 12, η 20; Νομίζω αυτές. Διαλέγω την 20. Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
αγαπημένο χρώμα το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του,
το μπλε του ουρανού,
το μπλε της ήρεμης θάλασσας,
το μπλε της φουρτουνιασμένης,
το μπλε του στυλό που αποτυπώνει την σκέψη, το συναίσθημα,
το μπλε της σημαίας μας,
το μπλε της ακουαμαρίνας,
το μπλε του ζαφειριού.

gavrina

Νο8   :arrow:
Παράθεση από: "fortune"Καλησπερα και απο εμενα!

Ας ξεκινησω τις ερωτησεις μου....Παντα για το 8.. :D

Παιρνεις μερος στις συναντησεις?
Εισαι απο Αθηνα η απο αλλη πολη?
Μπαινεις το πρωι ...?το βραδυ?...η και πρωι και βραδυ? 8)
Γραφεις στο forum?/...και αν ναι...ποια θεματα σε ενδιαφερουν κυριως..; :)
Mπαινεις στο chat?....ποιες ωρες κυριως?
Αυτα σαν πρωτη ερωτηση.Θα χαρω να δω την πρωτη απαντηση....
fortune.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Αν και πολλές οι ερωτήσεις, παρατηρώ πως όλες αφορούν τον α33. Μπορώ λοιπόν να σου πω - χωρίς να υπογράψω και με όνομα μου, όπως πολύ σωστά παρατήρησε η Enia! - πως είμαι ...τακτικό μέλος!
Είμαι από Αθήνα, συμμετέχω και στο φόρουμ σε διάφορα θέματα και στο chat όσο συχνά μπορώ και όποιες ώρες μπορώ!

HORHE

ΠαράθεσηAΠΑΝΤΗΣΗ]
Καλημέρα . Χάρηκα που υπάρχει ακόμα ένας που κυκλοφορεί με την ταυτότητά του πάντα μαζί για να τα δείχνει σε όσους δεν τον πιστεύουν και να μπορεί να βλέπει όποιο έργο θέλει στο Cinema. Χαχα. Λοιπόν είμαι στον Α33 από τις αρχές σχεδόν του χειμώνα, ναι είμαι από Αττική και δεν έχω πάει ποτέ σε συνάντηση. Μάλλον σε δυσκολεύω.
καλημερα μικρουλα ΝΟ 5
ομολογουμενως λοιπον εχεις αρχισει και μου βαζεις δυσκολα,αλλα παρολα αυτα εχω ηδη καπου κατασταλαξει...
θα ηθελα να σου κανω δυο ερωτησεις ακομα και να μου απαντησεις με ολη την ευγενεια και την ειλικρινεια που σε διακρινει...
1. πιστευω οτι η ηλικια σου ειναι κοντα στα 31 αλλα δεν ειναι αυτη...ή 29 ή 33 ή εχεις αλλαξει στο προφιλ..μπορεις να μου την πεις?
2. γραφεις στο φορουμ?αν ναι σε παρακαλω μπορεις να μου πεις ενα θεμα που εχεις γραψει?

ξερω οτι οι ερωτησεις μου ειναι καπως...προσδιορισμενες αλλα ε καπως πρεπει να ξεφυγουμε απο την γενικοτητα....χαχαχα
σε ευχαριστω εκ των προτερων για τις ειλικρινεις απαντησεις σου και για την διαθεση σου να απαντησεις...

dr_sound

gaurina  ......kata  tin  apopsi  mou  na  min  mperdeftoume  rotontas  oloi  oles....................edo  ego  exo kani 2  aponotes  erotiseis  sto  noumero   3   kai  den mou  exis  grapsi  tis  apantiseis  akoma................!!!!!!!!!!!!!!!!i  erotiseis  ine  stin  selida  5.......... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

ASSOS

Το 9 είναι από Αθήνα ;

Panagiotis

Γωγω δυο γυναικες διαλεξα και οι δυο ειναι επιλεγμενες....πες μου σε παρακαλω τα νουμερα που ειναι ελευθερα για να επιλεξω και εγω  ο φτωχος μια ``κουκλα``γιατι με βλεπω να μενω στο ραφι....ΠΑΝΟΣ

febre

Gia to No 10 oi akolouthes erothseis:

An eisai hlikiaka pano apo 30, episis an meneis athina kai sygkekrimena
 dyt. proastia, an grafeis syxna sto forum, kai an eisai eleytherh.

Besa me besa me mucho , como se fuera esta noche
la ultima ves....

gavrina

Νο3  :arrow:
Παράθεση από: "dr_sound"i  apantusi  tou  noumerou  3  den me  kalipse.................diladi  otan  les  oti  oles  oi  sxeseis  sou ine  lamperes  ka  kakkines  ti  enois????????     oti  ixan  polu pathos????????(elpizo na  ine  ayto)                         tha  se  piraze  na  mou  pis  tin  ilikia  sou??????         kai  mia  treli  sou  fantasiosi???
AΠΑΝΤΗΣΗ]
Τα πάντα στη ζωή μου έχουν πάθος.. πάθος κόκκινο βαθύ του πυρήνα της φλόγας!
Ο χρόνος αγαπητέ dr_sound είναι μία έννοια σχετική και έτσι αντιλαμβάνομαι και το άγγιγμα πάνω μου!
Να σου επισημάνω ότι ποτέ δεν ρωτάμε μια κυρία την ηλικία της και ιδίως όταν φοράει ένα τόσο εκθαμβωτικό φόρεμα που κάνει τον χρόνο να βυθίζεται σε τέλμα!!!!
Παρόλα αυτά τα 30 τα έχω ήδη κλείσει ( αυτό αρκεί νομίζω! )
Όσο για την πιο τρελή μου φαντασίωση ,,, να βυθιστώ στην αγκαλιά ενός ταρζάν στη ζούγκλα και όπου με πάει !

Anonymous

dr_sound

malista.......diladi  (noumero  3)  ise  guneka  pou  tin  ka8odigi  to  pathos  kai  ta  sinesthimata??????? h  mpeni kai  i  logiki?????.....ti  idos  mousikis  sou  aresi??????  ise  guneka pou  eksoterikevi  ta  sines8imata  tis???  se  pia  xora  tha   itheles  na  taksidepsis   kai  gia  pio  logo?????

LoVeDePy

194 Επισκέπτες, 1 Χρήστης