Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dr_sound

i  apantusi  tou  noumerou  3  den me  kalipse.................diladi  otan  les  oti  oles  oi  sxeseis  sou ine  lamperes  ka  kakkines  ti  enois????????     oti  ixan  polu pathos????????(elpizo na  ine  ayto)                         tha  se  piraze  na  mou  pis  tin  ilikia  sou??????         kai  mia  treli  sou  fantasiosi???

biskoun21

H epomenh erothsh gia to No 10, einai an exei arketo kairo ston a33 h
  einai prosfato melos kai an exei erthei se kammia synanthsh me ta
  paidia.

Oso spanio einai ena egklhma toso pithano einai
ena atyxhma.

aiollus

Χμμμ πολυ καλη απαντηση και φενεσαι γυναικα με πολυ γουστο και καλη νοικοκυρα!!!χεχεχεχεεεεεεεεε

Ερωτηση Νο2 για την καρακουκαλρα 7:

Θα ηθελα να μου πεις:
α) αν εχεις εκπληρωσει μεχρι στιγμης την ποιο τρελη φαντασιωση σου και ποια ειναι αυτη
β) για ποιους λογους θα αξιζε καποιος να σε γνωρισει!!!!

Oso spanio einai ena egklhma toso pithano einai
ena atyxhma.

________________________________________[/quote]

TetiQ

Συμφωνω με την Gavrina :cherry: ...ετσι θα εχει πιο πολυ πλακα :24:  :arguement:  :rendeer: ... να μην αλλαξουμε και ετος μεχρι να βρεθουνε ολα τα ζευγαρια... :shock:

Να πω και μια απορεια μου, με αφορμη την Προξ1, αν γινονται ερωτησεις του στιλ, ετων,μερος διαμονης,παλαιος νεος χρηστης...γενικα απαντησεις που καποιος μπορει καλεστα να τσεκαρει απο τον Καταλογο Μελων... ειναι σαν να λεμε πανω κατω ειμαι η  :smurfin: κουκλα ταδε...:afro:  :pig:
Να βαλουμε μηπως "βετο"  :ban: σε καποιες λεξεις...κατι σαν "Ταμπου" :idea: ...λεγοντας κατι εστω και με πλαγιο τροπο δινεις πιο πολλες πιθανοτητες στην απαντηση να ειναι πιο περιπαικτικη.... :scratch:

aiollus

Βρε κορητσια παιχνιδι ειναι σιγα τωρα!!!
 Ε ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΡΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ???
ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΕΧΘΕΣ???
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

LoVeDePy

Aiollus ρώτα για τον καιρό  ]

araxnoula

exw na proteinw kati.opoio zeugari kerdisei na exei kai ena dwro.px ena vradi sto porto helli.se ksexwrista dwmatia vevaia.ekei na deis ti exei na ginei.den tha stamatisoun oi erwtiseis.xaxaxaaxa

kuria

οπως πολυ σωστα ειχα προβλεψει και ανακοινωσει δημοσια στο chat προχτες το μεσημερι, μονο ενας μπορουσε να με ανακαλυψει αμεσα ριχνοντας μια βιαστικη μονο ματια στις κουκλες... αυτος ειναι ο pappas10 ο οποιος προς τιμην του αυτοαποκλειστηκε απο το παιχνιδι για να μην με αποκαλυψει και παψει να εχει ενδιαφερον το παιχνιδι... το αξιοσημειωτο δε ειναι πως βρηκε ακομα και την δευτερη επιλογη που ειχα κατα νου... αυτο φυσικα ειναι συνηθες φαινομενο μεταξυ της kurias και του αλλου της ολου...      :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"οπως πολυ σωστα ειχα προβλεψει και ανακοινωσει δημοσια στο chat προχτες το μεσημερι, μονο ενας μπορουσε να με ανακαλυψει αμεσα ριχνοντας μια βιαστικη μονο ματια στις κουκλες... αυτος ειναι ο pappas10 ο οποιος προς τιμην του αυτοαποκλειστηκε απο το παιχνιδι για να μην με αποκαλυψει και παψει να εχει ενδιαφερον το παιχνιδι... το αξιοσημειωτο δε ειναι πως βρηκε ακομα και την δευτερη επιλογη που ειχα κατα νου... αυτο φυσικα ειναι συνηθες φαινομενο μεταξυ της kurias και του αλλου της ολου...      :wink:

Σε αντίθεση με τον Μακρυγιάννη... όσον αφορά εμάς τους 2 είμαστε το "εγώ"... όχι το "εμείς".

Αν διάλεγες κάτι που ΔΕΝ σε αντιπροσωπεύει ίσως...

Με... ναι

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

gon

gavrina

Βλέπω πως έχετε αρκετές αντιδράσεις για το πως θέλετε να κυλήσει το παιχνίδι μας.

Ας μας πουν λοιπόν τι προτείνουν τα κορίτσια για την συνέχεια.
Τι θέλουν να γίνει από δω και πέρα?
Να απαντάνε όλοι μαζί ή ο καθένας την κούκλα του?

Αν όλοι ρωτάνε τότε θα πρέπει κι εγώ να ξημεροβραδιάζομαι εδώ για να σας στέλνω τις ερωτήσεις τους σε μήνυμα και να βάζω τις απαντήσεις τους εδώ!

Από την άλλη πάλι, θα μπορούσε να γίνει αυτό βάζοντας πολύ λιγότερες κούκλες ας πούμε 3 έως ότου να μπορούσαν όλα τα αγόρια να κάνουν ερωτήσεις.

Τώρα αν πάλι δεν επέλεξαν κάποιοι γιατί απλά δεν τους αρέσει η κούκλα...ας το ρισκάρουν για να παίξουν όλοι και όλες.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!

TetiQ

Γωγουλα ακουγετε δυσκολο  :shock: να ρωτανε ολοι μαζι... και δεν πιστευω οτι σου περισσευουνε ωρες ]

gavrina

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΑΝ QUEST STAR ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!!
[img]http]

[/color]

Sotis

για διαλεχτεεεεεεε...την γκεστ σταρ,,,,, :D  :D

gavrina

Νο7  :arrow:
Παράθεση από: "aiollus"Χμμμ πολυ καλη απαντηση και φενεσαι γυναικα με πολυ γουστο και καλη νοικοκυρα!!!χεχεχεχεεεεεεεεε

Ερωτηση Νο2 για την καρακουκαλρα 7:

Θα ηθελα να μου πεις:
α) αν εχεις εκπληρωσει μεχρι στιγμης την ποιο τρελη φαντασιωση σου και ποια ειναι αυτη
β) για ποιους λογους θα αξιζε καποιος να σε γνωρισει!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ]

:arrow: την πιο τρελή μου φαντασίωση όχι δεν την έχω ζήσει
  :arrow:  αφού όπως είπες είμαι γυναίκα με καλό γούστο και επίσης καλή νοικοκυρά, θα άξιζε τον κόπο να με γνωρίσει κανείς γιατί συν τοις άλλοις είμαι και πολύ καλή φίλη και πάρα πολύ καλή στη συζήτηση.

560 Επισκέπτες, 1 Χρήστης