Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 272
  • Total: 273
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "dr_sound"ego  thelo  to  noumero  3   ton  fakelo   6 ,4,8   kai  tin  kourtina   9..............
γειτονα!!!! πολλα θελεις εσυ!!!!

dr_sound

ela  re  gitonisa.................  20  exi  edo mesa.............na  min  to  pazarapso  kai  ligaki :D

minoraki

η προξενητρα ομως θα εχει διαφορετικη γνωμη.....ετσι πιστευω....ειναι ψιλοαυστηρη.....μη νομιζεις.....
 :arrow: λοιπον παρε μια βαθεια ανασα.....και διαλεξε!!!! :wink:  :wink:

gavrina

Μινοράκι μου σωστή!  ]

Sotis

ναι  γωγω  το νουμερο  2  επιλεγω,,,,και   ρωτισα  αν ειναι  ντροπαλη... :oops:  :oops:

aiollus

Λοιπον να κανω και εγω την ερωτηση μου  στην καρακουκλαρα με το νουμερο 7

Αν καλουσε για πρωτη φορα σπιτι της τον καλο της για ποιο λογο θα το εκανε και πως θα τον υποδεχοταν...??(αναλυτικα παρακαλω αν γινεται)

Και οταν λεω αναλυτικα εννοω:

τι θα φορουσε για να τον υποδεχθει

τι θα ετοιμαζε (αν ετοιμαζε)

αν θα του ειχε εκπληξεις (και τι ειδους)

και γενικα ολη την ατμοσφαιρα που θα επικρατουσε!!!!!

gavrina

Πω πωωωω δυναμικός ο Αiollus και μ'αρέσεεεειιιιιιιι!!!!!
 ]

kuria

το οτι διαλεξε καποιος μια κουκλα αυτοματα αποκλειει να την διαλεξει και καποιος αλλος;
αυτη η ερωτηση πρεπει να απαντηθει εγκαιρως απο το gavraki μας καθοτι μου ειπε ενας φιλος: "ηθελα να διαλεξω το νουμερο (...) και διαλεξα αλλο γιατι το ειχε παρει αλλος... "
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

gavraki μου θελω κι εγω ποσοστα απο τα ζευγαρωματα... τοσο κοσμο κουβαλαω στο μαγαζακι σου...       :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Labrokratis

H 1 και η 5 κάτι μου κανει....
Τι να κάνουμε... Ξανθιες μακριμάλλες αδύνατες ψηλές είναι η αδυναμία μου

Enia

Λαμπροκράτη, αυτές κάτι σου κάνουν... το θέμα είναι όμως εσύ τι τους κάνεις?! :P

dr_sound

nai  telika  dialego  to    3   (  einai  apo  ta  3  pou  tha  paro.........to  makriterto       axaxaxaxa  monos  mou  ta  leo  monos  mou  gelao)  :D

Labelle

Παράθεση από: "minoraki"σιγα μη τους λαδωσουμε κιολας για να κατσουν.....δεν ειμαστε καλα.....
 :arrow: σε οποιον αρεσουμε κουκλα μου.....για τους αλλους....μπαααααααα δεν.... :evil:

Pesta re minoraki!!!! xaxaxax :lol:  milame akoma den erxise kai exei fasi....giana doume ti 8a doume... :wink:

gavrina

Παράθεση από: "kuria"το οτι διαλεξε καποιος μια κουκλα αυτοματα αποκλειει να την διαλεξει και καποιος αλλος;
αυτη η ερωτηση πρεπει να απαντηθει εγκαιρως απο το gavraki μας καθοτι μου ειπε ενας φιλος: "ηθελα να διαλεξω το νουμερο (...) και διαλεξα αλλο γιατι το ειχε παρει αλλος... "

Μαράκι μου καλό είναι να επιλέξουν μία για αρχή.
Αν είναι πιασμένη αυτή που θέλουν ας πάρουν κάποια άλλη.

Enia

ε ναι, μην μένει καμμία παραπονεμένη... σέλουν όλα τα κολιτσάκια να παίτσουν!
διαλιέχτεεεεε!!!
 :P

272 Επισκέπτες, 1 Χρήστης