Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 219
  • Total: 220
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

HORHE

Παράθεση από: "kuria"αχ το δα το ονειρο εμενα παλι αν μου κατσει κανεις, θα ειναι με πλουσιο συναισθηματικο κοσμο και αφθονα ψυχοπροβληματα...    :P
ωραια μου κυρια,μην στεναχωριεσαι,η αλλη ακρη του νηματος που κρατας,δεν ξερεις ποτε που ειναι και ποιος την κραταει...μην σκεφτεσαι τα μειον...να χαιρεσαι τα θετικα..
παντως...να αποφευγεις τα ψυχοπροβληματα ευχη μου...χαχαχα

dr_sound

tha  ithela  na  rotiso  to  noumero  3......oi  sxeseis  pou  exis  kani  ws  twra ,pos  tha  tis  xaraxtirizes???????

Panagiotis

Λοιπον επειδη το παιγχνιδι ειναι αρκετα εξυπνο και με παγιδες πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι γιατι θα φαμε χοντρη πορτα μου φαινεται απο τα κοριτσακια...λοιπον απο το νουμερο 3 εχω μερικα διαπιστευτηρια διαισθητικα γιαυτο και το επιλεγω.μην με ρωτησετε πως και τι....ειπαμε διαισθητικα και μονο.ΤΡΕΜΕ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ......Φιλια σε ολους/ες.   ΠΑΝΟΣ

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Τόλη δεν πιάνεσαι!!!
Είσαι όπερ....  ]

Kai ti shmainei ayto?  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: Emeis den paizoume diladi? (Sas kataggelw gia ratsismo  :P  :P  :P  :P )

PS. Toli paikse me to allo onoma pou den einai oper  :D  :D  :D

ASSOS

Sotis

νουμερο  2  θα   μου πεις  τι  ενδιαφεροντα  εχεις  και  πως  περνας  τον ελευθερο  χρονο   σου.... :D

gavrina

Παράθεση από: "riaghul"Δηλαδή...οποιαδήποτε φαντασία να ταιριάξει κάποιος με
¨εξουσια¨...χάθηκε...:P

Μαράκι μου,
για τον συγκεκριμένο!!
Τους υπόλοιπους ξεκοκαλίστε τους!!!
 ]

gavrina

Καλά σας έχω κάτι απαντήσεις το βράδυ πρώτης τάξεως!!
Τώρα δεν προλαβαίνω να τις βάλω!!!
Χαίρομαι που είμαι η πρώτη που τις διαβάζω πάντως!!!

Χεχεχεχχε

Για να συνεχίσει η επιλογή και οι ερωτήσεις!!!!

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Panagiotis

Διαπιστωνω οτι το νουμερο 3 το εχουν επιλεξει αλλοι.τι να κανω λοιπον και εγς θα αλλαξω πορεια και θα στραφω σε αλλο νουμερο.διαλεγω το 2 λοιπον.και βρε παιδια τελος παντων με δεδομενη την μεγαλη συμμετοχη επιτρεψτε σε μερικους να εχουν τις ιδιες επιλογες με αλλους...ευχαριστω για την κατανοηση σας....ΠΑΝΟΣ

Sotis

εεεεε πανο  πας   να  μου  φας  τη γυναικα  το  νουμερο  2   το  εχω   εγω..... :D  :D  :D

Mpetatzis

kati  gia to 11  leo  omos kalo  8a itan to ena eos ikosi  omos to pexnidi ine gia dio opote dagkoto  11

jovino

Bijoux

Μια ευγενική χορηγία για να μην μπερδεύεστε!!!

febre :arrow: 10

seatakias  :arrow: 13

HORHE  :arrow: 5

aiollus :arrow: 7

bousoulitsas :arrow: 18

Sotis :arrow: 2

HONESTMAN  :arrow: 17

Labrokratis  :arrow: 1 και 5

dr_sound  :arrow: 3

fortune  :arrow: 8

SurvivoR  :arrow: 6

Ασσος  :arrow: 9

Mpetatzis  :arrow: 11

jovino ή συγκαμένος το 19 :P

ramos  :arrow: 4

gavrina

Νο7  :arrow:

Παράθεση από: "aiollus"Λοιπον να κανω και εγω την ερωτηση μου  στην καρακουκλαρα με το νουμερο 7

Αν καλουσε για πρωτη φορα σπιτι της τον καλο της για ποιο λογο θα το εκανε και πως θα τον υποδεχοταν...??(αναλυτικα παρακαλω αν γινεται)

Και οταν λεω αναλυτικα εννοω:
τι θα φορουσε για να τον υποδεχθει
τι θα ετοιμαζε (αν ετοιμαζε)
αν θα του ειχε εκπληξεις (και τι ειδους)
και γενικα ολη την ατμοσφαιρα που θα επικρατουσε!!!!!
AΠΑΝΤΗΣΗ]
Κατ’ αρχάς θα φρόντιζα να μάθω τα γούστα του :
α) στη μουσική
β) στο φαγητό
γ) στο ποτό
δ) στο γλυκό
  :arrow: εάν ήταν χειμώνας θα φρόντιζα να έχω αναμμένο το τζάκι, τα κεριά θα βρισκόταν παντού μέσα στο σπίτι, ο φωτισμός θα ήταν χαμηλός και στο στερεοφωνικό θα έπαιζε την αγαπημένη του μουσική, καθώς επίσης και οι μυρωδιές από την κουζίνα θα πρόδιδαν ότι ετοιμαζόταν μια συνταγή της αρεσκείας του!
τι θα φορούσα? κάτι απλό, αλλά με πολύ στυλ

:arrow: αν ήταν καλοκαίρι, η βεράντα του σπιτιού θα ήταν έτοιμη να τον υποδεχθεί.
γεμάτη λουλούδια με χρώματα και αρώματα.
επίσης θα υπήρχαν κεριά και η μουσική θα ήταν απαλή και ρομαντική.
το ηλιοβασίλεμα θα έβαφε με τα χρώματα του τον ουρανό και στην σαμπανιέρα θα πάγωνε ένα μπουκάλι λευκό ελληνικό καλό κρασί.
τι θα φορούσα? ένα μακρύ λευκό καφτάνι
 :arrow:  και θα ήμουν ξυπόλητη........

gavrina

Νο6  :arrow:  
Παράθεση από: "SurvivoR"number 6..........ti mou kaneis koukla mou???????
katarxhn 8elw na mou dwseis ilikeia sou...kai ta leme kai taalla meta........ 8)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
είμαι 33 χρονών

219 Επισκέπτες, 1 Χρήστης